- 16 Eylül 2013
- 4.698
- 8.414
- 358
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #52.981
Canım twigy de sade ve hoş terlikler var minicik bir kurdela grili filan denk gelirsen bakarsan fıkır olur ..lohusa terliği yazınca hep kokoş bir kere giyilecek gereksiz şeyler çıkıyor
Çok Saol bebişim hiç dikkatimi çekmemişti.. Ooohhh alırım böyle bişey rahatıma bakarım ya
Aşk ateşi var ilk baştaaa
Geçiyor cnm. Eşim okulda duymuş dün bizim gittiğimiz doktor 7 bin diye. Çok saçma o kadar yüksek olması. Bugün hastane 2 ye kadar açıkmış gidip konuşacağız bakalım fiyati neymişGittiğin hastanede SGK geçmiyormuş Can'ım?
Oooyyy ne güzel var mısın yeni bi akım başlatalım :)) ya ben nasıl diğer insanlara saygı duyuyosam onlar da bana duysun dimi ama yok aaaa o ne öyle bi kere yaşıyosun bu anı falan ya iyi de sevmiyorum arkadaş.. Bak şimdi evdeki terliklere bi alıcı gözüyle baksam mı ki??
Cnm benim eşim de erkek kuaföre de karışıyor ama burada gittiğim kuaförün cinsiyetini hiç bilmiyor sormadi. Bilse karışır kesinCanım benim eşim erkek kuaförede izin vermiyorbak çok şanslısın sıkmaa canınıı vardır bunda da bir hayır. Bizde de aynı sıkıntı oldu tam kavga edecektik. ki valla kendisi aradı taradı bu doktoru buldu. Senin eşinde sadece sana bırakmasın durumu yani hem karşı çıkıp hemde naparsan yap olmuyor. düzelecek inşş
Kızlar daha pijama takımı almadım ben netten alan varmı cesaret edemiyorum gidip alamıyorumda malum yatak istirahatindeyim çok eksiğim var daha çantayı tamamlayamadı bi türlü
Senin esin de benim ki gibiymis cnm ama önemli bi durum olunca artık Karışmaya tabi yüzü yok. Bayanlar nedense biraz ters oluyor bi de sayıları erkek Jinekologlara göre daha az olduğu için seçenek de az oluyor ve ben güvenemyorm özellikle sezaryen olursam dikiş önemli el becerisi önemli. Herseyi düşünüyorum. Bayanlar biraz daha ters oluyor erkekler daha anlayışlı oluyor. 3. Gebeliğin demek inşallah bebeğin sağlıklı bi şekilde dünya ya gelir miyomlarindan da kurtulursun inşallahCnm o takıntı yüzünden bn de çok çektim ameliytimi içime sinmeyen birine oldum.ama bayan doktorlar la olmayacağını eşim de anladi sonunda.erkekler sanki daha cesur ve daha kndinden emin oluyor.bnde miyom olunca ve doğumda onları aldırmak istediğimiz icin mecbur erkek doktora gdyrz ve artık bıraktı o takıntıyi.olacak gibi değil çünkü burda gttm bayan doktora beni kovmadigi kaldi miyomun var 3.sezeryan gelme bi daha bana dedi korka korka.bebek düşer bana bsy olur ustine kalcam sandı kadın ama hc bi erkek doktor bunu demez bi daha bana gelme djye. Fakuktede erkekti miyomunu almam riske girmem dedi smdiki de erkek miyomu alirm dediği için sesini çıkaramadı. Gerçekten çok sinir bozucu bsy seni çok iyi anliyrm.ama bayan doktorlara haksızlık olmasın iyisi de vardır ama bn erkeklere daha çok güveniyorum
Spinal di canım. En konforlusu o bence. Herkes hayırlı sağlıklı doğumlar geçirsin canım rabbim senide bebeğine bir an önce kavuştursun inşallah. Dediğin gibi acı geçicek yerine mis kokulular kalacak. Yoksa 2. 3. Çocuğu düşünebilirmiydik dimi amaBu aradabecause of you mesajini okudum ben sana hic birsey anlatmicam sen dogur ondan sonra konusuruz.herkesin deneyimi cok baska her ameloyat bile cok baska ben 3 ameliyat tatmis biri olarak bunu diyebilirim.her ameliyatim farkli gecti.
