• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Valla zaten şu hamilelikte ne yemiyo içmiyosam onu canım çekti kola hiç içmem canım istiyo- cips desen öyle - lolipop şeker bile canım istedi :) bence içimdeki oğluşun canı çekiyo istiyo bunları kendime hayret eder oldum :)
Benim oğlanada baharatlı acılı şeyler lazım hep:KK70: kırmızı et de çok seviyor.kızım öyle değildi ekşi turşu hamur işi idi:)) eşim bizim oğlan herif olacak diyor:KK70:

Valla zaten şu hamilelikte ne yemiyo içmiyosam onu canım çekti kola hiç içmem canım istiyo- cips desen öyle - lolipop şeker bile canım istedi :) bence içimdeki oğluşun canı çekiyo istiyo bunları kendime hayret eder oldum :)

Artık benim her duyduğumu yemem lazım:dondurma::kk77: because of you because of you @emnis :KK70:

Cips olayına bende yenik düştüm normalde abur cubur yemem :olamaz:
Bol besinli sağlıklı sağlıklı şeyler yiyelim :kk77: saymak istemiyorum ama aklımdan şuan çok çeşit geçiyor :rolleyes:

Cips olayına bende yenik düştüm normalde abur cubur yemem :olamaz:
Bol besinli sağlıklı sağlıklı şeyler yiyelim :kk77: saymak istemiyorum ama aklımdan şuan çok çeşit geçiyor :rolleyes:
Cips bende yiyorum valla en baharatlısından birde ketçaplı favorim:KK70: çeşit derken söyle dicem ama yapamayanlar olur söyleme. Merak ettim düşüne düşüne aklıma çok şey geldi:confused:

Sabah 9 da sezeryana alindim.32.6 da 2150 dogdu kizim kuvozde suan solunum sikintisi var ne kadar durur bisey diyemiyorlar..dua edin bize.

Kıyamam cnm ya.tutamadm kendimi ya.ağlattın beni.İnşallah ikinizde sağlıklı sıhhatli şekilde en kısa zamanda evinze cikarsnz.kavusursnz.maşallah kilosu iyi.inşallah gelişimi de çok iyidr.Allah m çok bekletmedn sizi birbirinze kavustrr.Allah a emanet olun.

@My moonlight cnm bebeğin hep ileri oldgu için belki bu düşüş doktorunu şaşırtmstr.Yoksa normal bence de bebeginn kilosu.ileriyken geri düşmüş ama haftasyla uyumldr bence.

yaren92 yaren92 cnm bende artık salmistim yemeğe dikkat etmeyi.sıkıldım artık düzenli düzenli beslenmeyi.cnmn istedgni istedgm zaman yiicm artık diodm ama bende tekrar basliorm inşallah.sağlıklı yağlar almamz gerekioms galiba.ceviz badem muz aralarda ağırlık vermelyz sanırım :( bıktım cerezden hiç te sevmem

selam kızlar işlerin yoğunluğundan pek giremedim geçimişi az gözden geçridim doğuma giden arkadas mı var şuan durumu nasıl acaba

Cips bende yiyorum valla en baharatlısından birde ketçaplı favorim:KK70: çeşit derken söyle dicem ama yapamayanlar olur söyleme. Merak ettim düşüne düşüne aklıma çok şey geldi:confused:

Bende gördüm mü asla dayanamiyrm.baharatlı özellikle tercihim ama evde ne varsa götürürüm affetmem yani :) eşime diorm sen kendine aliosn ben yiyorm alma şunları.ama aldagnda da iyi oluo.Sadece gece yememek içimi birazck rahatlatio :)

Kıyamam cnm ya.tutamadm kendimi ya.ağlattın beni.İnşallah ikinizde sağlıklı sıhhatli şekilde en kısa zamanda evinze cikarsnz.kavusursnz.maşallah kilosu iyi.inşallah gelişimi de çok iyidr.Allah m çok bekletmedn sizi birbirinze kavustrr.Allah a emanet olun.

@My moonlight cnm bebeğin hep ileri oldgu için belki bu düşüş doktorunu şaşırtmstr.Yoksa normal bence de bebeginn kilosu.ileriyken geri düşmüş ama haftasyla uyumldr bence.

yaren92 yaren92 cnm bende artık salmistim yemeğe dikkat etmeyi.sıkıldım artık düzenli düzenli beslenmeyi.cnmn istedgni istedgm zaman yiicm artık diodm ama bende tekrar basliorm inşallah.sağlıklı yağlar almamz gerekioms galiba.ceviz badem muz aralarda ağırlık vermelyz sanırım :KK43: bıktım cerezden hiç te sevmem

Aynen canım aslında dikkat etmemiz gerekn zamandayız son zaman alıyorlar aslında kiloyu. Kuru yemişi bende bıraktım ne zamandır. Meyve desen o da yok. Bi tek 1 kase yoğurt var bu ara yediğim onu da yeni başladım :olamaz:

