bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
C8k gecmiş olsun canım ben henuz dolabım gelmedıgı için yerleşyrme fln yapamadım elim kolum bagli beklıyorum
saol canım.Bizim evde ablamız olunca dolapda hazırdı.Zamanında 4 kapaklı almıştım bi tarafı hic kullanmıyordum orayı minige verdik.Çekmeceyi düzenli hale getirmek için çekmece düzenleyici alacağım çorap,şapka,eldiven onluk için.Artik kendi eksiklerimi tamamlayayım daha hic bisi almadım pijama bile yok

Kızlar belimin sırtımın ağrısından duramıyorum. çok kötü fena. artık izne çıkmak istiyorum ben ama ya.
Benim bel agrisi degilde sirt agrisi cok fena. Danah 8 aksam 5 koltuk rahat degil ayaklarim kocaman oluo aksama kadar benim ayaklarim defil sanki gorduklerim. Daha bu pazartesi aldim 37.haftaya kadar calisabilir raporunu. Nasil geccek zaman bilmiorum

Kızlar belimin sırtımın ağrısından duramıyorum. çok kötü fena. artık izne çıkmak istiyorum ben ama ya.
aynen aynen aynennnnn..... bende uzattım calısabılır raporu aldım 37 ye kadar dayanabılecegımı sanmıorum valla ıyı etmedım. gece uykum yok zaten don saga don sola ıs yerınde de tadım yok artık belım mahvedıo benı ayaklarım agırıyo bı halsızım

Selam biz geldik doktor kontrolümüz vardı. Gayet güzel geçti 2150 gram 46 cm olmuşuz kendim de 0.1 gram vermişim geçen kontrol de iri Bebek bir de fazla kilo almışsın diyince bu sefer ki kontrol iyi geldi oğluşumuz 10 gün önden gidiyordu 5 güne düşmüş ben minnak anne olup erken doğum riskim olduğu için bu bizim için iyi

oyyyy maşallah kuzucuğuna

Maşallah canım yusuf Paşa'ya hayırla gelir inşallah kilosu boyu çok iyi sağlıklı olsunda önden gitmesede olur

Görümcem doğum yaptı bugün yanına gittik minicik bebişi 3200kilosu olmasına rağmen.kucağıma alamadım korktum.12 günü vardı..kakasını yapmış kalp atışları zayıflamış doktor sezeryan yapıcaz demiş ağlamaya başlamış sonra kalp atışı kontrol edilip suni sancı vererek doğum yaptırmışlar.

Benim bel agrisi degilde sirt agrisi cok fena. Danah 8 aksam 5 koltuk rahat degil ayaklarim kocaman oluo aksama kadar benim ayaklarim defil sanki gorduklerim. Daha bu pazartesi aldim 37.haftaya kadar calisabilir raporunu. Nasil geccek zaman bilmiorum

Benimde sirt agrim cok fena curumus gibi artik.birde kuyruk sokumum agriyor bir yere oturup kalkerken cok canim yaniyor agir cekim oturuyorum.
Bugun tartildim toplam 5 kilo almisim bunun 3 kilosunu verdim geri aldim.3. Dogum diye herhalde benim sıkintilarim cok diyorum.

Allah saglikli uzu omurler nasip etsin insallah bebise.
Kendi bebisini kucagina alirsin hatta bakimina bile kimseye elini surdurtturmezsin.

Bn ayrıldım canm.33 hafta yazms sadece doktor.gününü belirtmems.ayrilcam izne dedm sasrdi direk çalışabilir raporu mu dedi yok dedm çalışamaz raporu:) okula gttm rapor vermeye sandalyede otrmak bile insanı çok yoruyor akşam ağrım oluyor ne zman okula ugrasam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…