bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kan ilacı ne alıyorsun canım? Kansızlık var sende de benim gebeliğin basından beri var. son uc aylık donemde 11ın altına duserse anemi deniyor ama 11.8de sınıra yakın biraz doktorunla konus bagırsakta emilimi daha kuvvetli olan bir demir ilacı yazsın sana

benim pijama kısa kollu sabahlık uzun kollu üşümem sanırım çünkü hastaneler çok sıcak oluyomuş.. inşallah öyledir yoksa ayvayı yerim çok üşüyen biriyimdir ben :/
O zaman yanimiza birer de hirka koymamiz gerekiyor her ihtimali dusunursek biz usutursek bebeklerde bizden alir hele ki benim de hic usutmemem lazim 3 cocugum olacak yardim edenimde yok hepsi bana bakiyor

cnm benimde kolstrol yüksek çıkmıştı o gebelikle alakalı bir durum doktor hiç ciddiye almadı ama demir eksikliği önemli onun için ilaç kullanman gerkiyor
Hımm ben daha doktoruma göstermedim sağlık ocağındaki doktor yorumladı..ilk defa duyduğum için şaşırdım canım sağol cevabın için.demir ilacı yazmış onu alıcam

Kızlarr bnm beyaz akıntım bugün çok fazlalaşti.ayağa kalkınca sanki adetmsim gibi akmaya basliyor korkuyrm kan mı geldi diye.sizlerde nasil
Idrar tahlili yaptirdin mi 1 ay icin de..benim de oyleydi az bisey enfeksiyon cikti doktorum idrar temizleyici toz verdi simdi az var...

Kızlarr bnm beyaz akıntım bugün çok fazlalaşti.ayağa kalkınca sanki adetmsim gibi akmaya basliyor korkuyrm kan mı geldi diye.sizlerde nasil
bende de var canım o beyaz sulu akıntıdan uuzn süredir (3aydır filan). İdrar tahlili de oldum3 kere ama üçünde de bişey cıkmadı. Normal sanırım. Sen gene doktorunla konuş

Benimde aynen dediğin gibi canım. Bazen suyum mu geliyor acaba.diye korkuyorum. İç çamaşır dayandiramiyorum ama normalmis akıntının artmasi

canım gyneferon kullanıyorum pembe bi hap 5 inde kontrolüm var duruma göre bişi der heralde

eozinofil senin labda referans aralığı kaç?
anlamlı olmadığını düşünüyorum.
hemoglobin biraz düşük ama çok aşırı da değil.
haplara devam tabi :)

Canım eozinofil 0.4 - 6.7 olmalı diyo bende 0.1 çok aşırı b, düşüklük dğeil heralde buda

ay o smear bende hamilelik düşünüyorum diye gittiğim ilk muayenede yapıldı okadar habersiz ve okadar aklıma gelmeyen bişiydi ki daha hamile bile değildim yanii :) şok olmuştum tek bayan doktor olmasına rağmen bacaklarım zangır zangır titremişti çıktığımda rengim uzun süre kendine gelmedi:):)

Arkadaslar yarın iş yerinde son günüm ve ciddi anlamda gerildim.

çnkü tekrar geri dönmek istersem sayet kabul ediceklerinden emin değilim

pazartesi günü yerime başkası gelicekmiş ama o lanet müdür olacak adam (bıraksalar birbirimizi gırtlaklarız)

benden saklıyor sır gibi... kimse yok diyor ama kaç kişiden duydum pazartesi başkası gelicek diye..

7 yıldır buradayım yani çok bayıldığımdan değil buraya da işte hani benım masam benım bilgisayarım . başkasının oturcak olması sinirlerimi bozdu

birde benden saklamaları da zoruma gitti açıkçası.. çok saçma bişi..

madem başka planlar var açık açık söle dimi 4 ay sonra geldiğinde senınle çalışmıcaz diye.. yani bu muamele zoruma gitti .

