bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim sen de karamandaydin demi.nasil gidiyor hamilelik hangi doktora gidiyorsun
karamandayim canim ali kemal + devlet hastanesi ama ali kemal ayrıldığı için tek devlete gideceğim artık hamilelikte iyi gidiyor çok şükür herşey normal sen hangisine gidiyorsun

Anamm koşa koşa gidip doğurasim geldi ne güzel anlattın kızz oyle:)
Yok kuzum kosa kosa gidip dogurmayin sadece o gunu bekleyin...bebislerimiz saglikla gelsin gelissinler buyusu ler tosbik olsunlar biraz...sadece korkmayin cidden korkulacak hicbisey yok spinal sezeryande..ben de bir an once yavruma kavusup onu ablalarinin yanina getirip hepsini kanatlarimin altina almak istiyorum

Kizdigin zaman rizaaaa diye bagrirsin:) canm alısırsin seversin sen de zamanla.bn oğluma ait olan her şeyi çok çabuk sevip kabullenyrm:) deterjanı yatağı ne bileyim her şeyini çok sevyrm
Isim dedigimiz nedir ki yurekleri guzel olsun yavrulari.izin Allah kotulerle karsilastirmasin hayirli evlatlar olsunlar...hayatta ki ennn ennn tatli sey evlat..

İnşallah canım benim. Bilmediğim birşey ya tedirgin oluyorum. Sen kendin mi vuruyordun iğneleri canım.

Canım ben sadece 2 kere oldum eğer devam edilseydi kendim olacaktım. Öğrenmen için önce hemşire uyguluyor. Gebelik kimyasal olunca kullanmadım bu gebelikte de sadece aspirin kullandım. Ama 9 ay bu iğneyi olan tanıdıklarım var

Biriken 114 mesajı okumadan önce selam hatunlar biz doktordan geldik gece bi an da bi ıslaklık hissettim iç çamaşırı, pijamam ve çarşafa geçmişti ama fazla değil geçen hafta da olmuştu ilaçlardan diye düşünürken bugün doktora bildirdim gel dedi. Nst sancı yok, suyum oldukça iyi, rahim ağzı kapalı, turnusol ped de bişi çıkmadı sonuç olarak iyiyiz

Zeynep iyidir, candır, güzeldir, klasiktir

İsim güzel kendi babamın adı ali olmasa bende düşünebilirdim ismiyle yaşasın canım eşinde düşünceliymiş seni şoka uğratmak istememiş

Kızlar bugün doğum günüm :)geçen sene bugün tüp bebeğin negatif olduğunu öğrenms tim ve cok uzulmustum Allah bu sene bebeğimle kutlamayi nasip etti çok sukur:)

Doğum günün kutlu olsun canım çok şükür bu sene görüşünde seneye de kucağında kutlarsınız inşallah

İsim güzel kendi babamın adı ali olmasa bende düşünebilirdim ismiyle yaşasın canım eşinde düşünceliymiş seni şoka uğratmak istememiş

Ben de rabbim izin verirse inşallah oğluma babasının ismini koyacağım. Eşimin ismi de Ali. Önüne de Mehmet koyalım istiyor eşim.

Ben de rabbim izin verirse inşallah oğluma babasının ismini koyacağım. Eşimin ismi de Ali. Önüne de Mehmet koyalım istiyor eşim.

İsmiyle yaşasın canım aile içinde hep aynı isimler döndüğü için olmayan ama klasik isim olsun dedik tabi bu eşimin kendi ismini teklif etmediği anlamına gelmiyor(annesi dedi diye)
Ben yusuf dedim eşim kerem geçen kv kerem ali de güzel dedi bende sonra savaş çıkmasın kendi babasının adını koydu kp i koymadı diye dedim o da vardı dimi eskiden büyüklere sorulur konulurdu isim dedi

Canim ali guzel zaten orada sıkıntım yok ama riza hep yaşlı isim olarak geliyor...orada sıkıntim...tek ali bile olsa cok guzel..aslinda mehmet ali olsa daha da guzel ali babasinin ismi mehmet de benim babamin ismi..ikisi de guzel olurdu ama abim ogluna koydu mehmet ismini o da mehmet uras

Eşin kararı vermiş canım mehmet Ali olmasa da aslında ali yanına başka isim de olabilirdi

Kizlar bisey soracagim size bilgisi olan varsa lutfen yardimci olun...ben dogumda kordonlarimi baglatacaktim eşimle kesin kararimizdi...ama özel de dogum yapacam 3800tl dogum 3500 de kordon baglama isine dediler..eşimle ikimizde geri vazgectik tabi 3500tl fiyatini duyunca...devlet hastanelerinde bagliyorlar mi? Herhangi bi kural yasa var mi? Benim bu 6. Gebeligim 3 ü düşük 2 si dogdu ve 3. De Allah in izniyle dogacak...Allah olmayana nasip etsin istiyorum..

karamandayim canim ali kemal + devlet hastanesi ama ali kemal ayrıldığı için tek devlete gideceğim artık hamilelikte iyi gidiyor çok şükür herşey normal sen hangisine gidiyorsun
Ben bekir serti begenmedim.haftaya konyaya gidecegim.bi de fatmagül sencana randevu aldim.bakalim artik nasil olacak.benim sezeryan oldugu icin 4 haftam falan kaldi ve arastiriyorum.ali kemalin gidisi cok uzdu beni cunku kizimda coook memnun kalmistim

Çok doğru diyosun hamilelik çeyiz gelin deyince fiyatlar uçuyor çok güzelmiş çok beğendim sade bir gecelik.iyi günlerde giy inşallah
canım bende loğusa sepetimden aldım pijama 60 tl ye bulduğum en uygun fiyattı.Ve kalitesi çok iyi cıktı.dun geldi kargom.Emzirme atleti aldım gerçi onu 30 a aldım ama çok rahat oda.

@ayseankara öperim çok çok şimdi söyle bakalım senin isminin yanina kardeş ismi ne yakışır en çok illa uyum aramiyorum ama bulamıyoruz kızım resmen isimsiz kaldı karar veremedik.Mira-Defne en çok takildiklarimiz ama net sonuç yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…