bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
gonulll gonulll daha iyisin ins cnm kizini gordun mu o da iyi olacak Allhin izniyle
Bugun daha gormedim.ogleden sonra izin var.sutumu sagiyorum hep.kizimdan dun aldigim haberler biraz beni uzdu insallah Allahin izniyle sagsalim cikcaz burdan buna inaniyorum.
Cocuklarim evde bensiz.
Allah yardimcisi olsun bizim gibi zorda olanlarla.Allah sifa versin tum bebislere.

Bugun daha gormedim.ogleden sonra izin var.sutumu sagiyorum hep.kizimdan dun aldigim haberler biraz beni uzdu insallah Allahin izniyle sagsalim cikcaz burdan buna inaniyorum.
Cocuklarim evde bensiz.
Allah yardimcisi olsun bizim gibi zorda olanlarla.Allah sifa versin tum bebislere.
İnşallah cnm Allah sana da evladina da şifa versin en kıza zamanda evinize gidersin sağ saglim insallah

Ayyy korku aldi beni simdiiii....Allah im anali babali buyutsun insallah hayirli bi evlat olsun. Bende izne ayrildim artik 37 ye kadar cakisabikir raporum vardi iki hafta daha calismam gerekiodu 2 hafta yillik iznim vardi onu kullanmaya karar verdim.yillik izindeyim bitince dogum iznim baslio. Insallah 38 de falan da dogum yaparim cok beklemek.istemiyorum artik zorlaniyorim belim cok agiriyo gece uykularim yok...

Günaydın canlar
Topiğin 3.bebiside gelmiş Allah an ali babalı büyütsün hepsine hayırlı uzun ömür versin hayırlı evlat olsunlar inşallah
Bende de artık gece uykusu kalmadı. Allah biliyor ya kuzucum hayırlısıyla 37-38 de gelsin istiyorum. Bel ağrılarım çatı ağrım fena artık.

Mutlu pazarlar sevgili annelerimiz saglikla atlatalim haftalarimizi insallah
bugun 35+0 olduk sukur rabbim cumlemize guzel haftalari gormeyi nasip etsin insallah
Maşallah barekallah kuzum senin kizceler uslu çıktı seni uzmediler vakitlerini bekliyorlar. Ben herhalde ilk sen doğum yaparsin diyordum ama çok şükür hala duruyor minnoslarin :nazar: en hayırlı zamanda gelirler inşallah sağlıkla sihhatla

A Askina eskiya gecen gün üniversitede hastanede bir kadın gördüm Sevgi'de sezeryan Nurettin beyde 1000 dışardan doktor gelirse 1.500 sorduk dedi ama bende bilmiyorum

Oy canım seninki derdin belki benimkinden daha katmerli bilemicem ama işte herkesin kendi çektiği bi yerde. Benim kızdığım kişiler ister gelsin ister gelmesin fayda istemem zarar etmesinler yeter ama silinecek dediklerim arayıp sorup derdimizi dinlemeyip sadece kendi menfaatlerini düşünen insanlar. Benim bugünümde stres yapıp ağlatan insanlar. Hergün her sorunda bizi arayıp çağıran işlerini yaptıran ama şimdi eşim yok yalnızım.diye bizi arayıp sormayan yurtdışından gelen misafirlerle yiyip içip gezip torun ve gelinlerini aramayan ama dopurmamı dört gözle bekleyen bazı şeyleri mecburbuşum gibi dayatan insanlar. Daha çok şeyler var ama sayfalar yetmez zaten gerek bile yok değmezler eşim bile üzüldü anlattıklarıma dönüşü muhteşem olacak:cool:
Aynen iyi gün dostları belli oluyor zor zamanlarda. Bende eşime silincek isimleri söyledim hemde aileden. :KK59:

Silgi dayanmaz be bacım :KK12: en başta kendi annem gelmek istemediği için bu hayatta kimse yapmadı etmedi ses etmem. Biz zeyneplerin bir özelliği de müdanasız oluruz[/QUOTE]

Aslında söylenecek çokşey varda yazmakla olmuyor işte ... Geçen gün arkadaşım geldi ne kadar temizlik Manyağı olduğumu bilir senin evinide böyle görecekmiydim dedi ki ben okula gidip gelip elinde süpürge ve bezle gezerdim normalde ..eşim zorla hafta da bir silip süpürüyor ben sadece kahvaltı yapıyorum oğlumla birde akşam a yemek oda tek çeşit basit şeyler birde oturarak ütü yapıyorum bu kadar dedim ki arkadaşıma çok hayırlı arkadaşsın gerçekten ortalığa bakınacağına al eline süpürgeyi süpür korkma yapışmaz eline :)) ben olsam sizlerin yerinde elli kere gelmiştim size ki onun ayağı kırılmıştı geçen sene ben her hafta gidip süpürge yaptım yemek götürdüm arabamla onu canı sıkılmasın diye gezdirdim kaç kere söyledim içimden geçenleri ben sana bunları yaptım sen elini kolunu sallaya salaya geliyorsun dedim aldı süpürgeyi süpürdü yüzsüzlükten hiçbirşey olmuyormuş anlamış oldum ...:) kafasına kalkmaksa yaptım ..kara liste oluşturdum kendime ölmezde sağ kalırsam çok kırılacak kalp var sözlerimle ..insanın kötü günümde yanımda olmayacaksa aile eş dost hiç olmasınlar daha iyiymiş anladım maalesef :KK43:
[/QUOTE]
Bravo vallahi harika dokturmussun...aynen oyle hele ki kaynanam elime dusmesin varya burnundan getirecem...evi gelip seyini devirip yatiyordu bana gelince senin evde dinleniyom derdi bir de...simdi de yuzunu gostermiyor tabi agirlastim 2 tane de cocuk var kim ugrasacak diyordur...

Back
X