şimdi düşün dur ne olacak acaba diye...

eşime de iş yok artık diye seviniyormuş numarası yapıyorum... ama üzgünüm gerçekten..

geçen burda yazmışlardı

sanırım küçük bir tabağa karbonat koy tabağı dolabın içine koy alır kokusunu demişlerdi dene istersen bide sirkeli suyla sil derim ben
Bu karbonat marketten aldigimiz 5li paketteki karbonatlardan mi yoksa eczaneden aktarlardan alacagimiz daha farkli bisi mi acaba?

Seni doğum sonrası iznin bittiğimde almama gibi bir hakları yok amaa bence çalışmak istiyor ve iş yeri seni almamayı düşünür ise kesinlikle dava et. Hatta şuan sana kanıt olabilecek mail bilgi vs topla .. Öyle şey mi olur ne biçim insanlar bunlar yaa.. Benim ablamada aynen böyle yaptılar. işe döndüğünde tüm terfi sınavlarını geçmesine rağmen terfisini beklettiler, bankada üst düzeyde iken gişede ihtiyaç var dediler gişede çalıştırdılar. Yapılan toplantılara tüm şubeyi alıp sadece ablamı toplantıya çağırmadılar. Müdürü açıkca git çocuğuna bak evde demiş. Ablm uzun süre bu mobinge dayandı ama sonra çok yıprandığı için işi bıraktı ve hala çalışmıyor. Kadınlara karşı yapılan bu eziyete okadar çok kinleniyorum kiii

Ay süpermiş ebe maceran bir an gözümün önüne kendi doğumum geldi sanmaki doğum da herşey böyle hijyenik olacak ben kanamayla gittim hastaneye düşün çıktım çatala heryerden bişeyler akıyor bir taraftan delirtecek bir sancı doğum haneye giren çıkan belli değil gelip bakıp gidiyorlar ölçüyorlar falan arkasından bebeği kaybediyoruz anne taşikardi oldu diye fısıldaşmalar başladı ki aldılar beni o çataldan yatırdılar sedyeye hadiii bu seferde sakın ıkınma sancı geliyor bağırma aman çocuk doğmasın ıkınma diye telkinlere düşün artık ben en son beni bayıltın diye çığlık attığımı hatırlıyorum tabi benim çığlıklarla anneler babalar eşim salya sümük ağlıyor bitaraftan düşün kabus gibiydi.. Oyüzden normal yada değil rabbim sağlıklı doğum nasip etsin sen Nasıl rahat hissedeceksen öyle olsun tabi her normal doğum benim ki gibi olacak diye bişey yok benim oğlum 41. Haftada doğdu birde kordona düğüm atmış üç kez de bacağına boynuna dolamış yaramaz çok hareketliydi bende de kalp problemi varmış böyle oldu bebeğim iki gün aç kalmış besin gitmemiş düğümden şükür sağlıkla kavuştuk birbirimize gerisi unutuluyor...

canım gyneferon kullanıyorum pembe bi hap 5 inde kontrolüm var duruma göre bişi der heralde
Bn de ondan kullanyrm xnm hamile kaldigimda 12.3tu smdi 14.3 hemoglobin. Son zamanlarda düzenli de kullanmıyorum ama artms baya.bn doğumda miyom ameliyti da olursam kan kaybı fazla olabilir birz daha artsa fena olmz kanim

Bn de ondan kullanyrm xnm hamile kaldigimda 12.3tu smdi 14.3 hemoglobin. Son zamanlarda düzenli de kullanmıyorum ama artms baya.bn doğumda miyom ameliyti da olursam kan kaybı fazla olabilir birz daha artsa fena olmz kanim

yAni bende hiç atlamam özellikle aldıktan sonra 2 saat hiç bişi ymem içmem faydası gitmsin hapın diye. Ama çay içiyorum günde 3 brdak flan onu bırakcam artk . senin bide miyomm durumu varsa dediğin gibi yükseltmekte fayda var. pekmeze dayanıyım diyprum kilo alcam diye korkuyıroum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…