bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Doktorlar boyu kilosuna sagligina baktilarmi onlara yetiyor cogu dr oyle.

Boyla normal dogumun ne alakasi var ya ben de kisayim hic ole bise demedi doktor

Canım boy küçük olunca doğal olarak çatı boyu da kısa olabiliyor. 1.50 altı sezeryan nedeni ama tabi bu kağıt üzerinde olan bişi. Tamamen çatı boyuyla alakalı yani uzun olup çatı uygun olmayanlarda var. Bana araştırmada söylemişlerdi. Kendi doktoruma ben bu boyla normal doğurabilir miyim demiştim o da bebeğin sana göre bebekse çatın açılırsa tabi ki demişti.

Canim benimde gogus altim bos ama benim hanimkizim asagi inmis hemde baya inmis niye oyle yaptiysa artik. Ben indigini anladim eskiden kaburgam aciyordu sol tarafima yattigimda uyuyamazdim kaburgamin acisina tshort deydigi anda acirdi simdi hic oyle sıkınti yasamiyorum.

Bende normal istiyordum ama hayırlısı sağlıkla gelsin de.

İlk duydum valla canim. Evet senin bebik iri diye hatirliyorumm yirm onu hakkimizda hayirlisi olsun sonucta bi sekilde dogacak minnaklar en saglikl en Hayirli nasil olcaksa ole dogsunlar

İlk duydum valla canim. Evet senin bebik iri diye hatirliyorumm yirm onu hakkimizda hayirlisi olsun sonucta bi sekilde dogacak minnaklar en saglikl en Hayirli nasil olcaksa ole dogsunlar

Amin canım ne kadar düşünsek nasıl ne zaman gelecekleri hakkında yine de onlar bildiklerini uyguluyor bizim tospa erken gelmeye çalışıyor ama yemekten de alıkoymuyor kendini  bende duyduğumda şaşırmıştım ama ablam normal doğurdu 2 tane demiştim hakkımızda hayırlısı

izne çıkmıycam devam edicem cnm inş 37 e kadar :) o zman 32 yi doldurup hastaneye gitmek mantıklı sağol cnm
Canım çalışabilir yada çalışamaz raporu 32+0 da alınıyor doktorum bana öyle randevu verdi sende haftayı doldurmayı beklemeden git canım aktarmak için 32+ 0 da gitmelisin

32+0 dedin mi alırsın Can'ım

Kizlar doktor bebegimin zayif oldugunu söyledi moralim bozuldu biraz, 1460 gr mis. Bi de cok kisa bakti, hic yüzünü falan gostermedi, oglumu yine goremedim yani, canim sıkıldı benim de
Canim hic moralini bozma benimde 3 hafta once dr 1100 demisti biraz az demisti dun gittigimde 1820 dedi ve 1 hafta onde cikti sglikli olsunlarda kuzular kilo alirlar nasil olsa dogunca

muayene oldn mu doktrun ne dedı bu duruma

Arkadaşlar üç gündür şiddetli baş ağrısı var bence önceleri bayramda yoruldum ondan dedim ama hala devam ediyor sizlerde durumlar Nasıl sandalyede oturamıyorum yatıyorum çok hareketleniyor yürürken yoruluyorum allahım bu Nasıl bir şey çok şükür bu günümüze ama inanın gece bir ara elimi uzatıp bebeği çıkarsam mı diye uykumda içimden geçirdim

Canım rahim büyürken vücudumuz bir hormon salgiliyormus ve o hormon fazla sangilaninca baş ağrısı yapabiliyormus. Benim de en az haftada bir baş ağrım oluyor. Bende normalde migren de olduğu için bu ağrıya dayanabiliyorum çok şükür. Dr.um çok şiddetli olursa baş ağrın parol iç demişti bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…