bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Iyi bari heyecanlaninca anliolarsa sikinti yok. Bana sanki ben fenalasc kimse anlamicakmos gibi geliodu da :) cahillik iste :)

Cok cok guzel anlatmissin.3 sekilde de ameliyat oldum ama spinal en mukemmeli.asla epidural olmayin anestezi doktoruyla konusun. because of you muhakkak spinal iste canim sana bu kadar soyleyeyim.
Bende spinal istiyim o zaman anesteziciyle konusunca. Bakalim sali gunu kontrol var 35+6 olcam o gun. Sorcam doktora ne zaman nasil fln die daha hic bisey demedi cunku. Ona gore bende hareket ederim.

Canim bosver bende artik alistirdim ben oglum diyecegim sadece oyle sevecegim kizdigim zaman da ırza derim
Kizdigin zaman rizaaaa diye bagrirsin:) canm alısırsin seversin sen de zamanla.bn oğluma ait olan her şeyi çok çabuk sevip kabullenyrm:) deterjanı yatağı ne bileyim her şeyini çok sevyrm

Iyi bari heyecanlaninca anliolarsa sikinti yok. Bana sanki ben fenalasc kimse anlamicakmos gibi geliodu da :) cahillik iste :)
Kalp atışı mızı fln kontrol ediyolar ya bn ordan anlarlar diye dusundm bilmyrm oyle mi ama:)bi arkadsm ankarada dogirmstu.sırf bi Hemşireyi onun saçını okşasin diye gorevlendrmsler.doğum bitene kadar saçımi oksadi bni sakinlestirdi dedi :) ne güzel uygulama dimi.kocam başımda olsa bn hiç korkmam ama almiyorlar hrhlde

Cereeeennn dimi hz Google sağolsun.. Çook güzelmiş ismin kuzum su gibi bi isim çok hoşuma gitti.. Ben kızım olursa isim bulamam diye düşünüyodum sadece Zeynep adı Çook çok güzel gelir bana.. Ama yeğenime koydum o adı kendi çocuğuma isim kalmadı :)) sonra işte elif düşündüm Zeynep kadar sevemesem de ama ceren şu an ampul yaktı beynimde.. İnşallah Rabbim bi kız evlat da verirse bana ona koyabilirim bu ismi

Yok almiolarmis cnm. Oyle dediler yani bi kac kisiye sordum

Kizzz ifşa ettin bni:) kndin bul dedm daha zevkli olsun:) babam bi türküde duymuş ordan hoşuna gtms.bnm jenerasyonda pek yok bu isim bn de seviyrm.koy cnm ismim diye demiyorum guzeldir yani:)bn seninkini blmym sanki bi ara bi mesajda dedin ama smdi unuttm. S li bsy di suheyla ya bnzer

Kizlar bisey sorcam ben bebek bezini 2-5 kiloluk 1 numaralı pakettenmi aliyim ? Ve bunun 50 mi yoksa 70 li paketinimi aliyim ?
160 tane 1 numara aldım 80 li 2 paket.2 pakette 2 numara aldım 78 li.İlk baslarda çok değişiyor alt. @gonulll canım iyi olmana sevindim sürpriz yumurtadan da daha iyi haberler bekliyoruz ins.h. @gonulll A Askina eskiya nice yıllara canım buarada kızımla adassiniz çok beğenerek koymuştum kızıma

Aaa çok sevndm selam söyle kızına öp yerime:) sağ ol canm tebrik icin

Zaman yaklaştıkça korku başladı bende ilk Doğumum normal ve çok zor olmuştu aradan 13 yıl geçti ama unutamadım şimdi yine çatıydi şuydu buydu korku sardı kendimi motive ettiğim tek şey doğumdan hemen sonra daracık kot bady giymiştim o kadar rahat ve agrisizdim yani

Çok doğru diyosun hamilelik çeyiz gelin deyince fiyatlar uçuyor çok güzelmiş çok beğendim sade bir gecelik.iyi günlerde giy inşallah

İviiiitt semiha :)) benimki de rahmetli anneannemin adı.. O ölünce annem sırf annesinin adını yaşatmak için bi çocuk daha yapıcam demiş.. Ha kız olmasaydım bi tarafında patlıcaktı annemin ama neyse ki dileği gerçekleşmiş :))

A Askina eskiya canım doğum günün kutlu olsun
gonulll canım çık şükür sende bebişine iyiymis siniz çok sevindim Rabbim bir an önce tavrına evinize dönmeyi nasip etsin
Bense bugün evdeyim bi sürü iş var ama hiç yapasım yok bir çamaşır attım bebeğin çantası aldığım kanguru onkarı yıkadım
Kızlar bu sezeryandan sonra nasıl iç çamaşırı giyiliyor bilgisiz olduğum için bilemedim ne alsam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…