- 30 Ağustos 2013
- 3.591
- 4.217
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #52.881
Ahahahah o da bi köşede yatiyor:)o da kucuk bsy degil 110 kilo ama sigiyorz daha çocuğu ortamizda yatırma planları var kokumuz la uyuyacakms ezilmezse yavrucagim:) yorgana geçtik 2 gündür 3.yastıga pek ihtiyaç kalmadı yorgana sariliyrm:)Eşin nerde canım peki
Canm ankarada Zekai Tahir burakta bi miyom ameliyti oldum snra es durumundan balikesire geldmCanim slm nerede dogum yapacaksin..bende ankaradayim
İnşallah dediğiniz gibi olur. Çok sağolun. Elimde değil sürekli okuyorum yazılanları. Gerçekten çok stres yapıyo okumak. Sizde hayırlısıyla sağlıkla, sıhhatle, vaktinde kavuşursunuz bebeğinize inşallah.Bende plasenta previaydım 28haftada normale döndü benimki.ama hep yattım hiç kalkmadım benim aşırı kanamam olmuştu.seninkide düzelir merak etme yazanları okuma strese girme yat istirahat et Can'ım çok geçmiş olsun.
İnşallah canım. Çocuk senin istediğin ismi koy bize ismiyle yaşasın demek düşerNolmuş ateşe :) cehennemi mi cagrıstırıyomuş çok mu sertmiş :) genel yorumlar bunlar ama benim çocuğum pammuk gibi olcak
Canım yakın zamanda görümcem doğum yaptı onunkide bunun mavisiydi o giydirdi..zaten pulu danteli dış tarafında olduğundan bebeğe zararı olmaz..çekilen fotoğraflar daha güzel çıkıyor ayrıyeten yanıma 2 tane 5li takım iç zıbın falan alıcam..
Bizim kızda arada yanımızda yatıyor uyuyunca kaldırıyoruz mecbur..Ben bir yastık alıyorum bacağımın arasına bizde zor sığıyoruzAhahahah o da bi köşede yatiyor:)o da kucuk bsy degil 110 kilo ama sigiyorz daha çocuğu ortamizda yatırma planları var kokumuz la uyuyacakms ezilmezse yavrucagim:) yorgana geçtik 2 gündür 3.yastıga pek ihtiyaç kalmadı yorgana sariliyrm:)
Cok guzel canm hepsi de.hiç de babanne değil bn çok begendm geceligi.pijama da cok tatli.bnm gecelik de kaç senelik lohusa geceligi değil bekarken almstm dapdar oldu:) gerek olmaz insallah gecelige 2 pijama yeter de.Babaanne geceligim, sabahligim ve pijamalarim bunlargezecek dolaşacak hic halim olmadigindan denedim aldim ciktim. Pembelere bogulu olmamasi hoşuma gitmisti ama simdi de cok mu bogucu diyorum ama bu isi de aradan çıkardığım icin mutluyum
Al canım tabi olmadı tek fotoğraf Çekimi için giydirirsin çok güzel anı olarak kalıyorBende yanıma alayım cnm o zaman :)
Yok canım ben öyle bir şey demedim, aynen.Ateş ismiyle ilgili sanki biri bsy dedi cehennemi çağrıştırıyor fln ama kim dedj hatrlamiyrm sen değildin sanki bana da öyle geliyor
:) aynen bn de ittiriyorm bana doğru dönüp uyuyor bn durmadan sağa sola dönuyrm ondan tarafa dönunce agzim ağzıma horluyor ittiriyorm dön diye garibim de dönüyor hemen:)Bizim kızda arada yanımızda yatıyor uyuyunca kaldırıyoruz mecbur..Ben bir yastık alıyorum bacağımın arasına bizde zor sığıyoruzbenim eşim140 civarı sürekli diyet konusunu açıyorum duymazdan geliyor ittiriyorum adamı bende
Oooo benim iki senedir İzmir'de açmadığım dr hastane kalmadı desem yeridir :)) halada 2haftada bir alttan bakıyor rahim boyu uzunluğuna,açıklığına siz ne kadar şanslısınız valla her açısımdada aynı stres aynı utanç
Sağ ol cnm ağız tadiyla giymek nasip olsun hepimize insallahÇok güzel isim ismiyle yaşasın inşallah değişik ve anlamı güzel.
çok güzel Canım güle güle giyersin inşallah.
:) aynen bn de ittiriyorm bana doğru dönüp uyuyor bn durmadan sağa sola dönuyrm ondan tarafa dönunce agzim ağzıma horluyor ittiriyorm dön diye garibim de dönüyor hemen:)
Bnm oglusumun da mavili si canım çok güzel Güle güle gysin ler insallahkızlar bende bu hastane çıkışını sipariş ettim internetten battaniyesinde ismi de yazacak.
Yok ben 3 unu de bas altina koycam. 2 tane var su an zaten3.yastığa başlayalı çok oldu birine sarılıyorum biri bacak arasi biri kolumun altina:)
İnaşllah canım aşırı seçiciyim aylardır internetten bakıyorum nihayet içime sindi inşallah fotodaki gibi güzeldirBnm oglusumun da mavili si canım çok güzel Güle güle gysin ler insallah
Ben iki yıl önce izmire taşındığımızda neden çocuğumuz olmuyor diye bi başladım doktor gezmeye yok yumurta geliştirme yok rahim filmi her kontrolüm alttan muayeneydi sonra aşılama sonra tüp bebek su Hastanesi başkent Ünv hastanesi özel muayeneler İrenbe kent herkes gördü yani Can'ım hamileliğimde hep problemli geçti şuan rahim boyum kısalıyor her gittiğimde onun ölçümü için açıyorumCnm İzmir de nerelere gittin ki hep alttan nie bakiolar.bi problem mi var.bende birkaç doktor degistrdm ama şükür öylesine denk gelmedim :) hatta geçen zorla gösterdim doğru düzgün bakmadı bile
Oy o rahim filmi bnm çok kötü geçmişti 3 kere verdiler suyu ilk ikisinde açılmadı zaten bi tanesi kapalıyms diğeri de 3.de açıldı. Tam çıkaracaktim agridan midem bulandi o arada btti Allahtan.tüp bebeği zaten hiç sormaBen iki yıl önce izmire taşındığımızda neden çocuğumuz olmuyor diye bi başladım doktor gezmeye yok yumurta geliştirme yok rahim filmi her kontrolüm alttan muayeneydi sonra aşılama sonra tüp bebek su Hastanesi başkent Ünv hastanesi özel muayeneler İrenbe kent herkes gördü yani Can'ım hamileliğimde hep problemli geçti şuan rahim boyum kısalıyor her gittiğimde onun ölçümü için açıyorum
Ivrindi cnmBnm de dün gece oldu yattm boğazim midem yandi bi süre snra geçti hemen sürekli olmasi çok zor arada oLuyor bana cnm. Aynen hiç zorlama baktın olmuyor ayrılırsin.sen de ilcedeydin dimi canjm Sındırgı miydi
Bizim kızda arada yanımızda yatıyor uyuyunca kaldırıyoruz mecbur..Ben bir yastık alıyorum bacağımın arasına bizde zor sığıyoruzbenim eşim140 civarı sürekli diyet konusunu açıyorum duymazdan geliyor ittiriyorum adamı bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?