- 10 Nisan 2009
- 9.016
- 10.950
- 448
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #50.261
Ben ilk cocugumda oyle yaptim diye tepki cektim azcik 2.de pek ellemedim hadi yapsinlar dedim.Ay inşallah canım ama kızımda 10 gün yattım emzirme dışında pek ilgilenemedim inşallah bunda öyle olmam
Bn de sana soracaktım aslında bzm hastane veriyor mu diye:) Youtube'daki hastane cantasi hazrlayan kadinlarin videolarinda izledm canım:)bzmki de verir diye dusnmstm sana vermediler se demek ki vermiyor hastane bz de 10 tane koyalım o zmnNerden izledin o videoyu.kizimda bez degilde penye battaniye vermisti hastane.kaliteli guzeldi.ne kadar ne marka bez veriyorlarmis.
Ohhh çok güzel geçmiş canım hem bebişin kilosu iyi hem sen kilo vermişsin herşey normal güzel bi moral olmuş sana:)))Selambiz geldik doktor kontrolümüz vardı. Gayet güzel geçti 2150 gram 46 cm olmuşuz kendim de 0.1 gram vermişim geçen kontrol de iri Bebek bir de fazla kilo almışsın diyince bu sefer ki kontrol iyi geldi oğluşumuz 10 gün önden gidiyordu 5 güne düşmüş ben minnak anne olup erken doğum riskim olduğu için bu bizim için iyi
Maşallah kuzucuğa allah uzun ömür versin canım.Görümcem doğum yaptı bugün yanına gittik minicik bebişi 3200kilosu olmasına rağmen.kucağıma alamadım korktum.12 günü vardı..kakasını yapmış kalp atışları zayıflamış doktor sezeryan yapıcaz demiş ağlamaya başlamış sonra kalp atışı kontrol edilip suni sancı vererek doğum yaptırmışlar.
Senin durumun daha farklı canım inşallah yaşamazsın bir daha hiçbir anne yavrusundan ayrı kalmasın..bende ağrılardan yapamadığım için annemle kv de yapıyordu herşeyi..Ben ilk cocugumda oyle yaptim diye tepki cektim azcik 2.de pek ellemedim hadi yapsinlar dedim.
Ilk cocugum kuvozde kalinca haliyle ustune cok titredim.
Genelde degisiyor canim.gorumcem dogum yaptiginda ufak bir cantada anne bebek icin bakim malzemeleri vermislerdi.2 snee sonra bebek battaniyesi verdile bana.simdi yine 2 sene gecti ustunden suan ne veriyorlar bilmiyorum.Bn de sana soracaktım aslında bzm hastane veriyor mu diye:) Youtube'daki hastane cantasi hazrlayan kadinlarin videolarinda izledm canım:)bzmki de verir diye dusnmstm sana vermediler se demek ki vermiyor hastane bz de 10 tane koyalım o zmn
Amin canım sağol.senin de az kaldı sağlıkla gelsin bebişin bugün görünce çok tuhaf hissettim Rabbimin mucizeleri..Maşallah kuzucuğa allah uzun ömür versin canım.
Geçmiş olsun canım.Bu arada kızlar kolonoskopiye gerek kalmadı kızıma çok şükür doktor rahatlattı bizi. şurup verdi 3 ay kullanıcaz
Ben 2 cocugumda oyleydim surekli kasik agrim olurdu ve adım adım giderdim.tabi bunun yaninda kasilmam olurdu.Kızlar iyi akşamlar ya bisi soracağım ben az bisi yurusem sol kasigima çok sanci giriyor kivraniyorum sizdede böyle bir durum oluyor mu çok korkmaya başladım
Maşallah canım yusuf Paşa'ya hayırla gelir inşallah kilosu boyu çok iyi sağlıklı olsunda önden gitmesede olur
yaren92 masallah canim bebisine.hayirli saglikli dogumlar insallah.
