bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Cnm valla hap ictik ten hemen snra çay da içtim süt peynir de yedim yine de etkisi olms.napayım sabah ac karna içip ardından hemen kahvaltı yprm ne buldyysam yiyrm:)

Cnm valla hap ictik ten hemen snra çay da içtim süt peynir de yedim yine de etkisi olms.napayım sabah ac karna içip ardından hemen kahvaltı yprm ne buldyysam yiyrm:)
:) ben bi sabah namaza kalktığımda alıyorum nasıl olsa arada kahvaltıya vakit oluyor birde gece yatarken dengeyi öyle ayarladım :) senin demekki bide öyle olmasaa baya iyi olacak kan değerin :)

Ben ekim annesi olurum gibi :)

Hayırlı cumalar Kasım anneleri. Hepinizin bebeklerini Allah saglikla, sıhhatle, vaktinde kavuştursun. Ben Allah kısmet ederse Aralık annesiyim. Size danışmak istediğim bi konu var. Forum biraz yogun olduğu icin gecmise dönüp okuyamadım. Dün rutin kontrolum vardı. Ve kontrol sonunda plesenta previa marjinal olduğunu söyledi doktor. Kanama olabileceğini panik yapmamamı söyledi. Eve gelince araştırdım. Yazılanlar gözümü cok korkuttu. Konu hakkında bilgisi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.

Hayırlı cumalar..
Gebeliğin başında vardı bende de bir kaç arkadaşta daha vardı bu durum. Arkadaşların tavsiyesiyle uzun süre yattım çünkü bunun tek ilacı dinlenmek ve 21. Hafta da plesantam yukarıya çıkmaya başladı. Bende o dönem çok araştırdığım için 28. Haftalara kadar çıkabilirmiş he 34. Hafta da çıktı diyen de var. Total olmadığı sürece normal doğum denene biliyor. Genel de bu tür vakaları küçük hastane ise araştırma hastanelerine yönlendiriyorlar. İnternette genel de en uç noktalar yazıyor korku artıyor ama dinlenme imkanın varsa dinlen. Hiç kanamasız geçiren de var aşırı kanaması olan da. .
Sağlıkla kucaklarımıza almak nasip olur inşallah dinlenmene bak

Merhaba,
Daha evvel deneyimledigim icin kayitsiz kalamadim, tedirginligini anliyorum. Bana da 6.ayimda plasenta asagida kapayip kapamadigini alttan muayene ile anlariz demisti. Kanama uyarisini dogum esnasinda karsilasilabilir diye bilgin olmasi icin soylemistir dr.un.beni de bilgilendirmisti. Soyle ki bebek asagiya baski yapinca plasentayi zorluyor olacak ilk ki plasenta kilcal damarlardan olusan et parçası. Bu normal kanamadan daha fazla olacagi anlamina geliyor. Tabi kanamanin durdurulamamasi durumunda daha farkli seylere sebep olabilir ama bunları düşünme. Yapman gereken bol su icmen kendini yormaman ve ayak altina yastik koyup oyle uzanman. Bir de ayrica bir dr.adaha git biraz zaman geçtikten sonra.ben 28.haftamda alttan muayene edicek diye huzursuz oldum cok erken cunku ve 2 hafta kadar bekleyip baska bir dr.a gittim ki iyi haber plasenta yükselmişti. Genel olarak%90oraninda sorun ortadan kalkiyor ama buna inan kafana takmadan gecir su sureci. Insallah guzel bir hamilelik gecirirsin

canim bakalim ne diyecek doktorumuz cuma gununu merakla bekliyorum seninde 1 kasima kadar pasan dogar canim 2 ve 1 kasim muharrem ayi degilmi oooo dogmus olur pasacan :))
Canım doktor sancımız beklicek 40 hafta içinde doğarsa muharrem ayı içinde doğar inşallah. Buarada tam 11 Ekim muharrem 10 o yüzden dedim sana:)))) bereketle hayırla gelsinler inşallah. Benim kızımda 5 muharrem doğmuştu tesadüf inşallah oğlumda muharrem ayında doğacak:)))

Kızlar kendimi hiç iyi hissetmiyorum şu an Karnıma ağrı giriyor canımı sıktıkça ama engel olamıyorum kendime Bugün sabahtan beri içimde bi sıkıntı vardı ve bütün gün yattım... Eşimle ilgili bazı problemlerim var bunlara kafayı çok takıyorum mutsuzum çok hayatım çok monoton Bugün bi de başka bi sıkıntı oldu. öğlen eşim eve geldi ve bizim gittiğimiz doktorda doğm yapmak 7 bin miş.... öyle duymuş.... Eşim yüzünden zaten çok doktor değiştirdim sebebi ise erkek doktor istememesi..... İnanın maymuna döndüm onun yüzünden. Burada ki bayan doktorlar içime bi türlü tam olarak sinmedi kaç kez doktor değiştirdim en son memnun kaldığım doktor da hastane değiştirdi ve ona ikinci gişim olacaktı 7 ekim de randevu var zaten 1 ay önce muayene oldum ona. 33+2 yim ve bebeğim 2 hafta önde gidiyor. doğumum gebelik şekeri yüzünden erken olma ihtimali var zaten en fazla 1 buçuk ayım var doğuma ve benim doktorum hala net değil hep eşimin erkek doktor takıntısı yüzünden.... İnanın artık boğulmaya başladım.... Eğer gittiğimiz bayan doktor 7 bin tl ise gerçekten mecbur değiştircem doktoru. Pazartesi gidip öğrenelim diyor bana benim 1 gün bekleyecek gücüm yok ki Bir şeylerin net olmasını istiyorum artık... Artık yoruldum kızlar ağlıyorum sinirimden... Eşimin anlayışsızlığından Onun yüzünden bu duruma düştüm hep...

