- 4 Eylül 2015
- 6.934
- 8.424
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #52.101
Hadi inşallah hayırlı haberlerle gel kuzumKızlar birazdan küçük paşamı görücem:)))gonulll inşallah iyisindir kuzum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi inşallah hayırlı haberlerle gel kuzumKızlar birazdan küçük paşamı görücem:)))gonulll inşallah iyisindir kuzum.
:) ay hadi bakalım senin paşa artık 3 kg olmuştur :):) bayaa adam oldu :)Kızlar birazdan küçük paşamı görücem:)))gonulll inşallah iyisindir kuzum.
Ayy ne mutlu sana hadi inş miniginden hayırlı haberlerle gel :)Kızlar birazdan küçük paşamı görücem:)))gonulll inşallah iyisindir kuzum.
Aynen canm o telaşın içinde Manisa'ya gidiyrm fln deyince çok sasrdim ve üzüldüm insallah sağ salim kucagina alır bebeğini.Benimde öyle ya hep aklımda inş iyi olacak. Bu kadar şeyin içince birde kuvez bulmayla uğraşıyorlar ne saçma bişey yaa yazıklar olsun bu duruma gerçekten isyan edesim geliyor. insanların stresi kendine yetiyor zaten birde hastane hastane gezdiriyorlar.. Allah yardımcıları olsun![]()
Ben motorola aldım canım fotodaki denedik cekim gücü vs si gayet iyi görünüyo bakalım
Aynen canm o telaşın içinde Manisa'ya gidiyrm fln deyince çok sasrdim ve üzüldüm insallah sağ salim kucagina alır bebeğini.
bazan bazı urunlere gunun fırsatı dıyor oyle m aldı acaba? Sen fırsatlara bak canımya bu renk şu anda 140 lira sen çok iyi almışsın ayşem 80e
bu uyku sorunu cok fena yaaSabah 9.30 da randevu var erken kalkcam ama uyku bende de yok![]()
Canım ne durumdasın gerıden okuyorum gerci belki yazmıssın dırManisada grand medikal diye bi yerde kuvoz bulduk ambulansa gidicm
Ay canım yaaa korktuğun başına geldi Allah yardımcınız olsun sancin durur inşallahKizlae suan manisadayim kuvoz araniyior bos kuvoz bulamadik.dua edin.sancimj durdurmaya calisiyorlar bi yandan
Bulduk diye yazmıs kuvezi sevindim.. Gecen dişçiye gittiğimde de 34haftalık dogurmuş bir hastayla tanıstım onlar da koskoca hastanelerle dolu istanbulda kuvez bulamamışlar, kocaelinde de yokmuş o halde kızcagız Gölcüğe kadar gitmiş duyunca şaşırdım resmen. Allah göstermesin öylebişeyi hiçbirimize inşallah o anki paniği ancak az çok tahmin edebiliyorumAynen bn de sasrdim sevgide olmamasına. uludag unide de mi yok acaba kuvez.bana boşuna fakültede doğur demiyolar ms acil bi durumda daha iyi sanırım fakülteler. Allah yardmcisi olsin inşallah bnm de gece aklım Hep ondaydi