bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Bn evlendim geldim burda genelde 70 yaş üstü emekli kesim hep. genç nüfus çok az.apartmandaki tek gelin bnm:) bebek bekliyor hepsi merakla.kapıda oturuyorlar hep göbeğim in azcık aşağı indiğini bile fark ettiler evde kocam fark etmedi:) yan komşum da annem gibi onda da bütün şehrin dedikodusu var o da çok meraklı kapıdan girer bütün eve bakmadan asla gitmez :) bsy olunca sadece onun kapısını calabiliyrm böyle bi tane olsa yeter ama diğer türlü çok zor.ama söyle genç kafa dengi biri de olsa fena olmazdı.

Yok kuzum iyiyim bi sikinti yok buyuyo oglusum sen nasilsin iyimisin bebegin nasil takipteyim dogumlar baslayacak bekliyorum bende heycanla
Allah iyilik versin canım sağ salim kucağımıza almak nasip olsun inşallah bebişlerş..bende hepimiz gibi klasik ağrı baskı,sertleşme,kasılma vs.dolu günleri yaşayıp yuvarlıp gidiyorum işte :))))) birde buaralar kararsızım malum ben çok doktor geziyordum ya hepsi doğum tarihi vermek için ekimde çağırdı 34. Haftada gel bakıp tarih verelim dediler randevuları çakışıyor zaten genelde :)) neyse eeeeeee ama ben hangisine kendimi kestireceğime karar vermedim henüz :))))) şimdi kara kara düşünüyorum :))))

Kız senin de mi geç döllenme.bnm baştan 8 gün fln hep geri çıktı smdi de 4 gun geri çıkıyo zayf diye uzuluyrm insallaj haftaya tombslesir biraz

inşallah düzelir valla canım şekil şemal kaydı zaten yeterince

Düzelir düzelir canım korkma sen. :)

Evet sağ olsun arkadaslar da söyledi içim rahatladı biraz :) Gecen hafta çok sancim vardı bir de doğum pozisyonunu almış deyince korktum valla... Kızlar içimi rahatlattı çok şükür :)

Demek senin balıkla benim balık aynı, iyimis :)

Sevgiye gel sen de:) 4 ekimde o zmn doğum tarihi verir mi bana serinkan nurettin:)

Canim hangisine isindiysan ve daha cok guveniyorsan onunla devam et bence bende 10 ekimde gidicem 33+3 yani 34 un icinde hasretle bekliyorum artik 2 haftaya dussun randevular diye bir cok seyi hallettim cantam hazir cikolata siparisimiz tmm hastane suslemesi ayarlandi pazar gunu hamilecekimlerimiz var bi tek oglum eksik hayirlisiyla zamaninda doguralim ins...

Kız senin de mi geç döllenme.bnm baştan 8 gün fln hep geri çıktı smdi de 4 gun geri çıkıyo zayf diye uzuluyrm insallaj haftaya tombslesir biraz
Yok tatlım senin oğluşun kilosu iyiydi sanki.. Ben korunmayı bıraktığım ay 40güne bir adet görmeye başladım 3-4.ay gibi de hamile kaldım yani baya bi geç döllenmeydi benimki.. Baya kapattı arayı hatta kafası öne bile geçmiş karpuz kafalı oğluşum benim :)) hep o babasına çeken bacakları yavrumu geride bırakıyo :))

Çok güzel dolabı güle güle kullansın ateş bey.:)) dersin artık büyüyünce dolabı silerken düşcektik beraber paşam diye:)))) sen bu gidişle kolay doğurcan güveniyorum sana idolümsün:))))))))))

Evet yaşlı teyzelerin dikkatlerinden hiçbişey kaçmaz :) ben de çok iyi anlaşırım yaşlı tonton teyzelerle ama bi süre sonra insan huzurevi moduna giriyo.. Ni didi oooo falan oluyosun bi süre sonra :)) kafa dengi bi arkadaş da lazım

kız bana bak vajinaya jilet atılıyo gibi acı falan varisten olmasın o?? ilerleyince oluyomuş daha ağır ağrılar

Normal doğurdum ama sancım değil suyum geldi ve suni sancıyla doğurdum.bana da gelse anlamam sancı. Sadece zaman tut. Sürekli mi ağrıyor yoksa belli aralıklarla mı geliyor
anaaa sancıyla su ayrı ayrı mı geliyo ki su geldi mi sancının içinde gelir en son patlar çocuk doğar diyodum öyle diilmiş demek ki.. doğumla ilgili bi tahminim daha çürüdü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…