- 23 Mart 2016
- 31.419
- 92.975
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #49.801
Buyuk boy kaca kacti canim? Migrosta filan da satiliyor ama daha buyuk boy varsa ikeaya gitmek lazim..canım ben ikdeadan kaın büyük buzdolabı poşetlerinden aldım ağzı çıt çıtlı. hem kıyafetlerinide koyabiliyorum, emzik bireronuda ona koydum. tavsiye ederim
Bunlardan mi acaba?canım ben ikdeadan kaın büyük buzdolabı poşetlerinden aldım ağzı çıt çıtlı. hem kıyafetlerinide koyabiliyorum, emzik bireronuda ona koydum. tavsiye ederim
Gittigim perinatolog muz anca sana kilo aldirir bosuna bebek icin yeme demisti ben de muzu kesmistim12.haftamda..Ben bebis kilo alsin diye ozellikle yedigim hic birsey yok diyebilirim.bebisinin kilosu iyidir bastan beri iyi cunku.
Muz cok guzel kilo aldiriyormus burdami okudum baska bir yerde mi bilmiyorumda bi onu deniycem bakalim.
Guzel haberlerini bekliyoruz canim.
bizdede durum aynı psikolojim bozuldu ev yüzünden tadilat yaptık daha tam düzene sokamadık 2 aydır evimizden uzaktan göçmen yaşıyoruz haftaya izne ayrılınca yavaş yavaş düzenliycem evimi kzımın eşyalarını hazırlıycam malum abisi gibi erken gelmeye kalkarsa hazırlıksız yakalanmayalımSen benim evi gorsen. 3 odada esyalar yer degistirecek, atilacak mobilyalar var. Esyalari tasimak icin birilerini bulmak lazim.
Dun aradilar, oda takimi gelmis ama dedim yok, getirmeyin hemen, kurulacak odayi bosaltmadik daha, pzt gelecek
AnnecimmmmmmmGünaydın kızlar öncelikle. Canım benide belden uyuşturdular hazırlıkları tamamlayıp üzerimi örtüler sonda takıldı karnıma ilacı sürdüler o kahverengi şeyi. 1 kat kestiler bişey kayıyor gibi karnımdan :))) 2 kat kestiler başkaları elleriyle tutmaya başladı 3. Kat kestiler yavaş yavaş ayırmaya başladılar ben kesiyorsunuz beni hissediyorum elinizle bastırıyorsunuz demeye başladım ama ameliyat başladığından beri şehadet kelimesi tevhid ihlas fatiha ayetel kürsü hepsini sesli sesli okuyorum:)))) dediğin gibi burnuma siyah bi şey getirdiler uyumuşumi
uyanmam çok kolay oldu ama alnıma hafifçedokundular uykudan uyanmış gibi hissettim. Hala ben bebeği görecektim diyomuşumr
29x41mis buyuk boyu oyle diyor migros'ta da var ikeaya gitme imkani bulamayanlar icinEki Görüntüle 1887632 Bunlardan mi acaba?
50tane diyor 10.tl diyor
Canim ben de esyalari dagittim birini yakinimdaki okula bagisladim. Hizmetliler geldi tasidi. bir arka odada yukluklu gardrobum kalmisti onu da internnette sattim. Su reklamlara filan cikan meshur sitede 2 haftada sattim.biraz ucuza gitti ama park yatak parasi cikti yavrumunSen benim evi gorsen. 3 odada esyalar yer degistirecek, atilacak mobilyalar var. Esyalari tasimak icin birilerini bulmak lazim.
Dun aradilar, oda takimi gelmis ama dedim yok, getirmeyin hemen, kurulacak odayi bosaltmadik daha, pzt gelecek
Sadece baskiyi hissedersiniz sallaniyormus gibi aci hissi olmaz korkutmayin kendinizi simdidenAnnecimmmmmmmkesildiğimizi hissediceZ miii çok korkunclu
Canım sen spinal olmadınmı? Doktorlar bana acı hariç yaptıklarımızı dokunduklarımızı baskıları hissedersin demişti.Hissettin yani herseyi zor olmustur oyleside.ben cok sukur hic birseey hissetmedim.
