bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar yarın unibabynın yenidoganla ilgili saat 9dan 12ye canlı yayını varmıs facebbok yada ıstagramdan takip edebilirsiniz. Bizim kk kasım minnoşları Facebbok sayfamızdan paylaştım. whatsup grubuna da yazarım şimdi ben izlemesem de işten oturu dinlicem açıp birşeyler ogrenırız belki ebbişlerin ciltleri ile ilgili
admıne not: reklam değil bilinçlenme amacıyla paylaştım.

Ama işte Can'ım herşeyi normal olan ve normal doğum isteyen biri için sürekli problem varmış gibi algı yaratmak sezeryanı şirin göstermek hamile hamile insanın sinirini bozuyor ..ne bileyim o Zaman kızmıştık eşimle şimdi olsa çokta umursamam ..Allah ilk doğum yapacaklara normal doğum nasip etsin hala böyle düşünüyorum çünkü ben çok zorlandım sezeryanda ..hiç de rahat konforlu birşey gibi olduğunu düşünmüyorum ..rahat geçirenler bar birşey hissetmedim diyenler var bünye meselesi belkide ama çok acılıydı benim işin ..neler yaşacağımı bildiğim için tedirginim ama bu süreçten de çok sıkıldım ..habire ağrı sızı tedirginlik çok zormuş riskli hamilelikler ilk gebeliğimde halime şükretmedim heralde beterlerini yaşadım :))))))) sevgi daha iyi olabilir şehirde tek olmanın verdiği rahatlığı yaşıyor biraz hemşireler bence çok iyi insanlarda var çok tecrübesizlerde daha önce de yazmıştım heralde doğum sonrası yanlış iğneden siyatik oldum uzun süre fizik aldım ..çok uğraştım Allah iyilerle karşılaştırsın

Evet canım ben de alacağım, bepanten önerdi ama karar vermedim henüz.
Ben bepanthen aliyim diyorum kuzum çok iyi krem kendimde biryerime birşey olsun ondan kullanırım hem yaglilik hissi bırakmayan hemde hemen emilen bi krem evet ben ondan aliyim diger urunleride şampuan vs unibeyb alcam

benimde hiç kesilmeyen miğde yanmam var rennie dyo kullanıyorum 1 yudum içiyorum anında kesiyo ama kısa süreli çözüm gün içerisinde 10 yudum falan içiyorum heralde tavsiye ederim

Yok canım bebegım hareket halinde kasılma flnda yok ztn bı dakıka durmaz dım oyle olsa :) sukur dıyorum

Doktorun verdigi kagitlarda EDD 09.11.2016 yazio.ama bende notmal dusunmuyorum sezeryan istiyorum. Bakalim kac olcak tarih

C8k gecmiş olsun canım ben henuz dolabım gelmedıgı için yerleşyrme fln yapamadım elim kolum bagli beklıyorum

Bugün çok boğucu bi hava var kızlar karanlık insanın içi daralıyor. Ev süpürcektim aslında içimden gelmedi resmen olmazsa sabah süpürürüm. Cumartesi anneme gidicem 10 gün evde yokum bakalım kociş olmadan zaman nasıl geçecek. Heyy Nilke nerdesin canım. Hani benimle sohbet edip zamanın hızlı geçmesini sağlıcaktın inşallah iyisindir kuzum haber ver arada kendinden.

Tamam cnm öyle yapayım bn de hasta bezi bn de almadım blmyrm bzm hastane veriyor mu.ped koycaktim sadece gece olanlardan.eksiğin yok gibi sanki cnm

Hmm bilmyrdum canm yanlış igneyi bn.tabi sezeryani şirin göstermek iyi bsy değil o konuda çok haklisin talihsizlikler gelms başına o yüzden gelmek istememen normal nrde rahat edeceksen orda doğum yap canım 2.inşallah kolay geçer Amin inşallah hepimiz iyilerle karsilasalim hayrlisiyla atlatan şu doğumları.bi tanıdık 3800 bebeği normal doğum 4 saatte dogirms nası ozendm ne güzel kurtuldu darısı bize

HURMA YEMEYİ DÜŞÜNÜYO MUSUNUZ KIZLAR AÇILMAYA YARDIMCI OLUYORMUŞ
Ben ilk çocuğumda da hamileliğimin başından beri yedim çok şükür doğum da açılmam 9 cm di ama normal doğum yapamadım başka sebepten şimdi de aklıma geldikçe yiyorum gerçi sezeryan olcam.. Yeme sebebim de Peygamber efendimizin tavsiyesi ayva ve hurma o yüzden yiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…