- 23 Mart 2016
- 31.600
- 93.428
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #51.841
ne güzel yerim onları maşallahh :)evet canım az kaldı sukur hepımız saglıkla alıcaz ınsallah bebıslerımızı evde ıkı abımız gun sayıyorlar benden daha heyecanlılarrr :)
Canim benzer seyleri dün ben de yasadim, dedigin gibi bisey olacagini sanmiyorum, ben acile gittim, kan ve idrar testi yapildi bi sorun yok. Hafif bi besin zehirlenmesi olabilir dedi. Gece uyumaya yakin bisey yememek lazim, ben oyle yapmistim o beni cok rahatsiz etti. Sen de bol sivi al ve dinlen. Gecmis olsun.Arkadaşlar merhaba
Gece çok fazla kustum ve çok da ishalim . Hiç başıma gelmedi hamilelik boyunca. Bir sürü yerde Doğum öncesi belirti yazıyor böyle birşey olabilir mi ? Doktoruma gitmem lazım biliyorum ama çok uzakta ondan siz de yaşadınız mı once onu öğrenmek istedim .
KIzlar bebekleriniz kacar kilo oldu boylari falan :) catlama oldumu cok?
Çok teşekkürler gece geç yedim evet ve o rahatsız etti sanırım çok teşekkürler ilgilendiğşn içinCanim benzer seyleri dün ben de yasadim, dedigin gibi bisey olacagini sanmiyorum, ben acile gittim, kan ve idrar testi yapildi bi sorun yok. Hafif bi besin zehirlenmesi olabilir dedi. Gece uyumaya yakin bisey yememek lazim, ben oyle yapmistim o beni cok rahatsiz etti. Sen de bol sivi al ve dinlen. Gecmis olsun.
Tabi ki hoşgeldin öncelikleKızlar bende aranıza katılmak istiyorum. 34 haftanın içindeyiz minik kizimla haxirlik yapıyorum fakat kitafette hangi boydan nekadar alacagima karar veremiyorum paylaşımda bulunursaniz sevinirim
Kizlar dun gece bi kac defa vajinama siddetli sancilari girdi.suan da hala devam ediyor ara ara surekli vajinama agri giriyor kasiklarim ara ara agriyor anliyamadim bu agri neyin nesi.cok canimi acitiyor agri geldiginde.adet agrisi gibi degil kramp sanci tarzi.
Bu tarz normal dogum sancisi ceken oldumu.
10 dk da bir olmasi dikkatimi cekti.ya sanci cekiyorum ya da normal sıradan bisey.
Ay kafam allak bullak oldu ya.
Canım akışına bırak sezeryana mecbur olmazsın inşallah normal yolla yavrunu kucağına alırsın..o kadar korkutma kendinişölen yaşeteceğim size şöleeennn canlarrr :)) şimdi ben dışardan çok hanım hanımcık duruyorum o sezeryandan sonra karna bastırma olayında küfür dağarcığımın derinliklerinden bişeyler çıkar mı ağzımdan diye çok korkuyorum ciddi ciddi
yanlız değilsin valla gözlerim kapalı benim de resmen
Al bndEn de o kadar hava çok kötü elim ayağım kalkmiyo kaldm öyle tv karşısında. Bebisimin son ütülerini yapcak tm kalkamadım daha
Arkadaşlar merhaba
Gece çok fazla kustum ve çok da ishalim . Hiç başıma gelmedi hamilelik boyunca. Bir sürü yerde Doğum öncesi belirti yazıyor böyle birşey olabilir mi ? Doktoruma gitmem lazım biliyorum ama çok uzakta ondan siz de yaşadınız mı once onu öğrenmek istedim .
Biz sabh beraber çıkıyoruz benı işe bırakıyor servis olmadığı için. sonra kendisini de işe gideceği içinGünaydın canım ayy bende aynen senin gibiyim eşim ben çıkarken daha uyuyordu benden geç gidiyor o :))
benim daha 2 haftam daha var 35. haftama kadar dayanayım diyorum :)
Biz sabh beraber çıkıyoruz benı işe bırakıyor servis olmadığı için. sonra kendisini de işe gideceği için
8 de iş bası iken 7,30 da gidiyorum şirkete kapılarının açılmasını bekliyorum
otobüsle gidiyordum 1 ay öncesine kadar ama inince yürüme mesafemde olduğu için zorlanıyordum.
saat 4 te çıkıyorum gebelikten dolayı o zamn da kayınpederim alıyor eve bırakıyor :)
neyseki sayılı günler.
Ayy canım senin iş benden karışık ben işe servisle gidiyorum servisle dönüyorum ama tabi evim işe uzak olunca hergün şehirlerarası yol yapıyor gibiyim :))
bende gün sayıyorum resmen yaa birde bu haftalar çok yoğun burası tün yoğunluk bitecek ben izne ayrılacam :))
o benım de dikkatimi çekti göbek hemen inmiyor muKızlar doğumdan sonra bazı kadınların karnı 6 aylık hamile gibi görünüyor herkesin böyle mi oluyo bebek çıkınca neden karın küçülmüyor
burada da yoğun ve sezon bası işlerini hep ben bitirdim. en az 3 ay yoğunluk azalıcak.
benden başka bilen de yoktu sanslılar hepsini bitirip gidicem.
Bnce de iyi olms canm bn hiç başlamadim o strese girmedim ders az olsa bile okula git gel stresi bile yetiyor. ucretsz izin alcam snra da. blki zorlanirz ama olsun kafamda saçma sapan stresler olcagina oglumla huzurlu olurum daha iyi.yemekti çaydi kahveydi bakiciydi bi de kıyafet de almak gerekiyo sürekli bir sürü para harcaniyo ise başlayınca da yarısı gidiyo zaten kazandığının.Konussam da kar etmedi canim, baska torpillilere özel program hazirlamislar, benim ozel durumum hic goz onunde bulundurulmamis ben de aradim agzima geleni saydim, yarindan itibaren de gelmiyorum dedim, bu halimle strese soktular beni ama her seyde bi hayir vardir, birakmam da iyi oldu.
İnmeyen rahim kızlar büyüyor ya küçülmesi zaman aliyor bn öyle biliyrm:)
o benım de dikkatimi çekti göbek hemen inmiyor mu
Canım drma arayıp sorsan yada yakında bır hastaneye gıdıp nst istesen daha saglıklı olur allah korusun ya dogum sancısıysaaKizlar dun gece bi kac defa vajinama siddetli sancilari girdi.suan da hala devam ediyor ara ara surekli vajinama agri giriyor kasiklarim ara ara agriyor anliyamadim bu agri neyin nesi.cok canimi acitiyor agri geldiginde.adet agrisi gibi degil kramp sanci tarzi.
Bu tarz normal dogum sancisi ceken oldumu.
10 dk da bir olmasi dikkatimi cekti.ya sanci cekiyorum ya da normal sıradan bisey.
Ay kafam allak bullak oldu ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?