- 27 Eylül 2012
- 2.660
- 2.529
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #52.841
Valla bende cok zorlandigim yerde ayrilirim izne zaten . Ama su mide cok zorluo beni yaaa. Mideyle bogazim arasi yanio resmenİnşallah ilerlemez cnm dikkat et kndine çalışıyorsun da hala. o da yorar seni.bn aksama kadar yattığım halde yorgun kalkyrm. bugün hiç iyi değildim artık zor günler basliyor
İnşallah durur canm tedirgin oldm dün çok yorulmstm ondan oldu hrhlde kndime gelemdmAy ağzından yel alsın derler ya :)
Birkaç hafta daha sabretsin minnoşun yerinde dursun :)
Normal dogum yapan da sezaryan dogum yapan arkadas da israrla bir gecelik bulunsun diyorlar. Sezaryan olan her yerin tutmazken sana pijama giydirmez kimse dedi... ben de bugun bizim evin ordaki camasircidan 1 pijama takimi, 1 sabahlik, 1 gecelik aldim. Fotografini yollarim. Gecelik ve sabahlikta kendimi devanasi gibi hissettim. Polar spor sabahlik alcaktim ama beden yoktu. Fotosunu yollarim...Bnim bi gecelik ilk ameliyt dan var sabahlikli.başka da gecelik almadm 2.ameliyt ta pijama gyms tm rahat da oldu zor olmadı.2 pijama aldm bn. İstersen bi gecelik al ama pek de gerekli değil sanki pijama daha iyi.
Bundan cok cok daha kotu olmayiz bence, olmayalim, lutfeennDaha kim bilir nasıl olacaz deyipte hiç moral bozmıcam
Bundan cok cok daha kotu olmayiz bence, olmayalim, lutfeenn
:) ya bugün bi garibim sıcak basıyor oram buram ağrıyor alışkın olmayınca ağrılara fln bi garip oldm
Ben de 32yi görsek diyordum şükür hepimiz gördük.
Risk hep var tabi ama baya azalıyor en azından artık.
Zaten @gonulll un doğumu da öyle oldu ya, korkuyorum Dedi kaynanam gittiğinde doğdu çocuklar hep Dedi kızın resmen içine doğmuş bebişin geleceği.
Bnm de dün gece oldu yattm boğazim midem yandi bi süre snra geçti hemen sürekli olmasi çok zor arada oLuyor bana cnm. Aynen hiç zorlama baktın olmuyor ayrılırsin.sen de ilcedeydin dimi canjm Sındırgı miydiValla bende cok zorlandigim yerde ayrilirim izne zaten . Ama su mide cok zorluo beni yaaa. Mideyle bogazim arasi yanio resmen
Yolla cnm bakalim bz de:) bn geçen sene ameliyt oldm rahimden dikişim de vardı ama rahat ettm pijama yla canm gecelik giymedim ama bn de alacam yanıma bi tane.2 pijama bi gecelik koydm bn de.pijama lar imdan biri bu. İçi askılı sabahlik da yarım kol.diğer pijama yi uzun kollu aldmNormal dogum yapan da sezaryan dogum yapan arkadas da israrla bir gecelik bulunsun diyorlar. Sezaryan olan her yerin tutmazken sana pijama giydirmez kimse dedi... ben de bugun bizim evin ordaki camasircidan 1 pijama takimi, 1 sabahlik, 1 gecelik aldim. Fotografini yollarim. Gecelik ve sabahlikta kendimi devanasi gibi hissettim. Polar spor sabahlik alcaktim ama beden yoktu. Fotosunu yollarim...
Aynen ya bugün beni baya yokladi:) adet olcak gibi bi sizi var gece başladı gece uyandıkca hssettmArtık ufaktan yokluyorlar canım. Benim de bugün sanki bıçak sağlanır gibi bi ağrı girdi tabi beyinde sinyaller çaktı ama sonra geçti
Nolmuş ateşe :) cehennemi mi cagrıstırıyomuş çok mu sertmiş :) genel yorumlar bunlar ama benim çocuğum pammuk gibi olcakYani önceden yusuf ismine de bişeyler demiştin ateş isminede bence negatif olmayalım bukadar arkadaşların koyduğu isimleri beğenmezsek yorum yapmak zorunda değiliz.
Oooo benim iki senedir İzmir'de açmadığım dr hastane kalmadı desem yeridir :)) halada 2haftada bir alttan bakıyor rahim boyu uzunluğuna,açıklığına siz ne kadar şanslısınız valla her açısımdada aynı stres aynı utançbecause of you canım kötü bir tecrübe yaşamışsın eşinin cümleside üzerine tuz biber olmuş ...erkek milletinin bakış açısı işte o versiyondan bende evde bir tane besliyorum :)) laf nereye gidiyor farkında değiller ..azıcık sabredip doğumdan sonra tek tek hesaplar ödetilecek inşallah ..ebenin yaklaşımına söyleyecek birşey bulamıyorum bende 1 kere açtım oda doktora simir vermek içindi hemde erkek doktor ne hissettiğimi anlatamam ...sezeryanda sonda takarken kadın bakıp takıyor sonra hiç açılmıyor bildiğim kadarıyla yanı bende öyle oldu...utanç oranı düşük acı oranı yüksek bir doğum tarzı :) 1 hafta dişimizi sıkıcaz inşallah sonrası iyi olur ...
@Yagmur8991 ,yaren92 , @My moonlight kızlar saolun, sizin durumlar daha vahimmis, valla nası dayancaz bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun
Bnm de dün gece oldu yattm boğazim midem yandi bi süre snra geçti hemen sürekli olmasi çok zor arada oLuyor bana cnm. Aynen hiç zorlama baktın olmuyor ayrılırsin.sen de ilcedeydin dimi canjm Sındırgı miydi
Oooo benim iki senedir İzmir'de açmadığım dr hastane kalmadı desem yeridir :)) halada 2haftada bir alttan bakıyor rahim boyu uzunluğuna,açıklığına siz ne kadar şanslısınız valla her açısımdada aynı stres aynı utanç
Canım yanlış anlama, arkadaş yanlış hatırlamış, benim hiçbir yorumum olmamıştı Ateş ismiyle ilgili ne önceden ne de şimdi. Karıştırmış sadece.Nolmuş ateşe :) cehennemi mi cagrıstırıyomuş çok mu sertmiş :) genel yorumlar bunlar ama benim çocuğum pammuk gibi olcak
Canim slm nerede dogum yapacaksin..bende ankaradayimKızlar bn yakında dogurcam hrhlde bugün bu akıntının çoğalması ve kasıklarım da ilk defa sizliyor az kaldı hissediyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?