bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
A Askina eskiya :)))))))) valla 25 -30 dakka kaldım sürekli çene dinledim ben hatta sıkışık trafik havanın rüzgarı o gün yapılan açıköğretim sınavı oooooo birsürü geyik dinledim..anestezi uzmanı yılın harika duran annesi seçmişti beni iğne için çok güzel pozisyon almışım :))) birbirine kahve sözü verenler benim mesleğimi sorgulayanlar kaç yıldır öğretmensin ev nerede memleket neresi filan :))) paso geyik muhabbeti yapıyor gelen giden her gelen bir cümle söylese Zaman geçiyor :)))) kafamdaki hemşire çok tatlıydı bol kahve iç su iç çok kafanı sağa sola döndürdün başın ağrıyacak omuzların ağrıyacak filan diye nasihat verip durdu :)) dedim ya konuşan çok
Ay inşallah benim sezeryanda öyle sohbet muhabbetle geçer çok stres yapmaya başladım ben.bide bugün normalden daha çok kasılmam oldu kendimi kötü hissediyorum :(

Ay inşallah benim sezeryanda öyle sohbet muhabbetle geçer çok stres yapmaya başladım ben.bide bugün normalden daha çok kasılmam oldu kendimi kötü hissediyorum :KK43:
Dişini bile en son 11 yaşında çektirmiş iğneden bile ödü kopan biri olarak 28 yaşında oldum sezeryanı ödüm kopuyordu son haftalar nerdeyse hiç uyumuyordum doğum korkusuna ...sana şunun garantisini verebilirim hiç birşey hissetmeyeceksin doğunhanede biraz sonda acıtmıştı beni oda eline damar yolu açılması kadar gerisinde o 30 dakka da hiç acı yok sızı yok ...olsa zaten söylerim beni zorlayan 3 saat sonra uyuşukluğun geçip karnıma bastırmaları ve ilk ayağa kalkıştı sonra 1 hafta Can'ım hep acıdı hergeçen gün acıda azaldı ameliyat sonuçta oda mecbur oluyor estetik yaptırınca bile Ağrı'sı oluyor insanların hem zaten birsürü ilaç veriyorlar ağrı kesici iltihap önleyici kan hapı filan onlarda hafifletti geçti gitti... O an dan hiç korkma kuzum

Görmeyince göresin ,görünce öldüresin gelen tek kişi kocadır derdi büyükler senin ki biraz o hesap olmuş ...sevmek bir çok şeyi yok saymıyor tek başınada yetmiyor maalesef :KK43: senin yapman gereken şey kendini yıpratmamak neden Kızıpta deli gibi temizlik yapıyorsun yazık değil mi sana ? Hemde bebeğe ? Allah'ın emaneti sonuçta bu canda Bebek'te ...hiç değmiyor yıpratma kendini boşuna ..sadece kendine iyi bakacaksın bu hayatta birde sana emanet olan Can'lara yanı çocuklarına ..ben böyle düşünüyorum artık tabi bunu kanama yaşayıp hastanelere düşününce anladım ..deli gibi okula git markete git çocuğa bak ev temizle yemek yap dostluk yap komşuluk yap gelinlik yap kızlık yappppppp hastanelere düştüm allah kimseye yaşatmasın kim var yanımda kimse teksin değmez kendi yıpratma üzme ..bırak bok götürsün heryeri çocuğunla kahvaltı yap bir de yemek yap Onuda çocuğun için yani gerisini salla gitsin gelip ne pis diyende alsın eline malzemeleri evi temizlesin ...hamile kadından iş bekleyen utansın ...bizim verdiğimiz 1 bardak su için bile bizden helallik almaları lazım insanların Allah katında bie o kadar değerliyiz
Şu söylediklerinin aynısını kopyalayıp yapıştırmam gerekenler var. :KK9:

