bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
allah yardmcın olsun canm bılmıordum neyden dolayı dedıler yanı normal kntrole gdncemı soyledıler yoksa sancın falan olup sen mı gıttın
Kanamam olmustu canim 27. Haftada bebek asagi inmis surekli uat demisti gecen sali gunude gittigjmde daha da indigini soylediler. 3 gun oncede tekrar kan geldi acilde ki hatirlamak istemedim doktorda erken dogum riskin var bebek asagida dedi.

Kızlar çantanızı hazırladınız mı 33haftaya giricem herkes hazırla diyo sezeryan olucam nezman geleceği belli olmaz diyorlar.neler koydunuz çantanıza

Kızlar ACİİİİL yardım edin .
Yaklaşık 1 saat önce eşimle ilişkiye girdik ilişkiden hemen sonra çok açık pembe kanamam oldu kısa sürdü hiç agrim olmadı ,4+3 günlük hamileyim.
Acile gittim sadece alttan muayene ettiler bisey olmadığını söylediler ama içim hiç rahat değil . Tecrübeli anne adayları yardım edin lütfen !!

Ne oldugunu bilmiyorum ama ilk 3 ay iliski yasak diyor doktorumuz

Kızlar bu göğsümun altındaki ağrı için acile gttm ama buraya gelen daha çok hasta olur kan idrar aldılar Parol serum bağlandı hala da geçmedi ağrım ntsye girdim bostan yere.doğum sancısı değil sadece göğsümun altı bi ultrosona gtsem çözülecek ama kırk saattir bekliyrm

Kizlar doktor bebegimin zayif oldugunu söyledi moralim bozuldu biraz, 1460 gr mis. Bi de cok kisa bakti, hic yüzünü falan gostermedi, oglumu yine goremedim yani, canim sıkıldı benim de

benimde 30+ da 1450 ydi ve haftasina uyumlu demisti bugun de 32+4 1950 olmus haftasina gore iyi dedi yine. zaten uygulamalardada oyle diyo bence zayif degil ama bundan sonra daha iyi beslenmemiz lazim.artik iyice kilo alma haftalari

İyi akşamlar kızlar bizim alışveriş bitti artık bebişle ilgili:)) bebek süsünü biblo sipariş ettik 3.5 lira tanesi. Süslü bebek arabası içinde bebek de var şık bişey. Aslında tosbağa araba biblo hoşuma gitmişti ama o 6 lira 100 tanesi 600 bize pahalı geldi. Uyku setinide denizci armalı aldık oda çok güzel bezini küvet takımını aldık eksik bişey kalmadı sanırım.Hastanede dağıtılacak çikolata falan alınacak onlar doğuma bir iki gün kala olur.

Cok sukur artik sadece eksik bebislerimiz onlarda geldimi tamamdir :)) bende yarin kiyafetlerini yikayim diyorum hazirliklar baslasin benim gobus indi bir teyze bir arkadas gobus inmis 1-2 haftan var dediler pazar gunj 33 oluyoruz insallah 36+ gorruz

Oh hayirli olsun canim kafan rahatlmistir miss

Cok sukur artik sadece eksik bebislerimiz onlarda geldimi tamamdir :)) bende yarin kiyafetlerini yikayim diyorum hazirliklar baslasin benim gobus indi bir teyze bir arkadas gobus inmis 1-2 haftan var dediler

Hic korkutma kendini erken gelmez ikizlerimiz annesi cok guzel bakiyor onlara en az 36 yi bitircekler gor bak

Selam Zeynom evet giremiyorum çok yorgun hissediyorum uyumak istiyorum devamli.... bir de kendim bebek şekeri yapıyorum o baya vaktimi alıyor. Elde diliyorum tek tek.... pazartesi günü kontrolüm var Aysel hnmda.Çalışabilir raporu aldıktan sonra işe tekrar devam... hayırlısı.... bebişim hareket ettikçe iğneler batıyor vajina.ma norm mi bilmiyorum.

Gec dollenme degil canim, yumurtladigim zamani biliyorum, ona göre 30+3 zaten, o zaman 1 hafta 3 gün geride oluyor bebegim

Yorum yapip destek olanlara tesekkur ederim canlar, zayif olmasi sorun degil, saglikli olsun da. Anormal bi durum olmasin yeter ki. Benim bebegimin karin capi biraz kucuk galiba. Insallah normale döner. Biraz daha dikkat edicem beslenmeme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…