bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Babaanne geceligim, sabahligim ve pijamalarim bunlar gezecek dolaşacak hic halim olmadigindan denedim aldim ciktim. Pembelere bogulu olmamasi hoşuma gitmisti ama simdi de cok mu bogucu diyorum ama bu isi de aradan çıkardığım icin mutluyum

Eklentiler

• PicsArt_09-30-09.19.16.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 69
  • PicsArt_09-30-09.21.19.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 70
  • PicsArt_09-30-09.24.12.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 69
Çok güzel isim ismiyle yaşasın inşallah değişik ve anlamı güzel.
çok güzel Canım güle güle giyersin inşallah.

Hiçte babaanne işi değil gayet güzel canım güle güle giy bende gezip alamıyorum hep netten sipariş veriyorum

Çok güzeller kuzum ben çok beğendim güle güle giy

Canım yanlış anlama, arkadaş yanlış hatırlamış, benim hiçbir yorumum olmamıştı Ateş ismiyle ilgili ne önceden ne de şimdi. Karıştırmış sadece.

Senin için demedim tatlım yanlışta anlamam. Herkesin fikri olabilir hatta fikir almayı severm ama bıktım bu iki yorumu duymaktan :) patladım bi an :) sende kusura bakma hormoncuklarım ogluşu korumaya geçti

Senin için demedim tatlım yanlışta anlamam. Herkesin fikri olabilir hatta fikir almayı severm ama bıktım bu iki yorumu duymaktan :) patladım bi an :) sende kusura bakma hormoncuklarım ogluşu korumaya geçti
Yok yok tabi ki kusura bakmadım, sadece yanlış anlaşılmak istemediğim için açıklama yapayım dedim :)

Çok sağol cnm.amin inşallah.
Aynen ikinciye tekrar ettirilcek.ne demek denilcek bi isim.maalesef eşim bilindik isimleri istemedi.ben de klasikcymdr aslında ama uzlasamadk.anlamı olan bisey bulduk en azından o açıdan içim rahat çok şükür :)

Hifanur da düşünyrz cnm.tek isimden yanayım ama bakalım nasip.
Dediğin gibi söyleyemeyenlr oldukça veya kızımız her seferinde ismini tekrar etmekten bikarsa babasının kulaklarını cinlatir artık :)
Babasına benzerse bu farklılık hoşuna gider.bana benzerse babasınn kulaklrni çınlatr :)

Bende ilk defa duymuştum cnm.dediğin gibi ilk aklıma şifa gelmişti
Bende hanım sahabelrn hayatını çok merak ederim okurum ama ismini hatrlayamadm.hayatını biliodm ama aaa gıda hatun myms dedim :) belki sende biliosndr :)

Çok güzel isim ismiyle yaşasın inşallah değişik ve anlamı güzel.

çok güzel Canım güle güle giyersin inşallah.

Amin cnm.Allah razı olsn.hepimiznki inşallah :)

Kızlar astronot mont almayı düşünüyormusunuz gereklimi çok mont almaktansa astronot daha mantıklı geliyor ben cok seyahate çıkıyorum kullanıp memnun kalanlar varmı

canım çok geçmiş olsun geçicek inşallah bozmamaya çalış moralini.. bebeğin için bizden daha fazla bedel ödüyosun.. allah yardımcın olsun..
Sağol canım Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bir tek ben değil ki hepimizde türlü sıkıntılar zorluklar var. İnşallah bütün arkadaşlarım sağlıkla alıcaz yavrularımızı kucaklarımıza.
Ya bir de itiraf edeyim kuzum. Ben bu iğneden nedense korkuyorum ki hiç iğne fobim falan da yoktur. Biraz yakıyormuş sanırım ve göbekten vuruluyormuş. Sanki iğneyi kendime değilde yavruma yapıyormuş gibi hissederim ve yapamam gibi geliyo

kızlar bende bu hastane çıkışını sipariş ettim internetten battaniyesinde ismi de yazacak.

Çok güzelmiş cnm.güle güle giydir inşallah.
Bende buna benzer aldım bi tane taçlı.isim yazmio ama
Bana deneyimli arkadaşlar hastaneye götürme giydiremezsn penyeler daha kullanışlı oluo.kan leke vs.oluoms.hemsireler falan da sürekli gelip gidio diyemi bilmiyrm.bunu pek goturmemi onermediler.
Ben yine de koyayim diyrm ama bilemedm de.sana da söylemek istedm cnmcm

Kızlar astronot mont almayı düşünüyormusunuz gereklimi çok mont almaktansa astronot daha mantıklı geliyor ben cok seyahate çıkıyorum kullanıp memnun kalanlar varmı

Cnm benim ilk bebeğim deneyimim yok ama kullanışlı gibi gelio bana.almayı düşündüm çok.bebeğin buyukluguyle bagdastramaynca doğduktan sonra almaya karar verdm nasipse.ilk 1 2 ay çok gerek olmaz dıe düşündüm.sonra da hızlı büyürse falan ihtimalleri aklıma geldi ucuz bisey değil çünkü beklemeye karar verdm

Canım yakın zamanda görümcem doğum yaptı onunkide bunun mavisiydi o giydirdi..zaten pulu danteli dış tarafında olduğundan bebeğe zararı olmaz..çekilen fotoğraflar daha güzel çıkıyor ayrıyeten yanıma 2 tane 5li takım iç zıbın falan alıcam..

Bnm de senelerdir ameliytlar tüp bebek tedavi derken açmadığim yer kalmadı artık bünye alıştı normal geliyor bana:)

3.yastığa başlayalı çok oldu birine sarılıyorum biri bacak arasi biri kolumun altina:)

Canım yanlış anlama, arkadaş yanlış hatırlamış, benim hiçbir yorumum olmamıştı Ateş ismiyle ilgili ne önceden ne de şimdi. Karıştırmış sadece.
Ateş ismiyle ilgili sanki biri bsy dedi cehennemi çağrıştırıyor fln ama kim dedj hatrlamiyrm sen değildin sanki bana da öyle geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…