- 30 Ağustos 2013
- 3.591
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #52.821
Evet bnm btti.sen de bitir bu hafta cnm. hazrlik li yakalanirz inşallah en büyük korkum o smdilik:)Ohoo sen baya halletmissin ben de ne olur ne olmaz diye hazir olsun herseyim istiyorum ins bu hafta nasip olur bana da o kil tuy isini sorma zaten Allah haairlikli yaklanmayi nasi p etsin
İşte o yüzden baya bi ikinciyi düşünmedim taaa ki oğlum büyüyüp kardeş istediğini söyleyene kadar şükür rabbim yeniden anne olmayı nasip etti ama yine aynı şeyleri yaşayanımı da bilsem yeniden anne olmak isterdimCanim ya neler yasamissin
Canim massalah 18 haftaya gelmisin kizmi erkekmi bebisin iyisiniz degilmi sende saglikla kucagina alirsin insallah ... rabbim sizi korusun
Sağol canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik.[/QUOTE]S
[canı.ö="Svartbabe, post: 48256672, member: 694179"]Ikra meyra canım devamlı takip ediyorum sizi çok az kalmış senin sağlıkla kolaylıkla dogurursun inşallah
Kızlar hepinize sağlıkla doğumlar diliyorum
Çok şükür canım bugunleri gördüm ya bende ne kadar dua etsem şükretsem az :) mucizem sımsıkı tutundu annesine bırakmadı zorluklara rağmen :) ogluşum olucak canım inşallah
Sağol canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik.
Ay bende aksamdan beri nezle durumundayim. Insallah ilerlemez. Ihlamur fln iciorum ama burnum kotu. Mide desen 1 haftayi gecti her gun kaynio. Gaviscon iciyorum ama o da 2-3 saat idare edioo sonra yine ayni. Bi de nurettin bey sana sordu mu hic dogumu nasil dusunuosun ya da dogum su zaman die. Bana sormadi daha. Olmadi sali gunu gittigimde sorcam artik ne zaman dogum nasil olcak fln dieBn bitirdim ütuyü cantayi:) tek biberon emzik kaynatılcak.bi de hastane çıkışında taç var taşlı.onu annem yıkıcak elinde ona bıraktım :) bi de kıl tüy temzligi.ondan korkuyrm hazrlik sz yakalancam diye.bugün bi adet olcakms gibi bi his ve akıntım var ağrı yok ama korktm yaklaştı doğum sanki
Çok şükür canım bugunleri gördüm ya bende ne kadar dua etsem şükretsem az :) mucizem sımsıkı tutundu annesine bırakmadı zorluklara rağmen :) ogluşum olucak canım inşallah
Sağol canım sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik.
Massalah pasaya annesi saglikla gelsin insallah[/QUOTE]Zor günlerin hepsini atlattım canım çok şükür kanamalar bitti kusmalarim bir haftaoldu biteli şimdi çok iyiyiz cok şükür
Maşallah oğluşuna rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin canım. Sen çok sabrettin inşallah mükafatı güzel olacak.[/QUOTE]Zor günlerin hepsini atlattım canım çok şükür kanamalar bitti kusmalarim bir haftaoldu biteli şimdi çok iyiyiz cok şükür
Daha önce bende kadın Doğum sekreteriydim iki seZeryan sonrası normal Doğumu doktorlar istemezler eski dikiş yerlerinde sıkıntı olmasın diye olsun sağ Salim doğumunuz oldu inşallah bebiş de çabuk iyileşir .. bu arada kızınızın durumu nasıl Bi gelişme var mıSancilarim cok siddetliydi bir suru ilac seruma ragmen sancilarim azalmadi.aciklik olmasi pek beklenmedi cunku bebek kucuk aciklik olunca bebek heran dogabilir diye cok da riske atmak istemdiler 2 sezeryanim var benim.
kim bozdu moralini be kuzucuk yapma bak senin iyice az kaldı datlıııımmmmYaaa göbek fora diyordun işte acısı çıkıyor:/ bende gripte başlıyor galiba moralimde bozuk zaten sabah biraz ağladım sinirlerim yıprandı iyice ağlayınca geçen gün başlayan nezle gribe çevirdi sanki tam gripte değil kafa ağrısı göz burun kulak boğaz hepsi depreştiah bu sorunlar bir bitse artık eşim gelsin acısını bir bir çıkarıcam patlıcam valla. 1 haftadır annemdeyim arayıp halimi hatrımı soran yok bugün telefonla moralimi bozdular yine whatsapptan coştum 1 posta eşime zaten gelince katmerlicem galiba.