Dişini bile en son 11 yaşında çektirmiş iğneden bile ödü kopan biri olarak 28 yaşında oldum sezeryanı ödüm kopuyordu son haftalar nerdeyse hiç uyumuyordum doğum korkusuna ...sana şunun garantisini verebilirim hiç birşey hissetmeyeceksin doğunhanede biraz sonda acıtmıştı beni oda eline damar yolu açılması kadar gerisinde o 30 dakka da hiç acı yok sızı yok ...olsa zaten söylerim beni zorlayan 3 saat sonra uyuşukluğun geçip karnıma bastırmaları ve ilk ayağa kalkıştı sonra 1 hafta Can'ım hep acıdı hergeçen gün acıda azaldı ameliyat sonuçta oda mecbur oluyor estetik yaptırınca bile Ağrı'sı oluyor insanların hem zaten birsürü ilaç veriyorlar ağrı kesici iltihap önleyici kan hapı filan onlarda hafifletti geçti gitti... O an dan hiç korkma kuzum
Çok sağol Can'ım inşallahhh hayırlısıyla göz açıp kapayana kadar geçer gider atlatırız

Şu söylediklerinin aynısını kopyalayıp yapıştırmam gerekenler var. :KK9:
Aslında söylenecek çokşey varda yazmakla olmuyor işte ... Geçen gün arkadaşım geldi ne kadar temizlik Manyağı olduğumu bilir senin evinide böyle görecekmiydim dedi ki ben okula gidip gelip elinde süpürge ve bezle gezerdim normalde ..eşim zorla hafta da bir silip süpürüyor ben sadece kahvaltı yapıyorum oğlumla birde akşam a yemek oda tek çeşit basit şeyler birde oturarak ütü yapıyorum bu kadar dedim ki arkadaşıma çok hayırlı arkadaşsın gerçekten ortalığa bakınacağına al eline süpürgeyi süpür korkma yapışmaz eline :)) ben olsam sizlerin yerinde elli kere gelmiştim size ki onun ayağı kırılmıştı geçen sene ben her hafta gidip süpürge yaptım yemek götürdüm arabamla onu canı sıkılmasın diye gezdirdim kaç kere söyledim içimden geçenleri ben sana bunları yaptım sen elini kolunu sallaya salaya geliyorsun dedim aldı süpürgeyi süpürdü yüzsüzlükten hiçbirşey olmuyormuş anlamış oldum ...:) kafasına kalkmaksa yaptım ..kara liste oluşturdum kendime ölmezde sağ kalırsam çok kırılacak kalp var sözlerimle ..insanın kötü günümde yanımda olmayacaksa aile eş dost hiç olmasınlar daha iyiymiş anladım maalesef :KK43:[/QUOTE]

Aslında söylenecek çokşey varda yazmakla olmuyor işte ... Geçen gün arkadaşım geldi ne kadar temizlik Manyağı olduğumu bilir senin evinide böyle görecekmiydim dedi ki ben okula gidip gelip elinde süpürge ve bezle gezerdim normalde ..eşim zorla hafta da bir silip süpürüyor ben sadece kahvaltı yapıyorum oğlumla birde akşam a yemek oda tek çeşit basit şeyler birde oturarak ütü yapıyorum bu kadar dedim ki arkadaşıma çok hayırlı arkadaşsın gerçekten ortalığa bakınacağına al eline süpürgeyi süpür korkma yapışmaz eline :)) ben olsam sizlerin yerinde elli kere gelmiştim size ki onun ayağı kırılmıştı geçen sene ben her hafta gidip süpürge yaptım yemek götürdüm arabamla onu canı sıkılmasın diye gezdirdim kaç kere söyledim içimden geçenleri ben sana bunları yaptım sen elini kolunu sallaya salaya geliyorsun dedim aldı süpürgeyi süpürdü yüzsüzlükten hiçbirşey olmuyormuş anlamış oldum ...:) kafasına kalkmaksa yaptım ..kara liste oluşturdum kendime ölmezde sağ kalırsam çok kırılacak kalp var sözlerimle ..insanın kötü günümde yanımda olmayacaksa aile eş dost hiç olmasınlar daha iyiymiş anladım maalesef :KK43:
[/QUOTE]

Kanayan yaram resmen..

