- 26 Ocak 2016
- 5.703
- 11.323
- 248
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #52.201
Artık benim her duyduğumu yemem lazımBende normalde sevmem ama hep bu hamilelik denilen faktör etken![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık benim her duyduğumu yemem lazımBende normalde sevmem ama hep bu hamilelik denilen faktör etken![]()
Benim oğlanada baharatlı acılı şeyler lazım hepValla zaten şu hamilelikte ne yemiyo içmiyosam onu canım çekti kola hiç içmem canım istiyo- cips desen öyle - lolipop şeker bile canım istedi :) bence içimdeki oğluşun canı çekiyo istiyo bunları kendime hayret eder oldum :)
Valla zaten şu hamilelikte ne yemiyo içmiyosam onu canım çekti kola hiç içmem canım istiyo- cips desen öyle - lolipop şeker bile canım istedi :) bence içimdeki oğluşun canı çekiyo istiyo bunları kendime hayret eder oldum :)
Cips bende yiyorum valla en baharatlısından birde ketçaplı favorimCips olayına bende yenik düştüm normalde abur cubur yemem
Bol besinli sağlıklı sağlıklı şeyler yiyelimsaymak istemiyorum ama aklımdan şuan çok çeşit geçiyor
![]()
Sabah 9 da sezeryana alindim.32.6 da 2150 dogdu kizim kuvozde suan solunum sikintisi var ne kadar durur bisey diyemiyorlar..dua edin bize.
Olmaz teyzesi yaaa :) küçücük kuşum benimahhaha ye canım ye faydalı olanları ama oğlanı sumocu yapma![]()
Cips bende yiyorum valla en baharatlısından birde ketçaplı favorimçeşit derken söyle dicem ama yapamayanlar olur söyleme. Merak ettim düşüne düşüne aklıma çok şey geldi
![]()
Kıyamam cnm ya.tutamadm kendimi ya.ağlattın beni.İnşallah ikinizde sağlıklı sıhhatli şekilde en kısa zamanda evinze cikarsnz.kavusursnz.maşallah kilosu iyi.inşallah gelişimi de çok iyidr.Allah m çok bekletmedn sizi birbirinze kavustrr.Allah a emanet olun.
@My moonlight cnm bebeğin hep ileri oldgu için belki bu düşüş doktorunu şaşırtmstr.Yoksa normal bence de bebeginn kilosu.ileriyken geri düşmüş ama haftasyla uyumldr bence.
yaren92 cnm bende artık salmistim yemeğe dikkat etmeyi.sıkıldım artık düzenli düzenli beslenmeyi.cnmn istedgni istedgm zaman yiicm artık diodm ama bende tekrar basliorm inşallah.sağlıklı yağlar almamz gerekioms galiba.ceviz badem muz aralarda ağırlık vermelyz sanırım
bıktım cerezden hiç te sevmem
Cips bende yiyorum valla en baharatlısından birde ketçaplı favorimçeşit derken söyle dicem ama yapamayanlar olur söyleme. Merak ettim düşüne düşüne aklıma çok şey geldi
![]()
![]()
Canım erken doğum yapan okadar çok tanıdığım varki, merak etme kilosu gayet yolunda.hemşire arkadaşım var bak oda dioki ; erken doğum yapan bebekler halkında doktorlar asla net bilgi vermez.solunum skntısı gayet normal hatta biraz kiloda verecek.ama hiiiiç korkma burda bi arkadaşımız 1kg bebek doğurdu ,şimdi görsen bıcır bıcır görsen erken doğmuş demezsin.Allahım bebeğin ve senin yardımcısı olsun.güzel haberlrrini bekliyoruzSabah 9 da sezeryana alindim.32.6 da 2150 dogdu kizim kuvozde suan solunum sikintisi var ne kadar durur bisey diyemiyorlar..dua edin bize.
Olmaz teyzesi yaaa :) küçücük kuşum benimanası bakamamış
bu ay doktoru bile şaşırtcaz ama
![]()
Benim eşim bu konıuda biraz kıldır sağlıklı beslenme delisi :) size anlatmışmıydım hatırlamıyorum :) 4. ayımda cips aş erdim ama fena istiyorum zararlı diye 3 5 gün hiç almadım ama bir türlü isteğim geçmedi en sonunda dedim bana şu en küçüklerinden en baharatlısından alırmısın diye neyse aldı geldi bi güzel yoğurtlu sos yaptım küçük kaseye koydum nasıl mutluyum :) oturma odasına geçtim onun hepsini mi yicen dedi. e dedim küçük paket ikimiz yeriz yani ne varki ? herşeyi internetten araştırırsın buna bakmadın mı ne kadar zararlı haberin varmı bilmem ne dedi. kendimi bebeğimin katili gibi hissettirdi. bi hışımla kaseyi aldığım gibi hiç yemedeen çöpe attım. ayy o çöpe atarken baharat kokusu geldi burnuma canım tekrar bi istedi bi istedi nasıl ağlıyorumm ama :):) sonra gitti yeni paket aldı hepsini yedim o hırslaanladım orda aş ermenin ne manyak bişşi olduğunu
![]()
Tam tersi dizi izlerken yiyorum akşam :)) napalım en kötü yiyecek o şuan ama diğerlerinin yanında masum kalıyor.Bende gördüm mü asla dayanamiyrm.baharatlı özellikle tercihim ama evde ne varsa götürürüm affetmem yani :) eşime diorm sen kendine aliosn ben yiyorm alma şunları.ama aldagnda da iyi oluo.Sadece gece yememek içimi birazck rahatlatio :)
Canim 2545 kiloda cok kotu degil 3.400 dogar 39 haftaya kadar 35 haftadasin 3- 4 haftan var gibi saglikli yaa kilo doguncada alir sende pek kilo almamisin canim bebegi etkilermi bilmiyorum kilo alimini bu haftadan basla bol proteinle beslenmeye son haftalarda atak yapiyorlar benim kucuk oglum 2.800 du 1 kasimda 20 kasima kadar gunluk 2 haslanmis yumurta tukettim 20 kasimda oglum 3.700 dogdu canim :)) bende ikizlerde 14 kilo aldimKızlar geri sayfalara bakamadım moralim bozuk biraz alıntı da yapamadım kusura bakmayın hepiniz sağolun.
Paşamız 2545 gr 48 cm. Doktor boyu uzun maşallah ama çok zayıf 3 kilo doğarsa iyi gerilemiş dedi. Karın çevresi 34 hafta görünüyor beyin ve kemik gelişimi haftasıyla uyumlu. Sezeryan için gün vermicem sancın gelirse alalım çocuk kilo alsın gittiği yere kadar dedi. Önceden ilerideydi şimdi niye böyle oldu 545 gr almış 1 ayda bende 2.5 kg almışım :/
Ayy şu an şoktayimSabah 9 da sezeryana alindim.32.6 da 2150 dogdu kizim kuvozde suan solunum sikintisi var ne kadar durur bisey diyemiyorlar..dua edin bize.