Sunu anladim 1.genel sezeryan 2.spinal 3.epidural oldum.
Bana spinal sezeryan daha konforlu geldi.
My moonlight senin nasildi ameliyat spinalmiydi.
Günaydın bende daha gecelik bulamadım istediğim gibi.Bende bakım bu siteye belki bulurum.TeşekkürlerCnm bende şimdi sipariş vercektm.akşam bi gecelik buldum.çok beğendim.sen pijama takımı bakiosn ama ben yine de paylasym dedm başka ark.lrn işine yarar belki :)
Tesettürlü oldgm için uzun gecelik bakiodm.uzun kollu.sade güzel olsun diodm.sonunda buldum inşallah.70 tlyms.çarşıda allı güllüye 80 küsur diynce iyi geldi fiyatı da.
Zaten lohusa hamile gelin evlilik denilince hep fiyatlar katlio.indirim de olmuo yani.sinir bozucu bisey
http://www.lohusasepeti.com/tuba-6177-lohusa-gecelik
Amin inşallah Canım..çok şükür iyi haberlerle geldin canım aklımız hep sende ve bebişinde.inşallah biran önce iyileşip evinize de gidersiniz dualarımız sizinle.Canim arkadaslarim hepinizin mesajlarini tek tek okudum Allah razi olsun guzel dilekleriniz dualariniz icin.
Insallah hepiniz vaktinde saglikla kucaginiza alirsiniz yavrularinizi.Allah kimseye benim yasadigim sıkintilari yasatmasin insallah.bunada sukur yavrum insallah biran once toparliyacak biran once evimize cikacagiz insallah Allah nasip ederse.
Maşallah kızına canım çok şükür çok sevndm hemen toparlicak insallah annesi.tez zamanda kavuşmak nasip olur insallahKizim cok sukur dun gordum yine kendisini bugun nasipse yine gorurum.dun doktoru nefes alip vermesi daha zor olsaydi cigelere ilac yapacaktik ama gerek kalmadi iyiye gidiyor dedi.cisini kakasini yapabiliyor agliyabiliyor bunlar guzel olaylar.en azindan kotuye gitmiyor dedi.bu beni sevindirdi.insallah sizlerin dualariylada daha da iyi olcak yavrum.insallah kollarima alip emzirebilcegim donem de gelecek.
Yok cnm 2si ameliyti bu 1.bebegim:) aynen bn de guvenemiyorm yapacak bsy yok iyi ki diretmedi bayan diye.senin de gönlünce olur cnm inşallahSenin esin de benim ki gibiymis cnm ama önemli bi durum olunca artık Karışmaya tabi yüzü yok. Bayanlar nedense biraz ters oluyor bi de sayıları erkek Jinekologlara göre daha az olduğu için seçenek de az oluyor ve ben güvenemyorm özellikle sezaryen olursam dikiş önemli el becerisi önemli. Herseyi düşünüyorum. Bayanlar biraz daha ters oluyor erkekler daha anlayışlı oluyor. 3. Gebeliğin demek inşallah bebeğin sağlıklı bi şekilde dünya ya gelir miyomlarindan da kurtulursun inşallah
Ben ancak cikiyorum, gec kaldim, gitmeyinBen ben ben :)
Dogum gunun kutlu olsun canim.seneye insallah bebeginle birlikte kutlarsin.Kızlar bugün doğum günüm :)geçen sene bugün tüp bebeğin negatif olduğunu öğrenms tim ve cok uzulmustum Allah bu sene bebeğimle kutlamayi nasip etti çok sukur:)
Cnm spinal sezeryanla epidural sezeryan arasinda ne fark var? Bi de bu ortu fln koyuyolar ya onune kollar flnda baglanio. Heyecan fln yapinca oksijendir ya da sakinlestirici biseyler vuruolar mi ki. Ay ben panik yaparsam die cok dusunuorum. Ne kadar suruo toplam peki bu kesilme dikilme isiSpinal di canım. En konforlusu o bence. Herkes hayırlı sağlıklı doğumlar geçirsin canım rabbim senide bebeğine bir an önce kavuştursun inşallah. Dediğin gibi acı geçicek yerine mis kokulular kalacak. Yoksa 2. 3. Çocuğu düşünebilirmiydik dimi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?