- 16 Eylül 2015
- 2.110
- 2.285
- 133
- 42
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #50.221
Evet zeytinyağlı pamuk pişik için ise yarıyor arkadaşım kullandı ama her ihtimale karşı ben pişik kremi aliyim diyorumArkadasım zeytinyagıyla cözdü pişik işini. bBek yağı da almadı yine zeytinyağı kullandı. Gogsune de zeytinyagı kullandı...
Ama işte Can'ım herşeyi normal olan ve normal doğum isteyen biri için sürekli problem varmış gibi algı yaratmak sezeryanı şirin göstermek hamile hamile insanın sinirini bozuyor ..ne bileyim o Zaman kızmıştık eşimle şimdi olsa çokta umursamam ..Allah ilk doğum yapacaklara normal doğum nasip etsin hala böyle düşünüyorum çünkü ben çok zorlandım sezeryanda ..hiç de rahat konforlu birşey gibi olduğunu düşünmüyorum ..rahat geçirenler bar birşey hissetmedim diyenler var bünye meselesi belkide ama çok acılıydı benim işin ..neler yaşacağımı bildiğim için tedirginim ama bu süreçten de çok sıkıldım ..habire ağrı sızı tedirginlik çok zormuş riskli hamilelikler ilk gebeliğimde halime şükretmedim heralde beterlerini yaşadım :))))))) sevgi daha iyi olabilir şehirde tek olmanın verdiği rahatlığı yaşıyor biraz hemşireler bence çok iyi insanlarda var çok tecrübesizlerde daha önce de yazmıştım heralde doğum sonrası yanlış iğneden siyatik oldum uzun süre fizik aldım ..çok uğraştım Allah iyilerle karşılaştırsınSen de gel canm :)fakültelere güven olmuyor bnm doçent doğuma gelemem dedj. kndimi riske atmam miyomunu almam dedi istedigin zamn ulasmak diye bsy yoktu.ilgilenmiyordu hiç. Bn hastaneyi çok sevdm doktor da soğuk geldi ama bana güven verdi miyomu da alirim yeri uygunsa dedi hemen. hem sende kötü bsy yapmamis ki adam. bebek iri diye önlem alms bebeğin erken dogsaydi niye ciğer gelstirici vurmadi diye uzulecektin bu sefer de.
Evet canım ben de alacağım, bepanten önerdi ama karar vermedim henüz.Evet zeytinyağlı pamuk pişik için ise yarıyor arkadaşım kullandı ama her ihtimale karşı ben pişik kremi aliyim diyorum
Ben bepanthen aliyim diyorum kuzum çok iyi krem kendimde biryerime birşey olsun ondan kullanırım hem yaglilik hissi bırakmayan hemde hemen emilen bi krem evet ben ondan aliyim diger urunleride şampuan vs unibeyb alcamEvet canım ben de alacağım, bepanten önerdi ama karar vermedim henüz.
Unibaby pisik kremi ise yaramiyor.bepanten almani tavsiye ederim.
birebir aynı ağrı bendede var pantolon giymek için ayağımı kaldırdığımda kopuyo sanki bi tek yatarken rahatım sağdan sola dönerken o bölgede kemiklerde ağrı oluyo bendeBide bacak aram vajinanin ust kemikleri diyim hamlamis gibi agriyo sizin durumlar nasil ?
benimde hiç kesilmeyen miğde yanmam var rennie dyo kullanıyorum 1 yudum içiyorum anında kesiyo ama kısa süreli çözüm gün içerisinde 10 yudum falan içiyorum heralde tavsiye ederimbende de reflü var sanırım midemden boğazıma kadar yanıyorum sıcak bişey içsem yakıp gidiyor boğazımı tahriş olmuş çok fena bide üşüttüm dudağımda kocaman uçuk ucube gibiyim ruh gibi çalışıyorum
Yok canım bebegım hareket halinde kasılma flnda yok ztn bı dakıka durmaz dım oyle olsa :) sukur dıyorumCan'ım geçmiş olsun çok geçen gün bir bayan vardı hastanede ağlıyordu düştüm diye nst ye girmiş hemen doktora getirdi sonucu ağlamaya başladı doktorda güldü nokdu niye ağlıyorsun öyle kolay mı bebeğe bişey olması hadi hadi geç içeri bakalım için rahat etsin dedi şükür birşey çıkmadı seninde bebeğin hareket ediyorsa kasılmaların yoksa birşey olmaz allahım izniyle
