- 23 Mart 2016
- 31.419
- 92.978
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #49.961
evet ilk benimdeHaklisin kuzu ya , biz çevreyi çok ornek alıyoruz yok şunlar bebisine sunu almış bizde alalim ahh nolcak bizim bu halimiz :) bizim ilk çocuk olucak ondan heves ettiğim şeyler çok oluyor benim ya senin ilk bebismi annesi
Canım zaten 30 derecede yıkasan bişi olmaz renkleri atmaz ben öyle hepsini bir kısa program yapcamKızlar bebis kıyafetlerini nasıl yikadiniz?? Hepsi ayni renk değil ayrı ayrı atsak çok az olur makinada nasıl yapsam acaba
ayy kadıncağızda faydalı olmak istiyo belli ki ama o iş yaparken sen oturamazsın :) fena :) Bak bana yardım edenim hiç yokhatunlar merhabalarbalığımın kıyafetlerini battaniyelerini filan yıkadım daha da bi kaç koyu renk kıyafet ve nevresim takımlarıyla peluş battaniyesi var... anaaamm ne çok yer kaplıyomuş onlar arkadaş ben de sabah anneme diyodum ki sığar hepsi bi makineye heeee sığdı.. şimdi oturdum kıçımın üstüne yani laf aramızda annem anamı ağlattı gerçekten kadın atom karınca gibi mübarek o çalıştıkça ben de ayaklanıyorum hiç bişey yapmasam mal gibi dikiliyorum öyle.. 2 dk gözünü bi yere daldırırsa bilin ki kafada tasarlıyo bi yeri temizlemeyi ya da düzenlemeyi bi bakıyorum sadece kıçı görünüyo dışarda mutfak dolabının altına girmiş bi bakıyorum sandalye tepesinde kilerde bişeyler yapıyo yeteeeeeeerrrr annnemm ya valla şimdi bi bölüm dizi patlatıcam yeter beee daral geldi
Maşallah annene Allah uzun ömürler versinhatunlar merhabalarbalığımın kıyafetlerini battaniyelerini filan yıkadım daha da bi kaç koyu renk kıyafet ve nevresim takımlarıyla peluş battaniyesi var... anaaamm ne çok yer kaplıyomuş onlar arkadaş ben de sabah anneme diyodum ki sığar hepsi bi makineye heeee sığdı.. şimdi oturdum kıçımın üstüne yani laf aramızda annem anamı ağlattı gerçekten kadın atom karınca gibi mübarek o çalıştıkça ben de ayaklanıyorum hiç bişey yapmasam mal gibi dikiliyorum öyle.. 2 dk gözünü bi yere daldırırsa bilin ki kafada tasarlıyo bi yeri temizlemeyi ya da düzenlemeyi bi bakıyorum sadece kıçı görünüyo dışarda mutfak dolabının altına girmiş bi bakıyorum sandalye tepesinde kilerde bişeyler yapıyo yeteeeeeeerrrr annnemm ya valla şimdi bi bölüm dizi patlatıcam yeter beee daral geldi
Canım eski sayfalarda mune link gönderdi ordan değiştirdim inan şimdi tarif edemem bende. Bilen arkadaşlarMy moonlight nickimizi Nasıl değiştiriyoruz canım uğraştım ama bulamadım
valla bi yandan çok güzel bi yandan zor hakkatenayy kadıncağızda faydalı olmak istiyo belli ki ama o iş yaparken sen oturamazsın :) fena :) Bak bana yardım edenim hiç yokbu daha mı iyi daha mı kötü :)))) geçen cam sildim üst köşeler kirli kaldı napıyım yani olduğu kadar diyorum :)
amiiinnn canım cümlemizin sevdiklerine uzun ömürler versin rabbim bakma dertleniyorum ama iyi ki varlarMaşallah annene Allah uzun ömürler versin
hatunlar merhabalarbalığımın kıyafetlerini battaniyelerini filan yıkadım daha da bi kaç koyu renk kıyafet ve nevresim takımlarıyla peluş battaniyesi var... anaaamm ne çok yer kaplıyomuş onlar arkadaş ben de sabah anneme diyodum ki sığar hepsi bi makineye heeee sığdı.. şimdi oturdum kıçımın üstüne yani laf aramızda annem anamı ağlattı gerçekten kadın atom karınca gibi mübarek o çalıştıkça ben de ayaklanıyorum hiç bişey yapmasam mal gibi dikiliyorum öyle.. 2 dk gözünü bi yere daldırırsa bilin ki kafada tasarlıyo bi yeri temizlemeyi ya da düzenlemeyi bi bakıyorum sadece kıçı görünüyo dışarda mutfak dolabının altına girmiş bi bakıyorum sandalye tepesinde kilerde bişeyler yapıyo yeteeeeeeerrrr annnemm ya valla şimdi bi bölüm dizi patlatıcam yeter beee daral geldi
