• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sabah 9 da sezeryana alindim.32.6 da 2150 dogdu kizim kuvozde suan solunum sikintisi var ne kadar durur bisey diyemiyorlar..dua edin bize.
2nın ustunde dogmus canım cok sevindim inşallah sağlıkla dogum haftasına da kavusacak bebişin biran once:nazar: dualarımız senle ve bebişinle canım :dua:

İnşallah canım :dua:50 cm doguyorlar ya zaten oyuzden kafa cevresi de ufak oluyor 1 cmlik oynamalardan bahsediyoruz minnacık monitorlarde normal canım :KK66: Bide erkek bebişlerin kafası daha buyuk olur derler ne kadar dogru bilmiyorum ama:KK200::nazar:
bide yarenin dediği gibi ırsi de olabilir kuzum benimkide accık buyuk sayılır eşimde diyo sana çekmiş diye :KK48: amaan sağlıklı olsunlarda ne farkeder dimi yirim onların kafalarını ben:nazar::nazar::nazar:

Boya gştmiş canım onun ozaman son haftalarında daha çok kiloya alıcak bebişin merak etme sen :KK66: Bol bol et süt bakliyat tüket canım protein agırlıklı beslen kiloyu alır zaten :KK66: 2800 üstü normal canım 4 kilo cok hatta gecen doktorumla konusuyordum 4.5 üstü sezeryan dedi bana tabi 4.5 üstü normal dogum da yaptırtmıs ama anne zorlanır dedi. yani 3ustu olsun 3-3.7 ideal üstü tontiş :KK200:
Öyle canım haklısın ama tontiş bebeği kucaklaması bakması kolay oluyor sağlıklı olsunda yeter inşallah sütümle kilo alır artık.

Canım konyada 3 özel hastanede küvez var ben başkenti tercih ettim gerçekten takip hastaları dışında almıyorlar haa küvez 3_4 tanesi boşsa alıyormuş ama 1_2 boşluğu vermiyorlar dışarıya hastaları için saklıyorlar.

Doğrudur canım. Kendi hastalarının mağdur olma durumu da var ama işte hastane hastane gezdirilen yavrunun da.

Sabah 9 da sezeryana alindim.32.6 da 2150 dogdu kizim kuvozde suan solunum sikintisi var ne kadar durur bisey diyemiyorlar..dua edin bize.
Ah cnm benim yaa. Manisadasin dimi. Insallah en kisa zamanda kuvozden cikar bebisin saglikla. Dualarimiz seninle

Benim doktor bazan benim sorularımı cevaplamıyor boyle sessizlik oluyor :KK48: Sinir geliyor bana da sonra :110:Gecen gittiğimde safrakesesine bakabilir miyiz dedim çunku beni yonledniridiği perinatolog dısında baska doktora daha gıtmıstım ama doktoruma dıyemedım o da safrakesesi incelensin demişti sonra da gordum demişti ama aklımda suphe kaldı şimdi bunu kadına izah edemem diye soyleyemedim sadece bakabilir miyiz dedim neden şüphen mi var dedi. Yok şüphem de genetikte problemler var bizim dedim o da sustu. Bir de benim miyom ne durumda dedim büyüme vs var mı diye sordum kale bile almadı beni:KK57:Acayip gıcık bir şekilde gidicem pazratesi randevuma sanırım zaten ne kan değerlerime bakıyor ne bişey:KK34:
Anaaamnm yolarım kız onu benim gariban Dr en fazla sinirle alnını falan ovuşturuyo onu da bi kez yaptı allah var adam sinirleri ayıklanmış has çiğ köftelik et resmen :)) ama işte dışarda mahşeri kalabalık varken insan panik oluyo :))

Anaaamnm yolarım kız onu benim gariban Dr en fazla sinirle alnını falan ovuşturuyo onu da bi kez yaptı allah var adam sinirleri ayıklanmış has çiğ köftelik et resmen :)) ama işte dışarda mahşeri kalabalık varken insan panik oluyo :))
ayy canım çiğ köfte istedi :D:D bu hamilelik ne manyak bişi :D benzetmelerimizde yiyecek kullanmayalım ahahaha

Doğrudur canım. Kendi hastalarının mağdur olma durumu da var ama işte hastane hastane gezdirilen yavrunun da.
Orası öyle ama hastane yönetimide haklı bence. Boş küveze dışardan hastaya verse son kalmış küvezden bahsediyorum kendi hastasına yok dese olmaz sonuçta aylardır oraya güvenen hastalar gelip gidiyor sonuçta. Ama konyada çok sıkıntı olmuyor 2 tıp 1 ssk 3 özel hastane küvezleri var sıkıntı yaşandığını duymadım. Boş bulunuyor.Allâh kimseyi zorda koymasın.

Orası öyle ama hastane yönetimide haklı bence. Boş küveze dışardan hastaya verse son kalmış küvezden bahsediyorum kendi hastasına yok dese olmaz sonuçta aylardır oraya güvenen hastalar gelip gidiyor sonuçta. Ama konyada çok sıkıntı olmuyor 2 tıp 1 ssk 3 özel hastane küvezleri var sıkıntı yaşandığını duymadım. Boş bulunuyor.Allâh kimseyi zorda koymasın.

Amin canım. Tabi ki bi yerde haklı sonuçta ben o hastaneye bu imkanı var diye gidiyorum aylardır yoksa daha uygun yere geçecektim.. İstanbul maalesef çok kalabalık olduğu için zor araştırma hastaneleri.

Bende normalde sevmem ama hep bu hamilelik denilen faktör etken :kk77:

Valla zaten şu hamilelikte ne yemiyo içmiyosam onu canım çekti kola hiç içmem canım istiyo- cips desen öyle - lolipop şeker bile canım istedi :) bence içimdeki oğluşun canı çekiyo istiyo bunları kendime hayret eder oldum :)

Back
X