bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
o benim merak eden ruh halim bikeremm haber gelene kadar 2 dal icilir hesabii icmeyen bilemezz
İçmediğimi nerden biliyosun hamileyken içmedim o ayrı ama emoji keyf için tütüyor gibi olmuş şahsen kocam ben doğururken içse kızarım. Ben canımla uğraşıyorum sen napıyosun diye

L Larendee Larus because of you hasbeee buldum işte melekkk arkadaşımız anlatmış.

Kizlae suan manisadayim kuvoz araniyior bos kuvoz bulamadik.dua edin.sancimj durdurmaya calisiyorlar bi yandan
Allah kahretsin böyle şehri ..işte en korktuğum şey Balıkesir sağlıkta en kötü şehirlerden burda ciddi hiç bir durumla karşılaşmayacaksın allahım yardımcın olsun canım tüm dualarımız seninle rabbim korusun seni ve bebeğini

Nst den ciktim simdi
Dua edin bize.doktorumdan haber bekliyorum

Kizlae suan manisadayim kuvoz araniyior bos kuvoz bulamadik.dua edin.sancimj durdurmaya calisiyorlar bi yandan

Manisada grand medikal diye bi yerde kuvoz bulduk ambulansa gidicm

Ayyy canim rabbim yar ve yardimcin olsun dun okumustum kv den istanbula gidecek ben yine erken dogum yapicam diyordum iki cocuga kim bakicak diyordun insallah bu defa dogum olmaz ve 35 haftani goruceksiniz serumla ilacla durur sancilarin insallah rabbim sizi korusun .. dua ile ecmain

Dimi bende aynı mesajı hatırlıyorum ..hatta 2 side kayınvalidesi gidince olmuştu..evrene yolladığımız mesajlar ne kadar önemli..keşke böyle olmasaydı ama hep diyorlarya ağzınızdan çıkan dualara be aklınızdan geçenlere dikkat edin gerçekleşebilirler diye hakkaten bir kere daha öyle olduğuna inandım ..şuan da çok üzgünüm oda Balıkesir'de en az 2 saate Manisa ya gidecek neden çünkü burda sağlık çok yetersiz ciddi hiç birşey yaşamayacaksın şehir şehir dolanıyorsun böyle ....allahım arkadaşımıza yardımcı olsun inşallah

Ben 2 cocugumda da boyle sanci yasamadim kasilmayla birlikte vajinama bicaklar saplaniyor.20 dk da bir ilac icmeme ragmnnsancim kesilmedi.insallah yavrumu hemen kucagima alirim saglikla
Amin canım Allah'ın duası üzerinde olsun inşallah ..

Ben 2 cocugumda da boyle sanci yasamadim kasilmayla birlikte vajinama bicaklar saplaniyor.20 dk da bir ilac icmeme ragmnnsancim kesilmedi.insallah yavrumu hemen kucagima alirim saglikla
Canım benim yaa Allâh yardımcın olsun inşallah sağ salim bebeğine kavuşursun.

Amin canim benim. Nasilsin ?? Allah yar ve yardimcin olsun her daim. Insallah sancilarini kontrol altina alip bebegin gelisini engellemislerdir. Aklimiz sende seviyoruz seni.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…