• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benimde öyle ya hep aklımda inş iyi olacak. Bu kadar şeyin içince birde kuvez bulmayla uğraşıyorlar ne saçma bişey yaa yazıklar olsun bu duruma gerçekten isyan edesim geliyor. insanların stresi kendine yetiyor zaten birde hastane hastane gezdiriyorlar.. Allah yardımcıları olsun :KK43:
Aynen canm o telaşın içinde Manisa'ya gidiyrm fln deyince çok sasrdim ve üzüldüm insallah sağ salim kucagina alır bebeğini.

Günaydın kızlar, hayırlı sabahlar dün gece uyuyamadım ve sayfayada girip bakamadım. gonulll gonulll inşallah bebişi ve kendisi de iyidir, 7-8 sayfa okudum dün akşamki yazışmalrdan sonra bi haber vardır diye son sayfaya geldim ama malesef. Allah yardımcısı olsun inşallah:dua: sabah 9 dan beri bebeğim hıçkırıyo sanırım,yarım saattir bukadar hıçkırırmı

Aynen bn de sasrdim sevgide olmamasına. uludag unide de mi yok acaba kuvez.bana boşuna fakültede doğur demiyolar ms acil bi durumda daha iyi sanırım fakülteler. Allah yardmcisi olsin inşallah bnm de gece aklım Hep ondaydi
Bulduk diye yazmıs kuvezi sevindim.. Gecen dişçiye gittiğimde de 34haftalık dogurmuş bir hastayla tanıstım onlar da koskoca hastanelerle dolu istanbulda kuvez bulamamışlar, kocaelinde de yokmuş o halde kızcagız Gölcüğe kadar gitmiş duyunca şaşırdım resmen. Allah göstermesin öylebişeyi hiçbirimize inşallah o anki paniği ancak az çok tahmin edebiliyorum :110: Ama bebişi de yanındaydı sapasaglamdı maşallah kilosu da yerındeydı:KK200: inşallah gonulll gonulll un de oyle olur :nazar:

Kızlar geri sayfalara bakamadım moralim bozuk biraz alıntı da yapamadım kusura bakmayın hepiniz sağolun.
Paşamız 2545 gr 48 cm. Doktor boyu uzun maşallah ama çok zayıf 3 kilo doğarsa iyi gerilemiş dedi. Karın çevresi 34 hafta görünüyor beyin ve kemik gelişimi haftasıyla uyumlu. Sezeryan için gün vermicem sancın gelirse alalım çocuk kilo alsın gittiği yere kadar dedi. Önceden ilerideydi şimdi niye böyle oldu 545 gr almış 1 ayda bende 2.5 kg almışım :/

Back
X