bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Resim istiyoruz.resim istiyoruz... Ben yaptirdim ama merak ettim seninkini de.hem fikir olsun arkadaslara

Teşekkür ederim canım bilgi için benimde migren sıkıntım var ama uzun zamandır şükür olmuyordu bayramın başından beri şiddetleniyor ara ara sonra geçiyor dediğin gibi hormonel sanırım

Kanamam olmustu canim 27. Haftada bebek asagi inmis surekli uat demisti gecen sali gunude gittigjmde daha da indigini soylediler. 3 gun oncede tekrar kan geldi acilde ki hatirlamak istemedim doktorda erken dogum riskin var bebek asagida dedi.
ilaç falan kullanıosun demı dgumu drdrmak ıcın falan tam bılgım yok yok gercı bu knulardada kmsum oyle bısey yasamstıda ordan bılıorum aa onu hastanede yatrdılar senın kı cok ılerı sevıyede degıl demekkı
rabbım gununu doldurup dogrmayı nasıp etsın inşallah

Nasıl şeker yapiosn cnm.bende haftaiçi çarşıdan malzeme alıp bişeyler yapcam yavaş yavaş İnşallah.kardeşimde gelcek yardıma.
Benimde Çarşamba randevum var.kendimi yorumda bende de bişeyler cikio hep.bugün resmen kasiklrma sancı vurdu.4 5 kere oldu.Çok kısa sürdü ama bagircak ve yamulcak kadar siddetliydi.kv.ler geldi.ondan biraz hazırla yaptm ev supur sil.bi de bebegmn dolabni almstk gece onu kurmstk onun yorgunlgu üstüne.bugün silip yerlestrdm gibi de.öyle yorulunca bişeyler çıkıo.
Sende kendini çok mu yordun acaba.
Benm bi de popo ağrım var bu aralar iyice agirlasiyrz da artik

Son düzenleme:
Canim valla gecende yattim ama aman yatmamis olmayi tercih ederdim. Progestan kullaniyorum. Sabah doktora gidicem iste herseyi tam anlamiyla ozman ogrenicem.

Günaydın tatlı anneler
Uzun zamandır bakamıyorum umarım hepiniz iyisinizdir.
Ben bu gece sabaha kadar çişe kalmaktan bel agrisindan uyuyamadim. Saat başı sanki yıllardır işemiyormus gibi kasiklarimda sanciyla uyanıyorum ve inanılmaz baskı hissediyorum aşağıda acaba doğuracak miyim diye korktum bi ara.

Günaydın canım. Aynı baskıyla az önce bende uyandım sanki kasıklarıma kramp gircek gibi yada okadar beklemişim ki tövbe yarabbim idrar torbası patlıcak gibi oluyor. Halbuki sabaha kadar kaç kere kalkıyorum. Bel ağrısı ve vajinal ağrılara iyice bağışıklık kazandım normal günümü hatırlamıyorum artık. Birde el kol bacak ayak kemikleri ağrıyor ve uyuşuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…