Aslında söylenecek çokşey varda yazmakla olmuyor işte ... Geçen gün arkadaşım geldi ne kadar temizlik Manyağı olduğumu bilir senin evinide böyle görecekmiydim dedi ki ben okula gidip gelip elinde süpürge ve bezle gezerdim normalde ..eşim zorla hafta da bir silip süpürüyor ben sadece kahvaltı yapıyorum oğlumla birde akşam a yemek oda tek çeşit basit şeyler birde oturarak ütü yapıyorum bu kadar dedim ki arkadaşıma çok hayırlı arkadaşsın gerçekten ortalığa bakınacağına al eline süpürgeyi süpür korkma yapışmaz eline :)) ben olsam sizlerin yerinde elli kere gelmiştim size ki onun ayağı kırılmıştı geçen sene ben her hafta gidip süpürge yaptım yemek götürdüm arabamla onu canı sıkılmasın diye gezdirdim kaç kere söyledim içimden geçenleri ben sana bunları yaptım sen elini kolunu sallaya salaya geliyorsun dedim aldı süpürgeyi süpürdü yüzsüzlükten hiçbirşey olmuyormuş anlamış oldum ...:) kafasına kalkmaksa yaptım ..kara liste oluşturdum kendime ölmezde sağ kalırsam çok kırılacak kalp var sözlerimle ..insanın kötü günümde yanımda olmayacaksa aile eş dost hiç olmasınlar daha iyiymiş anladım maalesef :KK43:
[/QUOTE]
Aynen iyi gün dostları belli oluyor zor zamanlarda.

Aynen iyi gün dostları belli oluyor zor zamanlarda. Bende eşime silincek isimleri söyledim hemde aileden. :KK59:[/QUOTE]

Silgi dayanmaz be bacım :KK12: en başta kendi annem gelmek istemediği için bu hayatta kimse yapmadı etmedi ses etmem. Biz zeyneplerin bir özelliği de müdanasız oluruz

Kanayan yaram resmen..[/QUOTE].
Hem ne kanamak...ama tek tek hesap sorucam inşallah bir daha da kimse için kılımı kıpırdatmayacağım eşim de dahil ..çok ders aldım gerçekten bir musibet bin nasihatten daha etkiliymiş gerçekten ...:)) hayatımda tek önemli kişi şuan oğlum sonrada Bebek olacak inşallah ..Alıcam çocukları Atıcam arabaya it ayağı yemiş gibi dolanacam ortalıkta :)) ev,iş,temizlik,anne ,baba,kardeş,dost hiç kimseyi takmadan düşünmeden yaşamayı planlıyorum inşallah.....Aslı'nda o kadar fedakar bir insanım elimdeki son lokmayı bile verirdim ama şimdi çok bilendim resmen nefret kusmak istiyorum insanlara ..ama deve kini var bende ondan heralde hiç unutmuyorum iyiliğide kötülüğüde ..

Kanayan yaram resmen..
.
Hem ne kanamak...ama tek tek hesap sorucam inşallah bir daha da kimse için kılımı kıpırdatmayacağım eşim de dahil ..çok ders aldım gerçekten bir musibet bin nasihatten daha etkiliymiş gerçekten ...:)) hayatımda tek önemli kişi şuan oğlum sonrada Bebek olacak inşallah ..Alıcam çocukları Atıcam arabaya it ayağı yemiş gibi dolanacam ortalıkta :)) ev,iş,temizlik,anne ,baba,kardeş,dost hiç kimseyi takmadan düşünmeden yaşamayı planlıyorum inşallah.....Aslı'nda o kadar fedakar bir insanım elimdeki son lokmayı bile verirdim ama şimdi çok bilendim resmen nefret kusmak istiyorum insanlara ..ama deve kini var bende ondan heralde hiç unutmuyorum iyiliğide kötülüğüde ..[/QUOTE]

Acı tecrübelerle farkına varmış olsan da en azından artık hayatında ki ilklerini biliyorsun. Ben kendimi bildim bileli kimseden beklemem he kendim giderim ederim. Ama Rabbim de beni bunla imtihan etti bana bu yönünü gösterdi. Ameliyat oldum, hasta oldum bir kimseye demedim bilende gelmedi o ayrı ama kimseyi beklemedim de. Ama ne zaman ciddi bir erken doğum riski oluştu o zaman boyun eğdim kendi canım olsa yine umurumda olmazdı. Ama işte veren sen olunca herşey iyi de isteyen sen olunca öyle olmuyormuş.

