bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim benzer seyleri dün ben de yasadim, dedigin gibi bisey olacagini sanmiyorum, ben acile gittim, kan ve idrar testi yapildi bi sorun yok. Hafif bi besin zehirlenmesi olabilir dedi. Gece uyumaya yakin bisey yememek lazim, ben oyle yapmistim o beni cok rahatsiz etti. Sen de bol sivi al ve dinlen. Gecmis olsun.

KIzlar bebekleriniz kacar kilo oldu boylari falan :) catlama oldumu cok?

biz 32+0 da 1650 gramdık boyumuz da 40 cmdi. Çatlama hiç olmadı çok şükür sürekli krem jel falan sürüyorum ben en başından beri onun da etkisi vardır belki :)

Reactions: Rup
Çok teşekkürler gece geç yedim evet ve o rahatsız etti sanırım çok teşekkürler ilgilendiğşn için

Kızlar bende aranıza katılmak istiyorum. 34 haftanın içindeyiz minik kizimla haxirlik yapıyorum fakat kitafette hangi boydan nekadar alacagima karar veremiyorum paylaşımda bulunursaniz sevinirim
Tabi ki hoşgeldin öncelikle ben 1 hastane çıkışı 5-6 tane 5li takım.5zıbın kısa ve yarım kol.5 pijama .3penye yelek çorap patik...kalanları da 3-6aylık tulum takım vs aldım

Canim nasil oldun iyi misin?

Canım akışına bırak sezeryana mecbur olmazsın inşallah normal yolla yavrunu kucağına alırsın..o kadar korkutma kendini

yanlız değilsin valla gözlerim kapalı benim de resmen

Bu şekilde çalışmak daha da zor oluyor maalesef

Al bndEn de o kadar hava çok kötü elim ayağım kalkmiyo kaldm öyle tv karşısında. Bebisimin son ütülerini yapcak tm kalkamadım daha

Ay ben daha hiç başlamadım ütü işine... Yıkadım eşyalarını ama ütüye elim ermedi daha... Çok işim çooook

Canım dün hamile olan bir arkadaşım da çok kusmuş. 38.haftasında. Dr.a gitmiş. Açılması varmış 4 cm, doğum başladı diye kızı hastaneye yatırmışlar ama yatırdıklarında sancısı yokmuş hiç. Dün öğleden beri 1 cm daha açılması olmuş, sancısı az diye doktoru suni sancıya başlamış. Bence bir Dr.a git. Sancı olmasa da doğum başlamış olabilir. Dr.u kusmasının çatı açılmasından kaynaklandığını söylemiş. Bilgine...

Günaydın canım ayy bende aynen senin gibiyim eşim ben çıkarken daha uyuyordu benden geç gidiyor o :))
benim daha 2 haftam daha var 35. haftama kadar dayanayım diyorum :)
Biz sabh beraber çıkıyoruz benı işe bırakıyor servis olmadığı için. sonra kendisini de işe gideceği için

8 de iş bası iken 7,30 da gidiyorum şirkete kapılarının açılmasını bekliyorum

otobüsle gidiyordum 1 ay öncesine kadar ama inince yürüme mesafemde olduğu için zorlanıyordum.

saat 4 te çıkıyorum gebelikten dolayı o zamn da kayınpederim alıyor eve bırakıyor :)

neyseki sayılı günler.

gonulll o Ağrılar bende de var kasılma vs de oluyor artık..doğuma vücut kendini hazırlıyor herhalde 2 tür doğum sancısı var karından kasılarak gelen ve bele vuran sancılar önemli olan düzenli olması canım..Nasıl oldun iyi misin peki?

Ayy canım senin iş benden karışık ben işe servisle gidiyorum servisle dönüyorum ama tabi evim işe uzak olunca hergün şehirlerarası yol yapıyor gibiyim :))
bende gün sayıyorum resmen yaa birde bu haftalar çok yoğun burası tün yoğunluk bitecek ben izne ayrılacam :))

Kızlar doğumdan sonra bazı kadınların karnı 6 aylık hamile gibi görünüyor herkesin böyle mi oluyo bebek çıkınca neden karın küçülmüyor

ya bu sancı olayını hiç anlamıyorum.

okuyorum okuyorum nasıl bişi olacak anlayamıyorum.. ne zamn korkmalıyım bilemiyorum

birde kendi doktorumuzun doğuma girmesi için mesai saatlerinde doğum olması gerekiyormuş
birde doğum fotocusu ile anlaştık onlarda 8-6 arası olursa normal diğer saatlerde ek ücret istiyorlar

kızımı tembihliyorum mesai saatlerinde sağlıkla gel kızım diye :)

burada da yoğun ve sezon bası işlerini hep ben bitirdim. en az 3 ay yoğunluk azalıcak.

benden başka bilen de yoktu sanslılar hepsini bitirip gidicem.

burada da yoğun ve sezon bası işlerini hep ben bitirdim. en az 3 ay yoğunluk azalıcak.

benden başka bilen de yoktu sanslılar hepsini bitirip gidicem.

:)) burda da kayıtlar başladı bugün 23 hafta burda işler rayına oturana kadar öğrencilerin işi bitmez bir akıl git ayrıl diyor ama sonrasını düşünüyorum sıkıyorum dişimi ama 35 den sonra dayanamam heralde havalarda soğuyor iyce evde mis gibi battaniyenin altında yatma hayali kuruyorum

Bnce de iyi olms canm bn hiç başlamadim o strese girmedim ders az olsa bile okula git gel stresi bile yetiyor. ucretsz izin alcam snra da. blki zorlanirz ama olsun kafamda saçma sapan stresler olcagina oglumla huzurlu olurum daha iyi.yemekti çaydi kahveydi bakiciydi bi de kıyafet de almak gerekiyo sürekli bir sürü para harcaniyo ise başlayınca da yarısı gidiyo zaten kazandığının.

Canım drma arayıp sorsan yada yakında bır hastaneye gıdıp nst istesen daha saglıklı olur allah korusun ya dogum sancısıysaa

KIZLAR DOĞUM İZNİYLE İLGİLİ YENİ YASA MI ÇIKTI? 800 KÜSÜR TL DEVLET MAAŞ VERİYORMUŞ SANIRIM BİLGİSİ OLAN VAR MI?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…