bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Yok o değil oda en baştan feyzaya gidiyordu büyük ihtimal Larus dedi elma dersem çık ayva dersem çıkma. elmaaaaaa
Geri sayfalara biraz gidiyim bakıyım
O konuşmayı ben de hatırlıyorum ama ben değildim kuzum ya :/ ben başkente hiç gitmedim, selçukluda güler hanıma gidiyodum ondan çok memnundum, bi kerede Medicanada özlem kayacık a gittim durduk yere bana açıklık var dikelim fln demişti cins o arada karamanda fadime hanıma hatayda da filiz hanıma gittim, karamanda noktalandırmayı planlıyorum :)) emel hanım hariç 4 doktor biliyom onlar olmamı

Yarın randevum var bakalım.15_20 Ekim dedi net değil canım

hayirli haberler alirsin insallah pasacandan belki randevu verir dokturun allaha emaner olun

Süper bayıldım! Çok düşünceli arkadaşların gerçekten tebrik ederim onları

Buarada amcamlar babamı saat 2de arayıp 3te otogarda olacaklarını ,gelip onları almasını söylediler.. Ya bu evde hamile kız var dinlenmeye gelmiş, artı yatılı misafir olarak geliyosun taa gölcükten yola çıkınca bari haber ver dimi, bu evdekiler de ona göre hazırlansın bunları düşünmek çok mu zor anlamıyorum.. Diyeceğim o ki ara girdim bu muhabbeti ve etiketi gördüm ama cvp yazamadım telaşeden, kusura bakmayın kızlar My moonlight L Larendee

Hqydeeeeeeee kimdi ki bu emel e giden sayfa sayfa aramak şart oldu du bakalım

Önemli değil canım zaten yanlış hatırlamışız. Hakkaten bu günlerde topikteki hamişlerin çevresindekiler çok anlayışsızlaştı. Ya kv ya kp ya anne baba ya eş yada çevredekiler göbeklerimizle mi hormonlarımızla mı döviciiizzz bilmiyorum ama bişeyleri hakediyorlar artık. Canını sıkma bakalım heralde 1_2 güne giderler dimi:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…