Benim eşim bu konıuda biraz kıldır sağlıklı beslenme delisi :) size anlatmışmıydım hatırlamıyorum :) 4. ayımda cips aş erdim ama fena istiyorum zararlı diye 3 5 gün hiç almadım ama bir türlü isteğim geçmedi en sonunda dedim bana şu en küçüklerinden en baharatlısından alırmısın diye neyse aldı geldi bi güzel yoğurtlu sos yaptım küçük kaseye koydum nasıl mutluyum :) oturma odasına geçtim onun hepsini mi yicen dedi. e dedim küçük paket ikimiz yeriz yani ne varki ? herşeyi internetten araştırırsın buna bakmadın mı ne kadar zararlı haberin varmı bilmem ne dedi. kendimi bebeğimin katili gibi hissettirdi. bi hışımla kaseyi aldığım gibi hiç yemedeen çöpe attım. ayy o çöpe atarken baharat kokusu geldi burnuma canım tekrar bi istedi bi istedi nasıl ağlıyorumm ama :):) sonra gitti yeni paket aldı hepsini yedim o hırsla :D anladım orda aş ermenin ne manyak bişşi olduğunu :D

Sabah 9 da sezeryana alindim.32.6 da 2150 dogdu kizim kuvozde suan solunum sikintisi var ne kadar durur bisey diyemiyorlar..dua edin bize.
Canım erken doğum yapan okadar çok tanıdığım varki, merak etme kilosu gayet yolunda.hemşire arkadaşım var bak oda dioki ; erken doğum yapan bebekler halkında doktorlar asla net bilgi vermez.solunum skntısı gayet normal hatta biraz kiloda verecek.ama hiiiiç korkma burda bi arkadaşımız 1kg bebek doğurdu ,şimdi görsen bıcır bıcır görsen erken doğmuş demezsin.Allahım bebeğin ve senin yardımcısı olsun.güzel haberlrrini bekliyoruz

Benim eşim bu konıuda biraz kıldır sağlıklı beslenme delisi :) size anlatmışmıydım hatırlamıyorum :) 4. ayımda cips aş erdim ama fena istiyorum zararlı diye 3 5 gün hiç almadım ama bir türlü isteğim geçmedi en sonunda dedim bana şu en küçüklerinden en baharatlısından alırmısın diye neyse aldı geldi bi güzel yoğurtlu sos yaptım küçük kaseye koydum nasıl mutluyum :) oturma odasına geçtim onun hepsini mi yicen dedi. e dedim küçük paket ikimiz yeriz yani ne varki ? herşeyi internetten araştırırsın buna bakmadın mı ne kadar zararlı haberin varmı bilmem ne dedi. kendimi bebeğimin katili gibi hissettirdi. bi hışımla kaseyi aldığım gibi hiç yemedeen çöpe attım. ayy o çöpe atarken baharat kokusu geldi burnuma canım tekrar bi istedi bi istedi nasıl ağlıyorumm ama :):) sonra gitti yeni paket aldı hepsini yedim o hırsla :KK70: anladım orda aş ermenin ne manyak bişşi olduğunu :KK70:

Ayy kıyamam ya :KK70:

Bende gördüm mü asla dayanamiyrm.baharatlı özellikle tercihim ama evde ne varsa götürürüm affetmem yani :) eşime diorm sen kendine aliosn ben yiyorm alma şunları.ama aldagnda da iyi oluo.Sadece gece yememek içimi birazck rahatlatio :)
Tam tersi dizi izlerken yiyorum akşam :)) napalım en kötü yiyecek o şuan ama diğerlerinin yanında masum kalıyor.

Kızlar geri sayfalara bakamadım moralim bozuk biraz alıntı da yapamadım kusura bakmayın hepiniz sağolun.
Paşamız 2545 gr 48 cm. Doktor boyu uzun maşallah ama çok zayıf 3 kilo doğarsa iyi gerilemiş dedi. Karın çevresi 34 hafta görünüyor beyin ve kemik gelişimi haftasıyla uyumlu. Sezeryan için gün vermicem sancın gelirse alalım çocuk kilo alsın gittiği yere kadar dedi. Önceden ilerideydi şimdi niye böyle oldu 545 gr almış 1 ayda bende 2.5 kg almışım :/
Canim 2545 kiloda cok kotu degil 3.400 dogar 39 haftaya kadar 35 haftadasin 3- 4 haftan var gibi saglikli yaa kilo doguncada alir sende pek kilo almamisin canim bebegi etkilermi bilmiyorum kilo alimini bu haftadan basla bol proteinle beslenmeye son haftalarda atak yapiyorlar benim kucuk oglum 2.800 du 1 kasimda 20 kasima kadar gunluk 2 haslanmis yumurta tukettim 20 kasimda oglum 3.700 dogdu canim :)) bende ikizlerde 14 kilo aldim :( napalim sonra verrim.....

Ayy şu an şoktayim :KK57: rabbim ikinizede şifa versin minnos kızımız tez zamanda çıkar ınş kuvezden. Çok şükür 2 kiloyu geçmiş canım iyi olacaksınız hiç merak etme dualarimiz sizlerle

Back
X