bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Canim ya neler yasamissin

cnm evet istemesem de kafaya takıyorum. işte öğrenmek için gitmemiz gerek dolmuş ile 30 dakka uzaklıkta bize hastane.... Eğer vakitli gelirse bugün gidip öğrenmek istiyorm pazartesi gider öğreniriz diyor ama ben pazartesiyi bekleyemem... Sizin hastane de farklı doktor ücretimiymiş o fiyat cnm. Sanırım doktordan doktora değişiyor

Erkek doktorlar sapık değil.
Eşin bunu anlayamadıysa aylardır versin 7000 lira da aklı başına gelsin.

kızlar çantaları hazırladınız mı ben öünümzdeki hafta hazırlayayım diyorum neler koydunuz yazar mısınız hem bebişe hem kendinize

Canım doktorun doçt. Prof. Falan olması fiyatları etkiliyor.. En net bilgiyi görüşüp alabilirsin.

Erkek doktorlar sapık değil.
Eşin bunu anlayamadıysa aylardır versin 7000 lira da aklı başına gelsin.
Ben ona acımıyorum zaten hiç ama maddi sıkıntı çekeceğiz o zaman Beni maymuna çevirdi erkek doktor yüzünden hep gitmediğim bayan doktor kalmadı benim bayanlarla frekansım tutmuyor kuaföre bile erkek kuaföre giderim her zaman başka poliklniklerde de erkek doktor tercih ederim uyuşamıyorum işte anlayamadı bi türlü. Bi tane erkek doktora gittim hemen memnun kaldım.... Karışmasından bıktım artık

Ben oğlum da muharrem de doğmuştu. Ama bu doğmasın mümkünse çok erken olur..

Medical park bildiğim kadarıyla pahalı yani 7 bin olma ihtimali yüksek. Ama bence hiç canını sıkma son aylarda da gitsen bence doktor yine aynı doktordur. biz bu kadar uğraşııyoruz ediyoruz doktor seçiyoruz sonra acil bişi oluyo muayene olduğumuz doktor doğumu yapmıyor başkası yapıyo . çok yaşanıyor böyle şeyler. En son gönül gibi mesela. nerde küvez varsa orda doğum yaptı kızcağız. Hiç görünmediği bir doktor. ama erken olmasına rağmen şükür oda atlattı. Sen son ayında gitsen bile doktorun çoktan seni bilir tanır yan ön yargılı olma bence streste yapma rahatlat kendini. bebeğin üzülür sonra yapma annesi :)

nassiniz bayanlar???
herkes iyidir umarim.....
Rossella bende bu konuda TaeYang e katılıyorum.....
Bu erkek doktor takıntısı gerçekten çok çirkin...
senin söyle bi zamanda bukadar yıpratmasi çok çirkin... bence hiç uğraşma kendingitsin konuşsun.. bulsun doktoru hastaneyi...
iyi bee erkek doktor olmasın..
kadin ordan oraya dolaşsin hastane arasin doktor bulsun...
yazık günah yaaa..
sıkma canini Hiç de düşünme bırak arasin bulsun sen gir randevuna güzel guzel

Canım benim eşim erkek kuaförede izin vermiyor bak çok şanslısın sıkmaa canınıı vardır bunda da bir hayır. Bizde de aynı sıkıntı oldu tam kavga edecektik. ki valla kendisi aradı taradı bu doktoru buldu. Senin eşinde sadece sana bırakmasın durumu yani hem karşı çıkıp hemde naparsan yap olmuyor. düzelecek inşş

Canımm sıkma canını başka iş bulursun hemde daha iyisini inşallah ama cidden ayıp ne demek saklamak amann canım personelin hiç kıymeti yok inan devlette de böyle özelde de sadece devlette beni her koşulda işe almak zorundalar.

Hayırlı cumalar kızlar
Nasilsnz
Sonunda bebegimze isim bulduk galiba
Eşimi hep bekledim bu konuda o begensn bulsun istedm ama ortak noktada bulusamamstk.
Eşimin yeni bulduğu isim Hifa
Hanım sahabelrmzdn birinin ismi.
Hayatını okuyunca bende çok beğendim.
Ilk başta kulağma garip geldi ama dedigm gibi hayatını okuyunca anlamni öğrenince beğendim.eşim de Allah rızası için koymak istyrz dediçok şükür aylardr duymak istedgm cümle
Sizce nasıl isim kızlar. Hifa hatun :)

sadece ALLAH'ın rızasını kazanmak için yaşayan Müslüman kadın. :) çok güzelmiş cnm sadece ilk söylerken karşı taraf anlamayabilir bu konuda sıkıntı olabilir biraz bilindik bir isim değil çünkü ama kesinlikle ağır ve karizmatik :) hayırlıı olsunnn adıyla yaşasın inş

:) ben bi sabah namaza kalktığımda alıyorum nasıl olsa arada kahvaltıya vakit oluyor birde gece yatarken dengeyi öyle ayarladım :) senin demekki bide öyle olmasaa baya iyi olacak kan değerin :)
Bn bi tane iciyrm canm namazda icsem bana dokunur hapı içip fazla aç kalamıyorum ben midem agriyor.hc aklıma gelmedj aslında öyle yapabilirdim içip geri Uyuyuncaa dokunmazdi belki.

Bn bi tane iciyrm canm namazda icsem bana dokunur hapı içip fazla aç kalamıyorum ben midem agriyor.hc aklıma gelmedj aslında öyle yapabilirdim içip geri Uyuyuncaa dokunmazdi belki.

işte ben 2 kere almama rağmen böyle :) banada dokunuyordu o yüzden iki hapıda hep yatacağm zaman alıyorum iyi oluyor hiç etkilenmiyorum :)

Anlamı çok güzel canım. Arkadaşım hifanur koymuştu bende o zaman okumuştum. Tek zor yanı diyeyim pek kulağa aşina bir isim olmadığı için genelde tam söylenemiyor. İsmiyle yaşasın hayırlı güzel bi ömrü olsun inşallah

Cnm o takıntı yüzünden bn de çok çektim ameliytimi içime sinmeyen birine oldum.ama bayan doktorlar la olmayacağını eşim de anladi sonunda.erkekler sanki daha cesur ve daha kndinden emin oluyor.bnde miyom olunca ve doğumda onları aldırmak istediğimiz icin mecbur erkek doktora gdyrz ve artık bıraktı o takıntıyi.olacak gibi değil çünkü burda gttm bayan doktora beni kovmadigi kaldi miyomun var 3.sezeryan gelme bi daha bana dedi korka korka.bebek düşer bana bsy olur ustine kalcam sandı kadın ama hc bi erkek doktor bunu demez bi daha bana gelme djye. Fakuktede erkekti miyomunu almam riske girmem dedi smdiki de erkek miyomu alirm dediği için sesini çıkaramadı. Gerçekten çok sinir bozucu bsy seni çok iyi anliyrm.ama bayan doktorlara haksızlık olmasın iyisi de vardır ama bn erkeklere daha çok güveniyorum

Kuzumm yeni gordum mesajini bebisinin sagliklo olmasina cok sevindimm hayirli haberlerini almissin ne guzel. Dogum isine gelince de bunye meselesi cidden hakkinda hayirlisi sagliklisi neyse o olsun uzup bunaltma kendini hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…