bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Şifa yada hira arasında gibi. Ama ilk defa duydum ben ondan sanırım. sahabelerin hayatlarını okurum öğrenmeye çalışırım bunuda mutlaka en yakın zamanda okucam canım. Rabbim ismiyle hayırlı uzun ömürler versin inşallah.

Canım zaten sezeryana doktor bayanda olsa 3_4 tane erkek de giriyor mutlaka. Banada öyle olmuştu ilk sezeryanda. Geçen arkadaşımın doğumunda doktorumuz sağolsun kendi telefonu ile fotoğraf çekmiş banada gönderdi. Bizim doktorla başkani erkek doktor beraber kesip dikiyor ve çevreleri erkek kadın karışık hemşire dolu:)) bende de doğum fotocusu yok içerden çekecekler:))

Gittiğin hastanede SGK geçmiyormuş Can'ım?

aa bunu hiç duymamıştım hemen deniycem :) bu ay böyle alayımm bakalım.

Erkek doktorlar sapık değil.
Eşin bunu anlayamadıysa aylardır versin 7000 lira da aklı başına gelsin.
Bunu söyleyerek arkadaşın canını daha çok acıtmaktan başka bişey yapmıyorsun zaten kızcağız seninle aynı fikirde ve aylardır bununla mücadele ediyor..

Bende plasenta previaydım 28haftada normale döndü benimki.ama hep yattım hiç kalkmadım benim aşırı kanamam olmuştu.seninkide düzelir merak etme yazanları okuma strese girme yat istirahat et Can'ım çok geçmiş olsun.

Oyy canısı kim ne yaptı sana niye bozdular moralini.. Üzülme gelecek eşin geçecek bugünlerde..
Benim de yarın annem gelecek o da grip olmuş önümüzde ki günlerde gribim demem inşallah
Boşver canım yaa anlatmıcam artık hatırlamayım. Sabah moral bozukluğumu kocadan çıkardım zaten. Dün üzülme takma diyordu bugün diyemedi. Anlasın oda herkes sadece kendini düşünüyor. Ben hastayken beni düşünen yok dopurmamı dört gözle bekliyorlar eşime dedim artık bana bu halimle faydası olmayanlar benden bişey beklemesin sakın beni muhatap etme kendin hallet böyle böyle oldu dedim gayet iyi anladı sağolsun ama sinirden hasta oldum. Annen gelince daha iyi olursun umarım canım annen maske taksın olmazsa.hayırlısıyla bi atlatsak bugünleri iyi olacak

Bnim bi gecelik ilk ameliyt dan var sabahlikli.başka da gecelik almadm 2.ameliyt ta pijama gyms tm rahat da oldu zor olmadı.2 pijama aldm bn. İstersen bi gecelik al ama pek de gerekli değil sanki pijama daha iyi.

Anladım canım. Bizim de benzer durumlar bu ara.. Neyse canım bu günleri böyle geçirmemeye çalışıyoruz iyi düşünüyoruz e inşallah iyi de olur

Edit yapayım dedim ama geçmiş zamanı.
Ya kötü bişi değil aslında sonuçta sadece bir yapının adı.
Dur kib yapayım belki düzeltirler.
Yani önceden yusuf ismine de bişeyler demiştin ateş isminede bence negatif olmayalım bukadar arkadaşların koyduğu isimleri beğenmezsek yorum yapmak zorunda değiliz.

Kızlar yaa bir haftadır çatı kemigim agriyo, bayagi rahatsız ediyor. Özellikle merdiven inerken ve yere eğilip kalkarken. napcam ben yaa

Yani her şartta mecburen erkek görecek bostan yere konusuyor bu kocalar bu kadar:) çok şükür atlattım bıraktı o huyunu erkek doktor olmadan olmayacağını anladi sonunda:)bnde de yok doğum fotocusu hemşireler çeker insallah o buluşma anını.koca lari almiyolar herhlde hastaneler bzmki de almucak gibi salı günü sorcam bakalım.

Yani önceden yusuf ismine de bişeyler demiştin ateş isminede bence negatif olmayalım bukadar arkadaşların koyduğu isimleri beğenmezsek yorum yapmak zorunda değiliz.
Ateş'le ilgili bişey demedim canım yanlışın var. Sadece Yusuf isminin kelime anlamını yazmıştım sonuçta dini olarak çok hoş ve güzel.

Kızlar yaa bir haftadır çatı kemigim agriyo, bayagi rahatsız ediyor. Özellikle merdiven inerken ve yere eğilip kalkarken. napcam ben yaa
Canı. Aynı dert hepimizde var merdiveni geç düz yolda bile zor yürüyorum ben gece sağa sola dönmekte zor oluyor az daha sabır canım inşallah atlatıcaz.

Ohoo sen baya halletmissin ben de ne olur ne olmaz diye hazir olsun herseyim istiyorum ins bu hafta nasip olur bana da o kil tuy isini sorma zaten Allah haairlikli yaklanmayi nasi p etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…