bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
İnşallah dediğiniz gibi olur. Çok sağolun. Elimde değil sürekli okuyorum yazılanları. Gerçekten çok stres yapıyo okumak. Sizde hayırlısıyla sağlıkla, sıhhatle, vaktinde kavuşursunuz bebeğinize inşallah.

Bende yanıma alayım cnm o zaman :)

Bizim kızda arada yanımızda yatıyor uyuyunca kaldırıyoruz mecbur..Ben bir yastık alıyorum bacağımın arasına bizde zor sığıyoruz benim eşim140 civarı sürekli diyet konusunu açıyorum duymazdan geliyor ittiriyorum adamı bende

Cok guzel canm hepsi de.hiç de babanne değil bn çok begendm geceligi.pijama da cok tatli.bnm gecelik de kaç senelik lohusa geceligi değil bekarken almstm dapdar oldu:) gerek olmaz insallah gecelige 2 pijama yeter de.

:) aynen bn de ittiriyorm bana doğru dönüp uyuyor bn durmadan sağa sola dönuyrm ondan tarafa dönunce agzim ağzıma horluyor ittiriyorm dön diye garibim de dönüyor hemen:)

Cnm İzmir de nerelere gittin ki hep alttan nie bakiolar.bi problem mi var.bende birkaç doktor degistrdm ama şükür öylesine denk gelmedim :) hatta geçen zorla gösterdim doğru düzgün bakmadı bile

Cnm İzmir de nerelere gittin ki hep alttan nie bakiolar.bi problem mi var.bende birkaç doktor degistrdm ama şükür öylesine denk gelmedim :) hatta geçen zorla gösterdim doğru düzgün bakmadı bile
Ben iki yıl önce izmire taşındığımızda neden çocuğumuz olmuyor diye bi başladım doktor gezmeye yok yumurta geliştirme yok rahim filmi her kontrolüm alttan muayeneydi sonra aşılama sonra tüp bebek su Hastanesi başkent Ünv hastanesi özel muayeneler İrenbe kent herkes gördü yani Can'ım hamileliğimde hep problemli geçti şuan rahim boyum kısalıyor her gittiğimde onun ölçümü için açıyorum

Oy o rahim filmi bnm çok kötü geçmişti 3 kere verdiler suyu ilk ikisinde açılmadı zaten bi tanesi kapalıyms diğeri de 3.de açıldı. Tam çıkaracaktim agridan midem bulandi o arada btti Allahtan.tüp bebeği zaten hiç sorma

Ittirebiliyosan bravo
Bizimki de 5 gun salonda, 2 gun yanimdaellerim cok uyusuk, uzatmam gerekiyor. Uzatmasam da dönerken yuvarlanarak dönüyorum kedim yatiyo bazen benle. Bazen de salona esimin yanina gidiyor yavrucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…