Ohhh ne güzel ellerine sağlık anneciğinin. Benim annemde bugün bana sarma sarmak için geldi yardım etti gitti sağolsun şimdi dünkü ütüleri yapıyorum aramış akşam yemeğe özel bişey yapıyormuş canınız çekmesin diye söylemedim davet etti eşim gelince gidicez allah onları yanımızdan başımızdan eksik etmesin. Amin.hatunlar merhabalarbalığımın kıyafetlerini battaniyelerini filan yıkadım daha da bi kaç koyu renk kıyafet ve nevresim takımlarıyla peluş battaniyesi var... anaaamm ne çok yer kaplıyomuş onlar arkadaş ben de sabah anneme diyodum ki sığar hepsi bi makineye heeee sığdı.. şimdi oturdum kıçımın üstüne yani laf aramızda annem anamı ağlattı gerçekten kadın atom karınca gibi mübarek o çalıştıkça ben de ayaklanıyorum hiç bişey yapmasam mal gibi dikiliyorum öyle.. 2 dk gözünü bi yere daldırırsa bilin ki kafada tasarlıyo bi yeri temizlemeyi ya da düzenlemeyi bi bakıyorum sadece kıçı görünüyo dışarda mutfak dolabının altına girmiş bi bakıyorum sandalye tepesinde kilerde bişeyler yapıyo yeteeeeeeerrrr annnemm ya valla şimdi bi bölüm dizi patlatıcam yeter beee daral geldi
sen yine deneyimlisin kuzum biliyosundur ben şok oldum o minnak minnak el kadar şeyler ne yer kapladı yahaha canım anneler öyle valla durmazlar..bende anneme dün geldim ancak yemek ye kalk tekrara otur ye patlayacağım artık bir iş te yaptırmıyor öyle takılıyorum..bebişin eşyaları çok canım birde kızımın eşyaları baya yer açmam gerekiyor benimde
yalnız zorla kaşınıyorum sen konyadasın ya kafamdan bi dolu konya yemeği geçirdim acaba şunu mu yaptı bunu mu diyeOhhh ne güzel ellerine sağlık anneciğinin. Benim annemde bugün bana sarma sarmak için geldi yardım etti gitti sağolsun şimdi dünkü ütüleri yapıyorum aramış akşam yemeğe özel bişey yapıyormuş canınız çekmesin diye söylemedim davet etti eşim gelince gidicez allah onları yanımızdan başımızdan eksik etmesin. Amin.
Öyle Canım o açıdan şaşırmadım ama sanki ilk bebeğim gibi heyecanlıyım bende sağlıkla gelsin minnoşlarsen yine deneyimlisin kuzum biliyosundur ben şok oldum o minnak minnak el kadar şeyler ne yer kapladı yaama çok güzel bi duygu ya resmen çamaşırlarını öperek asıyo insan
05 grnce bıan ole sandmYok Canım adıyamanlıyım
istanbuldayım ama
Yok nick bulamamaktan salladım öyle05 grnce bıan ole sandm
Benim annem de ayni ya. Kendime kahvalti hazirliyorum sen yatsana ben yaparim niye geldim diyor. Yemek yapiyorum surat asiyor neymis o yapcakmis. Hergun ev supuruyor. Offf makinalar surekli calisiyor. Bide durmus bana huylu diyor.valla bi yandan çok güzel bi yandan zor hakkatenhamilelikten önce camların açılmayan kısmında hilal şeklinde kirli bölüm kalıyodu hem benim yükseklik korkum var hem de camların açılma tarafı ters yapılmış ama bak allah var o şekli düzgün tutturuyodum tam hilal olmalı şimdi sadece açılan kısımları siliyorum zaten annem habire zıplıyo cam silicem silicem diye tutuyorum doğuma az kala bi kadın çağırıp ayrıntılı bi temizlik yaptırırım inşallah..
onların kızıyız işte niye şaşırıyolar kiBenim annem de ayni ya. Kendime kahvalti hazirliyorum sen yatsana ben yaparim niye geldim diyor. Yemek yapiyorum surat asiyor neymis o yapcakmis. Hergun ev supuruyor. Offf makinalar surekli calisiyor. Bide durmus bana huylu diyor.
Aynen takmamak lazm ama insan takıyormuş önceden ne garip gelirdi böyle konuşunca insanlar:)sanki kilolu olunca daha sağlıklı gibi geliyo insana.Allah çok şükür verdi sağlıkla dogurmak nasip olur inşallah sutum olur da kilo alır. Takmayim diyorm takıyorum iste doktor zayf fln demedi aslında.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?