Aynen iyi gün dostları belli oluyor zor zamanlarda.[/QUOTE]
Benim kimsem yokmuş bu kadar insan arasında yapayalnızmışım ..Allah kimseye muhtaç etmesin biticek yakında ne kaldı şurda günümüz saatimiz sayılı çok şükür zor günler geçti gitti ama resmen deldi de geçti :) eşimin ailesini ilk hamilelikte silmiştim zaten 4 yıldır onlar için hiçbir fedakarlık yapmadım ...kendi ailemi ve arkadaşlarımı hatta kuzenlerimi bile bu hamilelikten sonra yok sayıcam ..yanı görüşücem tabi herkesle ama kimse için fedakarlık yapmıycam bitti ..32.yaşım bana çok ders verdi :)))))) ölüyorum diyene su yok bende :)))

Cnm bn de bi gün kndjmi yorum ertesi gün kndime gelemdm. Dinlen artık fazla gezme.bnmkinin de hareketleri artık daha sert agritiyor alt tarflari
Arkadaşım bu ara çok gerginim daha birçok şeyim hazır değil işlere yetişemiyorum hep herşey hazır olmadan ortada kalıcam korkusu var ya aniden doğum yaparsam diye ama ağrım hala devam edıyor nasıl bişeyse uyku uyuyamıyorum

Aynen iyi gün dostları belli oluyor zor zamanlarda.
Benim kimsem yokmuş bu kadar insan arasında yapayalnızmışım ..Allah kimseye muhtaç etmesin biticek yakında ne kaldı şurda günümüz saatimiz sayılı çok şükür zor günler geçti gitti ama resmen deldi de geçti :) eşimin ailesini ilk hamilelikte silmiştim zaten 4 yıldır onlar için hiçbir fedakarlık yapmadım ...kendi ailemi ve arkadaşlarımı hatta kuzenlerimi bile bu hamilelikten sonra yok sayıcam ..yanı görüşücem tabi herkesle ama kimse için fedakarlık yapmıycam bitti ..32.yaşım bana çok ders verdi :)))))) ölüyorum diyene su yok bende :)))[/QUOTE]
Aynen... Bende çok güzel anladım rabbim kimseye muhtaç etmesin eşime hele hiç ama bu süreçte biticek..

Aynen iyi gün dostları belli oluyor zor zamanlarda. Bende eşime silincek isimleri söyledim hemde aileden. :KK59:

Silgi dayanmaz be bacım :KK12: en başta kendi annem gelmek istemediği için bu hayatta kimse yapmadı etmedi ses etmem. Biz zeyneplerin bir özelliği de müdanasız oluruz[/QUOTE]

Cnm sende mi zeynepsn.bende zeynep m de zeyneplrn öyle bi özelliği oldgnu bilmiodm ama dediğin gibi annemden bile beklemem.bisey yapmadgi halde.tüyden nem kaparım.
Maalesef bu şehirde yalnzm ve mecbur kaldım bi dönem ve doğum sonrasindnda korkuyrm gelmesni istyrm ama nasıl diyrm ikina sıkıla bi bilsen.istersen gelme.ben hallederim.islrn vardr senin falan.doğum sonrası gel şimdiden gelip yorulma sıkılma o zaman kalman daha iyi falan.yani.annem sagolsun gelmek ister gibi de.ben rahat edemyrm.yük olmuş hissedyrm.çok garip yani.
Allah m kimseyi kimseye muhtaç etmesn.aynı evin içinde oldgmz esimize bile. Inşallah

Orasi oyle canim da illa ki yapilacak utu bulasik vs... Sanırım birikti ben de biseyler de patlamak uzereyim. Kpss calismam gerekliydi gunduzleri kizimla ilgilendim aksamlari cok yorulumca diyordum yarim sast yarim saattir sen uyut diye.hem onu yapacaksın hem onu dedi... Kirginliklar birikti ve hamileligim de mutlu gecmedi zaten.bir yandan cok seviyorum bir yandan da bogazlamak istiyorum bazen canimi cok yaktigi icin
Kpss psikolojisi çok zor bn bekardim evde hc bsye elimi surmezdim sürekli çalışmak gerekiyor evli ve çocukluyken daha zor tabi kocalar çok tembel yeter ki onlara dokunmayalım nolursa olsun. ama artık sadece mülakatla alacaklar hrhlde dur bakalım seneye yıne denersin.rizk Allahtan hc beklemediğin anda atanirsin insallah.

Back
X