Ohhh çok güzel geçmiş canım hem bebişin kilosu iyi hem sen kilo vermişsin herşey normal güzel bi moral olmuş sana:)))
Battaniye zaten 3 tane fln alicam farklı kalınlıkta. Bebek bezi de 10 tane koyayım o zmn.bzm için bez veriyolardir hrhlde ped koycam ama yeterli olur mi blmyrmGenelde degisiyor canim.gorumcem dogum yaptiginda ufak bir cantada anne bebek icin bakim malzemeleri vermislerdi.2 snee sonra bebek battaniyesi verdile bana.simdi yine 2 sene gecti ustunden suan ne veriyorlar bilmiyorum.
Nasil bez veriolar sevgide. Yataga koymak icin mi. Ben nolur nolmaz die aldim yime de koycam yanima altima sermek icinNerden izledin o videoyu.kizimda bez degilde penye battaniye vermisti hastane.kaliteli guzeldi.ne kadar ne marka bez veriyorlarmis.
Ya bi de sirt agrisinin disinda boyle bacak aram tam orasi cok agrio. Ozellikle otururken ya da yatarken kalktigimda penguen gibi yuruorum agrisan. Yatarkende saga sola donerken cok zorlaniorum uykusuz ise gidiorum resmenBenimde sirt agrim cok fena curumus gibi artik.birde kuyruk sokumum agriyor bir yere oturup kalkerken cok canim yaniyor agir cekim oturuyorum.
Bugun tartildim toplam 5 kilo almisim bunun 3 kilosunu verdim geri aldim.3. Dogum diye herhalde benim sıkintilarim cok diyorum.
Hayırlısıyla bizde kavuşalım canım Ekim annelerini okudum bugün yavaş yavaş dopurıyorlar yine nişanı gelmiş ağrısı olan hamişler var. Ekimin 15inden sonra bizde yavaş yavaş başlıcaz ayyy çok heyecanlı.Amin canım sağol.senin de az kaldı sağlıkla gelsin bebişin bugün görünce çok tuhaf hissettim Rabbimin mucizeleri..
Yeterli bence yetmedigi yerde market vs doli etraf ordan da tedarik edilebilir.Battaniye zaten 3 tane fln alicam farklı kalınlıkta. Bebek bezi de 10 tane koyayım o zmn.bzm için bez veriyolardir hrhlde ped koycam ama yeterli olur mi blmyrm
Muhakkak sart canim bence cok buyuk kurtarici.onu kullanmazsan kiyafetlerinde sutlerden dolayi islaklik gorceksin hep.Tecrübeli anneler göğus Pedi almaya gerek var mi
Nasil bez veriolar sevgide. Yataga koymak icin mi. Ben nolur nolmaz die aldim yime de koycam yanima altima sermek icin
Bende takip eder oldum ekim annelerini.Hayırlısıyla bizde kavuşalım canım Ekim annelerini okudum bugün yavaş yavaş dopurıyorlar yine nişanı gelmiş ağrısı olan hamişler var. Ekimin 15inden sonra bizde yavaş yavaş başlıcaz ayyy çok heyecanlı.
Hadi inşallah çok heyecanlıHayırlısıyla bizde kavuşalım canım Ekim annelerini okudum bugün yavaş yavaş dopurıyorlar yine nişanı gelmiş ağrısı olan hamişler var. Ekimin 15inden sonra bizde yavaş yavaş başlıcaz ayyy çok heyecanlı.
Canım ilk sezeryanımda ameliyattan çıkınca üzerimi giydirirlerken hasta bezi verdiler ertesi sabah normal gece ped kullandım. Heralde yine verirler diye düşünüyorum vermezlerse eşim hemen alır şimdiden almadım ben.Battaniye zaten 3 tane fln alicam farklı kalınlıkta. Bebek bezi de 10 tane koyayım o zmn.bzm için bez veriyolardir hrhlde ped koycam ama yeterli olur mi blmyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?