- 23 Nisan 2012
- 1.211
- 3.537
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #50.661
Canim ozelden biraz yazdim ama umarim.aciklayici olmustur... bu arada akimti kulturumde ureme olmamis benim yani msntari atlatmisim cekinme dr undan olur mu akintim var cok rahatsizim surekli camasirimi degistirip duruyorum bi kultur alabilirmiyiz diye rica etKisslar bişey sorcam.
Larus cnm sen demiştin dimi arkadsnn mantardn dolayı idrarinda bakteri bitmiodu.
Ben bunu doktoruma sordum bugün. Vajinal muayene olmadm.mantar ihtimali olablr mi die.vagen kültürü almamız lazım gel dedi de.alttan muayene yine etmiick mi acaba.Ya da bu vagen kültürü smear almak gibi bişey mi.Mcada cnm sen bilirsin belki.Sende de mantar vardı dimi.bak çekindim doktora söylemeye böyle söyledim artık Beni alttan bi muayene et de denmio ki :)
Geçmiş olsun tatlım sana da kuzuna da...Sağol canım. Bu ara herkeste nezle grip var bende elimden geleni yapıyorum ama üşüttük galiba birazda mide bulantısıda var. Kafam çok ağrıyor annemde yatıyorum şimdi kız benden daha iyi maşallah ayakta:))
Sağol canımGeçmiş olsun tatlım sana da kuzuna da...
canımmm hayırlısı olsun bunda da vardır bi hayır üzme kendini mutlaka içine sinen biri olurBen de insulin kullanıyorum o yuzden riskli gebelik durumundayim.meram tipa da gidiyorum.ama beklenmedik bir durum olunca cook canim sıkıldı.nereye gittigini bilsem peşinden gidebilirim ali kemal beyin.sezeryani iyi olan isimleri arastiriyorum ama bakalim hangisi olacak konya baskentte olabilir meram tipta karaman devlet hastanesi de selcuklu da.her isme iyi diyen var.kararsizlik cook kotu hem de 5 hafta kala
Evet metraj elyaf alabilirsinir. Metraj sünger koltukçu dışında zor.Ama Zeyno sen kemeraltinda Hisarönü çevresindeki kumaşçılardan metraj elyaf isteyebilirsin.Çerçeve ikeada veya cercevecilerde bulabilirsin. ikeaninki güzel fakat büyükçe.
Canım dün yazmışsın kusura bakma yeni gördümEvet mantar yüzünden enfeksiyon tekrarlayıp duruyodu.. kültür smear gibi ama daha kolay akıntıdan pamuklu çubukla alıyo galiba.. Yani alttan muayene.. Şimdi bu doktor seni Mantar var mı yok mu diye bakmak için bi daha çağırdı yani dimi? Baksında alttan üstten nasıl bakıyosa baksın, çözümü basit bişey için sıkıntı çekme inş :)
Canim ozelden biraz yazdim ama umarim.aciklayici olmustur... bu arada akimti kulturumde ureme olmamis benim yani msntari atlatmisim cekinme dr undan olur mu akintim var cok rahatsizim surekli camasirimi degistirip duruyorum bi kultur alabilirmiyiz diye rica et
emel hanım yoğunluktan hastalarını dağıtıyormuş,önce aytaç beye geçtim sonra o ankaraya geçince erzat bey oldu sonra erzat bey eğitimlere baslamış bi süre eser bey dediler onda da tam bir ay randevu alamadıkizne cıktı uzunca bi süre..bi doktor değişikliğinden cok kafamız karıştı bıraktık..aslında biraz da benim şanssızlığım izinler eğitimler falan..iş dolayısıyla sadece hafta sonları gidebiliyoduk onda da hep bi sıkıntı oldu..Canım niye doktor değiştirdiler başkentte merak ettim. Senin isteğin dışında böyle bişey nasıl yaparlar? Bende emel hanım la başladım ilgisiz ve yoğun diye feyzaya geçtim 12. Haftadan beri devam ediyorum. Sezeryanda umarım iyidir şikayet okumadım duymadım bakalım hayırlısı.
plastık olan kullanslı olmaz mı dıosunPlastik değil canım içi pamuklu sadece südyen ıslanmasın ve emzirme sütyeninden göğüs ucu belli olmasın diye kullanışlı oluyor.
Ahahah dimi ama nası rahatlatmisim kndimi ama rüyada da nası seviniyorum bu içimde kalanlar da plesanta fln onları da alirlar diyrm :) çocuğu da çıplak çıplak hasir sepete koyup ustunu örtmusler o şekilde aldm getrdim:)Aaallah hayırlara getirsin. Aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş seninde rüyana kadar doğum girmiş çok güldüm ama Allah da seni güldürsün.
Losyon hariç hpsini aldm canm unibaby ürünlerine iyi diyorlar deneyip gorceza 101 den unı baby urunlerını alan var mı ben kararszm kullnn var mı ıyımı ve ney ney almak lazm yag şampuan losyon kulak cbgu pişik önleyıcı krem dıo hepsı lazım oluomu çok acemıyım çoook
sende benım gbı dşnmşsn canm bnde losynu arastrdm da hemen hemen yag ıle aynı grevı yapıo bnde losynu eledım eşim akşam alcak inşLosyon hariç hpsini aldm canm unibaby ürünlerine iyi diyorlar deneyip gorcez
İyiki değiştirmişim bende ozaman çok kötü bi durum yaa. Emel hanımın geçiştirme yaptığı belliydi zaten muayeneleri çok kısa tutuyordu.emel hanım yoğunluktan hastalarını dağıtıyormuş,önce aytaç beye geçtim sonra o ankaraya geçince erzat bey oldu sonra erzat bey eğitimlere baslamış bi süre eser bey dediler onda da tam bir ay randevu alamadıkizne cıktı uzunca bi süre..bi doktor değişikliğinden cok kafamız karıştı bıraktık..aslında biraz da benim şanssızlığım izinler eğitimler falan..iş dolayısıyla sadece hafta sonları gidebiliyoduk onda da hep bi sıkıntı oldu..
Yok canım plastik kullanmadım ben yorum yapamam.plastık olan kullanslı olmaz mı dıosun
çok heyecanlı ya bebek yıkama vıdeoları ızlıorumda gozlerım doluo resmen hayrlısıyla kucagımıza lasaydık bebışlerımızı insan sabrsızlanıo yaİyiki değiştirmişim bende ozaman çok kötü bi durum yaa. Emel hanımın geçiştirme yaptığı belliydi zaten muayeneleri çok kısa tutuyordu.
Yok canım plastik kullanmadım ben yorum yapamam.
Unibaby deterjan ve yumuşatıcı dan da memnun kaldm cnm güzel kokuyo yumuşacık oldusende benım gbı dşnmşsn canm bnde losynu arastrdm da hemen hemen yag ıle aynı grevı yapıo bnde losynu eledım eşim akşam alcak inş
a 101 de varmı acaba bide nerde denk geldım tam hatrlamıoırum ama sıvı deterjan onerılıomus daha cok toz detrjan kalıomuş camasrda yumusatcıyıda pek onerlmıormus oda durulama aşamasnda camasra gecıomş oyuzden fazla saglıklı deglmş die bı yerde okudum bnde ne yapsam bılemedm sdece sıvı deterjanda yetrlı gelrmı kı acabaUnibaby deterjan ve yumuşatıcı dan da memnun kaldm cnm güzel kokuyo yumuşacık oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?