bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar bugün doğum günüm :)geçen sene bugün tüp bebeğin negatif olduğunu öğrenms tim ve cok uzulmustum Allah bu sene bebeğimle kutlamayi nasip etti çok sukur:)
Dogum gunun kutlu olsun tatlimmm.gecnisi düşünme bak ne guzel bu sene bebişin karninda gelecek sene de kucaginda olacak hayirlisyla ve pastana saldiracak

Kızlar bugün doğum günüm :)geçen sene bugün tüp bebeğin negatif olduğunu öğrenms tim ve cok uzulmustum Allah bu sene bebeğimle kutlamayi nasip etti çok sukur:)
Doğum günün kutlu olsun canım bebeğin ve ailenle nice Mutlu yıllara sağlıkla gelir annesinin kucağına inşallah

Dogum gunun kutlu olsun canim.seneye insallah bebeginle birlikte kutlarsin.
Dun sancim var diye yazmisssin yanlis hatirlamiyorsm simdi nasilsin.
Sağ ol cnm inşallah. Dun akıntım fazlalaşti. birqz kasıklarım agridi midem bulandi fln pek iyi değildim ama bugün iyiym çok şükür sen nasılsın cnm

Çok güzel sorular canm:) bn de heyecanlanirsam ne olacak diye dusunuyrm

Kizlar gunaydin biz isim konusunda 1 ay onceden kararlastirdik ama hic istedigim isim olmadi 2 kizim var ikisinin de ismini ben koydum..3. Bebek erkek olacagi icin eşim koymak istedi..ben kizlara karismadim sende buna karisma dedi..ve oglumun ismi ALI RIZA babasinin ismini koyacakmis..dogumdan sonra şoka ugrama dedi...ve bana diyecek bisey birakmadi..guleyim mi aglayim mi anlamadim!

günaydın kuzucuklar herkesler iyidir inşallah dün annemi doktora götürmüştük dizi için ama bu sabah anladım ki çok daha acil bi rahatsızlığı var annemin: gözüüüü!! demin moda ikonu diye anlatılan kennedynin karısına aaaa bu izdivaçtaki perihan diil mi dedi lütfen benzettiği iki kadına bakın

başka sözüm yok hakim bey..

inşallah yaprak dökümündeki ali rıza beye benzemez kuzum

ona benzemez de kayinpedere benzerse napcam huysuzdu adam rahmetli aaayyyy bir de isme bak ya....hadi ali olsa 2. Yi ben koyuyum bari riza ne
Canim ali çok güzel sen de ali dersin 2 kızı sen koymssun bunu da Adamcağız koysun:) bnm eşim hc bana sormadi ahmet bekir olacak dedi direk:)

canım benim işte bak her gecenin bi sabahı var gerçekten.. doğumgünün kutlu olsun iyi ki doğmuşsun.. kaç yıllık arkadaşım gibi hissediyorum kız seni ayşem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…