bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benim ilkim normal dogum. 2. De normal olacakti korktugumdan tansiyonum cikti 35. Haftada preklamsi teshisi konuldu sancim artti sancilarim iyice sıklaamaya basladi hastane de yattim 1 gun sancimi durduramadilar sonra da bebegi spinal sezeryan ile aldilar...iyi ki de boyle olmus diyorum..benim nirmal dogumum cok zor oldu rezillik cektim resmen onun icin cok korkuyorum normal dogumdan

sana güveniyorum kuzucum öyle isticem.. peki bu spinalde risk var mı felç riski?? gerçi genel anestezide de risk var narkoz alıyosun neticede
Doktorlar cok sukur isin ehli oldu sorun olmaz insallah.her ameliyat risk sonucta.sen sadece doktorunlar konus spinal yapsin muhakkak.ben kizimda daha oncede hic birsey hissetmedigimi soyledim.ona guvenerek bana sordular genel mi belden mi diye bende belden olsun dedim kizimda cok rahattim ama bin pisman oldum ameliyat sirasinda.neyse yasandi bitti artik unutuluyor acilar.

Peki rahat yuruyebiliyo musun yatıp kalkabiliyo musun

İnşallah canım benim. Bilmediğim birşey ya tedirgin oluyorum. Sen kendin mi vuruyordun iğneleri canım.

Evet canım kan sulandırıcı iğne söylediğim. O zaman sana soracağım canım başladığım zaman bana anlatırsın olur mu

canım benim işte bak her gecenin bi sabahı var gerçekten.. doğumgünün kutlu olsun iyi ki doğmuşsun.. kaç yıllık arkadaşım gibi hissediyorum kız seni ayşem
Anamm canım bnm bn de seni çok seviyom:) adım ayse değil ama hoşuma gidiyor sen ayşem deyince:)aynen öyle gözyaşı varsa arkasından mutlaka mutluluk vardır cnm:)

Peki rahat yuruyebiliyo musun yatıp kalkabiliyo musun
Yatip kalkarken biraz zorlaniyorum o da bi kac gune gecer insallah.dayanilmiyacak bi agri degil canim.ilk gun zor sonrasi kolay.ben bu sfer gazimi cikartamadim ilk defa bugun kendim yapabildim.2 defa lavman yapildi o yuzden biraz zorlandim.ilk gun gecimi sonrasi her gun agrin sizin biraz daha azala azala gunler ilerliyor canim.

Aynen bende ali diyecegim..ahmet bekir kimin adı o da mi kayinpeder?
Yok canm ahmet peygamber Efendimiz bekir de Hz. Ebubekirden geliyor.çocukken oğlum olursa ahmet bekir koycam dems bzmki bn de Hayır diyemedim.önce bi bekire alışamadım aman bekçi bekir gibj dedm bekir deve yavrusu demk dedm ama bnm de agzm alıştı sever oldum:) tek ahmet yavan oluyo artık ahmet bekir diye seviyorm her duyan bekir koymayın diyo ama bnm kinde trabzon inadı var kmseyi takmaz:)

Canim bosver bende artik alistirdim ben oglum diyecegim sadece oyle sevecegim kizdigim zaman da ırza derim

Anamm koşa koşa gidip doğurasim geldi ne güzel anlattın kızz oyle:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…