Ekim annelrinde okudum galiba.belki de son haftalar ise yariyor 1 haftada 1 kilo almis bebisi.hergun muz yiyerek.onu deniycem bende.Gittigim perinatolog muz anca sana kilo aldirir bosuna bebek icin yeme demisti ben de muzu kesmistim12.haftamda..hakikaten de ilk 3 ay 6 kilo almistim bebisim 28. haftada 1360 gr.di kilomda kontrol altindaydi 12den beri bol bol et sut yumurta yogurt tuketiyorum canim
Oldum ama hic birsey hissetmedim.sanki bacaklarim havadaymis gibi geldi dokunma vs hic birsey anlamadim.Canım sen spinal olmadınmı? Doktorlar bana acı hariç yaptıklarımızı dokunduklarımızı baskıları hissedersin demişti.
Sen bilirsin canim o muz yiyen arkadas et sut urunu yumurta ve bakliyat da tuketiyordur bol bol (protein iceren gidalar) ama.muzdan saniyordur diyimEkim annelrinde okudum galiba.belki de son haftalar ise yariyor 1 haftada 1 kilo almis bebisi.hergun muz yiyerek.onu deniycem bende.
Ben bebis kilo alsin diye ozellikle yedigim hic birsey yok diyebilirim.bebisinin kilosu iyidir bastan beri iyi cunku.
Muz cok guzel kilo aldiriyormus burdami okudum baska bir yerde mi bilmiyorumda bi onu deniycem bakalim.
Guzel haberlerini bekliyoruz canim.
Günaydın kızlar öncelikle. Canım benide belden uyuşturdular hazırlıkları tamamlayıp üzerimi örtüler sonda takıldı karnıma ilacı sürdüler o kahverengi şeyi. 1 kat kestiler bişey kayıyor gibi karnımdan :))) 2 kat kestiler başkaları elleriyle tutmaya başladı 3. Kat kestiler yavaş yavaş ayırmaya başladılar ben kesiyorsunuz beni hissediyorum elinizle bastırıyorsunuz demeye başladım ama ameliyat başladığından beri şehadet kelimesi tevhid ihlas fatiha ayetel kürsü hepsini sesli sesli okuyorum:)))) dediğin gibi burnuma siyah bi şey getirdiler uyumuşumi
uyanmam çok kolay oldu ama alnıma hafifçedokundular uykudan uyanmış gibi hissettim. Hala ben bebeği görecektim diyomuşumr[/QUOTE
Lokal anestezi senin bunyene tersmis bacimn
Cnm bizim göbek kordonumzda 1 damar eksik oldgu için gelişim geriliği ihtimalimiz vardı.Hep ileri bile olsa son haftalrda gerileyeblr demişti dr.Ondan dikkat etmeye calisiyrm.
Muzu bende burda okudum.hergün yemeye calisiodm bu aralar aksadı.kanimn fazla olması lazım Die hergün pekmez yiyodm o da kaldı.Hatta muzun üstüne dokuodm falan.kaşar peynir de bebeğe kilo aldrioms Die duydm.Ona dikkat ediodm.Bi de et bakliyat badem ceviz hergün aksatmadan yemeye dikkat etmeye calisiodm kii ben bu dönemde kan ilacımı bile içmeyi unutmuşum
Neyseki bebegimin gelişimi haftasyla uyumlu çok şükür.
32+2 yiz 1890 gr 43 cm çok şükür.
Kan idrar verdim.sonuca göre aspirini birakcaz ilaç ayarlamasi yapcakms.
Nst ye gircem simdide inşallah.
Bakalım bunlardnda güzel sonuçlar alırız inşallah :)
bizdede durum aynı psikolojim bozuldu ev yüzünden tadilat yaptık daha tam düzene sokamadık 2 aydır evimizden uzaktan göçmen yaşıyoruz haftaya izne ayrılınca yavaş yavaş düzenliycem evimi kzımın eşyalarını hazırlıycam malum abisi gibi erken gelmeye kalkarsa hazırlıksız yakalanmayalım
Ben de facebookta eski adi freecycle yeni adi atmaver olan grupta ihtiyaci olan birine vericem bu hafta insallah birkac esyayi. 2.elcilere versem degmez, birinin isini gorsun bari.Canim ben de esyalari dagittim birini yakinimdaki okula bagisladim. Hizmetliler geldi tasidi. bir arka odada yukluklu gardrobum kalmisti onu da internnette sattim. Su reklamlara filan cikan meshur sitede 2 haftada sattim.biraz ucuza gitti ama park yatak parasi cikti yavrumun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?