Doktorun verdigi kagitlarda EDD 09.11.2016 yazio.ama bende notmal dusunmuyorum sezeryan istiyorum. Bakalim kac olcak tarihBnm miyomlardan dolayi hep erken dogurcam deyip duruyordum ama agri sanci hc bsyim yok yine de belli olmz ama 20-25 ekim gibi bnm sezeryan olur hrhlde kasima kalcagini dusunmuyorm.sen bndisikartal87 denk gelebilirz sen erken doğurursan tabi:)
C8k gecmiş olsun canım ben henuz dolabım gelmedıgı için yerleşyrme fln yapamadım elim kolum bagli beklıyorumçok geçmiş olsun canım.bisey olmamıştır Allahın izniyle... Şükür melegimin utu isi bitti ama belim koptu.bi kısmını dolaba yerleştirdim yoruldum bıraktım şimdi.Çantaya konulacaklari ayırdım.Ama büyük kızım hasta oldu okula göndermedim bugün şuan uyuyor prensesim galiba usuttu karnım ce boğazım ağrıyor diyor(
Sagol canım :) dikkat etmemiz gerek allah beterınden korusunAhh canım geçmiş olsun. Hamilelikte düşme anısı olan biri olarak ruh halini anlayabiliyorum
Sanırım bu sıkıntı cogumuzda var berbat birşeybirebir aynı ağrı bendede var pantolon giymek için ayağımı kaldırdığımda kopuyo sanki bi tek yatarken rahatım sağdan sola dönerken o bölgede kemiklerde ağrı oluyo bende
Ben 35. Haftadan sonra basliycam inşHURMA YEMEYİ DÜŞÜNÜYO MUSUNUZ KIZLAR AÇILMAYA YARDIMCI OLUYORMUŞ
Tamam cnm öyle yapayım bn de hasta bezi bn de almadım blmyrm bzm hastane veriyor mu.ped koycaktim sadece gece olanlardan.eksiğin yok gibi sanki cnmEvet canım önce iyice sabunladım duruladım sonra sirkeli su ile kaynattım soğuyunca duruladım kuru bezlere tezgaha koydum kuruyunca buzdolabı poşetine koyup Çantaya koydum. Valla bana hasta bezi vereceklerini söylediler depend almadım ama bebek bezi aldım. 1 gecemi 2 gecemi kalcam bilemedim. Benim eksiğim varmı kızlar baksanıza.
Hmm bilmyrdum canm yanlış igneyi bn.tabi sezeryani şirin göstermek iyi bsy değil o konuda çok haklisin talihsizlikler gelms başına o yüzden gelmek istememen normal nrde rahat edeceksen orda doğum yap canım 2.inşallah kolay geçer Amin inşallah hepimiz iyilerle karsilasalim hayrlisiyla atlatan şu doğumları.bi tanıdık 3800 bebeği normal doğum 4 saatte dogirms nası ozendm ne güzel kurtuldu darısı bizeAma işte Can'ım herşeyi normal olan ve normal doğum isteyen biri için sürekli problem varmış gibi algı yaratmak sezeryanı şirin göstermek hamile hamile insanın sinirini bozuyor ..ne bileyim o Zaman kızmıştık eşimle şimdi olsa çokta umursamam ..Allah ilk doğum yapacaklara normal doğum nasip etsin hala böyle düşünüyorum çünkü ben çok zorlandım sezeryanda ..hiç de rahat konforlu birşey gibi olduğunu düşünmüyorum ..rahat geçirenler bar birşey hissetmedim diyenler var bünye meselesi belkide ama çok acılıydı benim işin ..neler yaşacağımı bildiğim için tedirginim ama bu süreçten de çok sıkıldım ..habire ağrı sızı tedirginlik çok zormuş riskli hamilelikler ilk gebeliğimde halime şükretmedim heralde beterlerini yaşadım :))))))) sevgi daha iyi olabilir şehirde tek olmanın verdiği rahatlığı yaşıyor biraz hemşireler bence çok iyi insanlarda var çok tecrübesizlerde daha önce de yazmıştım heralde doğum sonrası yanlış iğneden siyatik oldum uzun süre fizik aldım ..çok uğraştım Allah iyilerle karşılaştırsın
Ben ilk çocuğumda da hamileliğimin başından beri yedim çok şükür doğum da açılmam 9 cm di ama normal doğum yapamadım başka sebepten şimdi de aklıma geldikçe yiyorum gerçi sezeryan olcam.. Yeme sebebim de Peygamber efendimizin tavsiyesi ayva ve hurma o yüzden yiyorumHURMA YEMEYİ DÜŞÜNÜYO MUSUNUZ KIZLAR AÇILMAYA YARDIMCI OLUYORMUŞ
Bnm 5 kasim ama bebis geç döllenme yakaladi demstm ama yine kucuk cikmaya basladi.bi hafta eklesem 12si gibi normalde bakalım bana ne dicekDoktorun verdigi kagitlarda EDD 09.11.2016 yazio.ama bende notmal dusunmuyorum sezeryan istiyorum. Bakalim kac olcak tarih
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?