bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim ozelden biraz yazdim ama umarim.aciklayici olmustur... bu arada akimti kulturumde ureme olmamis benim yani msntari atlatmisim cekinme dr undan olur mu akintim var cok rahatsizim surekli camasirimi degistirip duruyorum bi kultur alabilirmiyiz diye rica et

Kizlar gunaydin,dunden beri karnimi cok gergin hissediyorum. Sanki spor yapmisim da ust karin kaslarim yaniyor sagdan sola donerken.

Geçmiş olsun tatlım sana da kuzuna da...

canımmm hayırlısı olsun bunda da vardır bi hayır üzme kendini mutlaka içine sinen biri olur

Evet cnm.ikeadaki çok büyük.hisarin kızlaragasinn arkasındaki malzemecilrde oluo.bigün de onun için gitcem inşallah.Sen nasılsın nasıl gidio

Aynen cnm.mantar için muayeneye çağırdı sanirim.o kültür mantar için alinioms çünkü.öyle p.tesi gitcem bakalım inşallah ondandr da geçer.Şuan su gibi akintim var.çok nadir sarı gibi gelio ama vajinada ağrım arttı

Ben direkt söyleyemedim ama sağolsun doktorum muayeneye çağırdı :) p.tesi hem muayene hem kültür alınır herhalde

emel hanım yoğunluktan hastalarını dağıtıyormuş,önce aytaç beye geçtim sonra o ankaraya geçince erzat bey oldu sonra erzat bey eğitimlere baslamış bi süre eser bey dediler onda da tam bir ay randevu alamadıkizne cıktı uzunca bi süre..bi doktor değişikliğinden cok kafamız karıştı bıraktık..aslında biraz da benim şanssızlığım izinler eğitimler falan..iş dolayısıyla sadece hafta sonları gidebiliyoduk onda da hep bi sıkıntı oldu..

a 101 den unı baby urunlerını alan var mı ben kararszm kullnn var mı ıyımı ve ney ney almak lazm yag şampuan losyon kulak cbgu pişik önleyıcı krem dıo hepsı lazım oluomu çok acemıyım çoook

Aa allah hayırlara getirsin. Aç tavuk kendini darı ambarında görürmüş seninde rüyana kadar doğum girmiş çok güldüm ama Allah da seni güldürsün.
Ahahah dimi ama nası rahatlatmisim kndimi ama rüyada da nası seviniyorum bu içimde kalanlar da plesanta fln onları da alirlar diyrm :) çocuğu da çıplak çıplak hasir sepete koyup ustunu örtmusler o şekilde aldm getrdim:)

İyiki değiştirmişim bende ozaman çok kötü bi durum yaa. Emel hanımın geçiştirme yaptığı belliydi zaten muayeneleri çok kısa tutuyordu.
plastık olan kullanslı olmaz mı dıosun
Yok canım plastik kullanmadım ben yorum yapamam.

İyiki değiştirmişim bende ozaman çok kötü bi durum yaa. Emel hanımın geçiştirme yaptığı belliydi zaten muayeneleri çok kısa tutuyordu.

Yok canım plastik kullanmadım ben yorum yapamam.
çok heyecanlı ya bebek yıkama vıdeoları ızlıorumda gozlerım doluo resmen hayrlısıyla kucagımıza lasaydık bebışlerımızı insan sabrsızlanıo ya

Unibaby deterjan ve yumuşatıcı dan da memnun kaldm cnm güzel kokuyo yumuşacık oldu
a 101 de varmı acaba bide nerde denk geldım tam hatrlamıoırum ama sıvı deterjan onerılıomus daha cok toz detrjan kalıomuş camasrda yumusatcıyıda pek onerlmıormus oda durulama aşamasnda camasra gecıomş oyuzden fazla saglıklı deglmş die bı yerde okudum bnde ne yapsam bılemedm sdece sıvı deterjanda yetrlı gelrmı kı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…