Yok cnm geçen sefer ilk defa gtmstim zaten bn de.erken diye sormadim salı günü bn de sorucam bnm ztn mecbur sezeryan ama tarihi konuşmadık. Çok konuşmadı yani sonuçta bni tanımıyor doğumu yaptrcak bn daha çok şey sormasini beklrdim 2 ameliyt oldum deyince her doktor şaşkın şaşkın bakar yüzüme sorar nerde oldun djye hiç sasrmadi hiç sormadi.bn grip değilim ama bnm de burnum tikaniyor nefes alamiyorm bugün kotuydum ya ilk defa bu kadar.tasiyamiyo gibi oldm hem akinti hem kasıklarım da agri.midem çok yanmıyor hiç ilaç icmedim mide ağrısı için.Ay bende aksamdan beri nezle durumundayim. Insallah ilerlemez. Ihlamur fln iciorum ama burnum kotu. Mide desen 1 haftayi gecti her gun kaynio. Gaviscon iciyorum ama o da 2-3 saat idare edioo sonra yine ayni. Bi de nurettin bey sana sordu mu hic dogumu nasil dusunuosun ya da dogum su zaman die. Bana sormadi daha. Olmadi sali gunu gittigimde sorcam artik ne zaman dogum nasil olcak fln die
biz de aynıyız canıko.. ben yürüyemiyorum pek.. evdeki hareketlilik hiç bişey yapmıyo ama dışarda yürüyünce sanki kasıklarımın altı öyle bi sertleşiyo ki korkuyorum yürümeye..iyi olmana sevindim datlım haftaya bekliyoruz seni :))Evde durduğum yokki. Sabahın köründe uyanıyorum kocaya kahvaltı, sonra Yürüyüşe sonra anneme bir gidiyorum akşam oluyorhaftaya daha sık girerim artık. Dinlenmem Lazım. Nasılsın canım iyimisin?
İnşallah ilerlemez cnm dikkat et kndine çalışıyorsun da hala. o da yorar seni.bn aksama kadar yattığım halde yorgun kalkyrm. bugün hiç iyi değildim artık zor günler basliyorAy bende aksamdan beri nezle durumundayim. Insallah ilerlemez. Ihlamur fln iciorum ama burnum kotu. Mide desen 1 haftayi gecti her gun kaynio. Gaviscon iciyorum ama o da 2-3 saat idare edioo sonra yine ayni. Bi de nurettin bey sana sordu mu hic dogumu nasil dusunuosun ya da dogum su zaman die. Bana sormadi daha. Olmadi sali gunu gittigimde sorcam artik ne zaman dogum nasil olcak fln die
Dedigin basina gelir valla 3 hafta sonra dogurcam deKızlar bn yakında dogurcam hrhlde bugün bu akıntının çoğalması ve kasıklarım da ilk defa sizliyor az kaldı hissediyorum:)
Kızlar bn yakında dogurcam hrhlde bugün bu akıntının çoğalması ve kasıklarım da ilk defa sizliyor az kaldı hissediyorum:)
Cnm o ağrılar bendede var.bitek ayaklarım bükülü uzanırken ağrımıyor.valla 33ten sonrası zorlıcak gibi artık bugün baya farkettim çok zorlandığımı.Kızlar yaa bir haftadır çatı kemigim agriyo, bayagi rahatsız ediyor. Özellikle merdiven inerken ve yere eğilip kalkarken. napcam ben yaa
Ay ağzından yel alsın derler ya :)Kızlar bn yakında dogurcam hrhlde bugün bu akıntının çoğalması ve kasıklarım da ilk defa sizliyor az kaldı hissediyorum:)
Ben de 32yi görsek diyordum şükür hepimiz gördük.Deme deme öyle demedoğum günü değişmez ama ben 26. Haftaları geçebilsek diyordum 26. Haftadan sonra erken doğum riski çıktı çekiyoruz galiba üzerimize
Dimi hakkaten öyle diyeyim bn:)Dedigin basina gelir valla 3 hafta sonra dogurcam de
:) ya bugün bi garibim sıcak basıyor oram buram ağrıyor alışkın olmayınca ağrılara fln bi garip oldmDeme deme öyle demedoğum günü değişmez ama ben 26. Haftaları geçebilsek diyordum 26. Haftadan sonra erken doğum riski çıktı çekiyoruz galiba üzerimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?