bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
tatlım sanırım bahsettiğin igne kan sulandirici... ben en başta beri kullanıyorum.. pihtilasma problemim olduğu için.. ama hiç göbekten yapmadım hep bacaktan yaptım.. okadar da çok yakmiyo.. sadece hızlı enjekte etmemek gerek

Kuzumm yeni gordum mesajini bebisinin sagliklo olmasina cok sevindimm hayirli haberlerini almissin ne guzel. Dogum isine gelince de bunye meselesi cidden hakkinda hayirlisi sagliklisi neyse o olsun uzup bunaltma kendini hic
yok artık bunaltmıcam datlım ya napalım kendimi kasıp yavruma daha çok zarar verme ihtimalim de var sonuçta :/

yok artık bunaltmıcam datlım ya napalım kendimi kasıp yavruma daha çok zarar verme ihtimalim de var sonuçta :/
Aynen yapi meselesi ben de normal dogumdan cok acaba sezeryan mi olsam diyenlerdenim bu bebikler bisekilde dogacakk annelik dogumla olculen bise degil neticede Allah hakkimizda hayirlisini versin kuzum

bende almicam o süslü terliklerden
zaten normalde de süslü diilim.
aynen benim annemde senin annen gibi ne biçim kız dogurmusum diyip.duruyo...

Rahatlik ya... Rahatlık gibisi yok vallahi.ohh miss misss.bendensin

Canım twigy de sade ve hoş terlikler var minicik bir kurdela grili filan denk gelirsen bakarsan fıkır olur ..lohusa terliği yazınca hep kokoş bir kere giyilecek gereksiz şeyler çıkıyor

O diyenin bilinç altını merak ettim yemek yapmak için bile ateş gerekli düşüne düşüne cehennemi düşünmüşse onun sorunu benim deel
Aynen canım ateşle yemej de yaparsın ya da bi evi yakabilirsin demsti bi buyugum:) bzm kullanmanıza göre değişiyor. Güzel düşünelim güzel olsun insallah

Canim arkadaslarim hepinizin mesajlarini tek tek okudum Allah razi olsun guzel dilekleriniz dualariniz icin.
Insallah hepiniz vaktinde saglikla kucaginiza alirsiniz yavrularinizi.Allah kimseye benim yasadigim sıkintilari yasatmasin insallah.bunada sukur yavrum insallah biran once toparliyacak biran once evimize cikacagiz insallah Allah nasip ederse.

Kizim cok sukur dun gordum yine kendisini bugun nasipse yine gorurum.dun doktoru nefes alip vermesi daha zor olsaydi cigelere ilac yapacaktik ama gerek kalmadi iyiye gidiyor dedi.cisini kakasini yapabiliyor agliyabiliyor bunlar guzel olaylar.en azindan kotuye gitmiyor dedi.bu beni sevindirdi.insallah sizlerin dualariylada daha da iyi olcak yavrum.insallah kollarima alip emzirebilcegim donem de gelecek.

Bu arada because of you mesajini okudum ben sana hic birsey anlatmicam sen dogur ondan sonra konusuruz.herkesin deneyimi cok baska her ameloyat bile cok baska ben 3 ameliyat tatmis biri olarak bunu diyebilirim.her ameliyatim farkli gecti.
Sunu anladim 1.genel sezeryan 2.spinal 3.epidural oldum.
Bana spinal sezeryan daha konforlu geldi.
My moonlight senin nasildi ameliyat spinalmiydi.

Canim benim Hersey güzel olacak Rabbim yavruna öyle bir güç vermiştir ki ben inanıyorum çok az zaman kaldı kucağına alabileceksin.Emzireceksin.Herşeyin en güzeli seninle olsun tatlım dualarım seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…