bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hahaa bende formalite icabı kv ve kp sordum. Biz karışmayız sizin gönlünüzden geçen neyse o olsun dediler sağolsun eşim isim konusunda kızımda da sorun çıkarmamıştı bu da öyle olacak inşallah

Canım yaşın daha çok genç baglatma bence.

Amaliyattayken sırasında ne oldu çok merak ettim

Ahaha aynen Allah gönlune göre verms annenin.senin adın da çok güzel canomm:)

Sağ ol cnm bnm:)bn hamile kilodu aldım kocaman 2 tane canim.

Isim dedigimiz nedir ki yurekleri guzel olsun yavrulari.izin Allah kotulerle karsilastirmasin hayirli evlatlar olsunlar...hayatta ki ennn ennn tatli sey evlat..
İnsllah canım hayırsız olcak diye çok korkuyrm ama kismet o da bi sınav olur bzm için ama inşallah Allah evlatlarimizla sinamasin

Bnm kardeşimin adı sezen canim:) seren koyacaklarms o çok yakın diye sezen koyms lar. Sezen nasil:)

Kizlarrr bugün bebek görmeye gttik güzel haberlerim var size. Çocuk 5 aylık ve 10 kiloydu maaşallah çok tatliydi.ve devlette normal doğum yapms doktor 3250 dems cocuk 4300 doğmuş :) yani benm paşam da 2 kilodan fazladır bu durumda insallah:) kizin butun suyu btms sancısı yok Sunni sanci vermsler.doktoru arayın dems aramamis hemsireler.4300 çocuğu çatır çatır dogirms. Ama yine de olsa normal doğum yaparm dedi en iyisi bnce :)

canım bende loğusa sepetimden aldım pijama 60 tl ye bulduğum en uygun fiyattı.Ve kalitesi çok iyi cıktı.dun geldi kargom.Emzirme atleti aldım gerçi onu 30 a aldım ama çok rahat oda.
Az önce relax mode dan bi tane 60 tl ye aldım Can'ım.kısa kollu yazlık 160dan düşmüş sezon sonu indirimi kısa kollu rahat olur diye düşündüm açıkçası fiyatta iyi olunca aldım.2gecelik yeter heralde dimi?

canim devlette yas siniri var diye biliyorum ama yas 35 den sonra miydi daha mi fazlaydi inan hatirlayamadim

aynen canim bende çok memnundum neden gitti anlamadım benim ilk oğlum normal oldu bide şimdilik normal gidiyor bakalim Allah yardımcımız olsun salı günü mustafa tutumludan aldim bende

yeter diye düşünüyorum canım ilk doğumda yetmişti bana.ben pijama almıştım o zaman rahat etmiştim şimdi de pijama aldım.Rabbim güzel sağlıklı anlarda giymeyi nasip etsin inşallah hepimize. A Askina eskiya cemre ilk kızımda da düşünmüştüm ama anlamı ateş oldugu için vazgeçtik.Ceylin olabilir aslında valla kafayı yiyeceğim ilkinde hemen karar vermiştik:)

Canım benim arkadaşımada bi hemşire doğum bitene kadar omzuna masaj yapmış:)))) soğuktan omuzlarım çok ağrıdı demiş tabii iki tarafa da bağlıyorlar ağrımış. Doğum bitene kadar ovaladı biri dedi. Ohhh dedim böyle doğuma ne var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…