Canım üşüttüm galiba bendede tuhaf bişey var dün gece yatmadan annem süt içirmişti hala ağzımda o var ekşi ekşi çok kötü renie içtim ama yine oluyor

Ben bu göbeği açık bırakmayacaktım arkadaş ayy kız tam da güzel beslenme zamanı hiç olur mu mide oyun bozanlık yapıyor bize
Ben ilaçta içmedim çay içtim o biraz iyi geldi ama yine başladı
Geçmiş olsun bize

canım bu sıkıntıyı sanırım daha öncede yazmıuştın hatırlıyorum. çok sinir bir durum ama benim eşimde öyle . sen bide hastane flsaan iyice şanssızlık yaşamışsın. Bence hastaneye gitmeden telefonlada ücret konusunda genel bilgi alabilirsin. Bazı hastaneler vermiyor ama bnce bir ara şansını dene. o zmana kadar en azından merak edip durmazsın. maddi durumunuzu bilmiyırum ama 7 binde yani fazla cidden . Ben normalde 1000 sezeryanda 1500 e olcam ki özel sağlık sigortamda var fiyat ekstra bir sorun olmaz ise daha da düşecek. Eşini de bu kapsamda anlamak lazım Biran önce netleşir inş durumun cnm

Çoook teşekkür ederim. Bende dinlenmenin iyi olacağını okudum ve bugün başladım. İnşallah benimdr yukarı çıkar niran önce. Sizin adınıza sevindim. Allah'a emanet bebeğinizde sizde.

o ekşime bende 7.aydan beri varr bence göbüşün açık kalması yada üşütmeyle ilgili değil bebek büyüdükçe baskı yapıyor mideye ondan. bazen alkolikleer gibi gaviscon şurupla geziyorumn :) gece 3 yastıkla oturur gibi uyuyorum :) ah ahh Allah yardımcımız olsunn kızlar :)

Canım öncelikle gerçekten can sıkıcı bir durum ama şu bi gerçek ki istediğin kadar düşün stres yap hiçbişi değişmiyor. He şuan ki psikolojik duruma gelde bunu anlat. Yalnız 7000 de az para değilmiş ben bile ilk başta kendi hastanemi 3500 diye duyunca bi bırakma bi düşünme hallerine girmiştim gece düşünüp düşünüp eşime ben gideyim memlekette doğurup geleyim o parayı oğluma harcarım demiştim. O kadar düşündüm ettim seçenekler sıraladım sonra o başka doktorun fiyatıymış 950 deyince ne düşündüğüm gecelere değdi ne de bişi. He eğer 3500 olsaydı değiştirirdim o da ayrı mevzu. Tabi maddi durum önemli etken. Önce bi fiyatı öğrenin sonra net duruma göre karar verirsiniz şu güzel günlerde bozma moralini

Cnm Hastaneyi aradım kesinlikle fiyat vermiyor telefonda Ben bir kez ekonomik bi özel hastanede erkek bi doktora muayene oldum o doktor çok iyiydi evi hastaneye yakındı acil durumlarda koşup gelebilen biriydi... Normal doğum 1000 tl idi uygun bi hastaneydi ama eşim değiştirtti doktoru bende o zaman buranın en iyi bayan doktoruna giderim dedim acımıycam 500 tl fazla gitsin o zaman doğum ücreti dedim. Gittiğimiz hastanede normal doğum 1350 sezeryan 1650 idi o bayan doktorun hastanesi ve o bayan doktora geçmiştim memnun kaldım önce ki gittiğim bayan doktorlar ile kıyaslayınca bilgili ilgilili güler yüzlü biriydi ve ben tam doktoru buldum derken (o zaman 30 haftalıktım tam) Doktor bize o gün muayene de ekim ayından itibaren bu hastanede olmayacağım medikal park a doçent olarak geçtim dedi ve bizde oraya geliriz o zaman dedik o zaman tam 1 ay sonra ya randevu alın görüşürüz dedi ve işte 7 ekime randevum vardı tam 1 ay sonrası için almıştım ve eşim bugün okulda duymuş 7 bin tl ye yapıyormuş doğumu diye nasıl öyle oluyor analmıyorum kendisi girince mi öyle pahalı yapıyor yani... Ne saçma... Haftaya cumaya randevum var ve ücretten dolayı iptal etme durumumuz var eğer öyle pahalıysa kesinlikle istemem... En fazla normal doğuma 1500 tl sezeryana 2000 tl verebiliriz. Şu an kafam çok karışık eğer böyle ücret yüksekse hastaneyi de doktoru da değiştircem ve bıktım artık doktor değiştirmekten ne yapacağımı bilmiyorum Şaşkın ördek gibiyim. Doktorlara son aylarda gidince az ilgileniyor zaten...

Amin canım amin. Bu kadar olmuyordu benim arada geliyordu 2 yastıkla yatıp biraz çekiyordum o kadar dünden beri geçmiyor

Size de çoook teşekkür ederim. Sizin iyi haberler almanıza çok sevindim. Insanda çok umut oluyor böyle haberler. Inşallah benimde biram önce yükselir. Kendi doktorum izindeydi. Başka bir doktora gitmek zorunda kalmıştım zaten. Doktoruma yazdım Pazartesi gel ben bakayım dedi. Bakalım o ne diyecek. %90 düzeliyor demişsiniz Buda icimi rahatlatti. Sizde bebeğiniz de Allah'a emanet. Tekrar teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…