- 2 Mart 2016
- 1.465
- 3.335
- 53
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #53.261
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kac haftalikmis dogum yaptiginda durumlari nasil canim.Gunaydin kislarbenseniyerim dogum yapmis dün hayirli saglikli bi bebek olsun insallah darisi bizlere
Simdi gordum benim kizimda 34.4 de dogmustu ins bi sorunlari yoktur.34+4 2460 gr imis bebis
Ben birinden oyle duydum kendim sormadim.en fazla o kadardir tahminim.1250 demsti gönül sezeryana
Iyilermis canim cikicaklar yarin insallah sen nasilsin bebis nasilSimdi gordum benim kizimda 34.4 de dogmustu ins bi sorunlari yoktur.
Bugun daha gormedim.ogleden sonra izin var.sutumu sagiyorum hep.kizimdan dun aldigim haberler biraz beni uzdu insallah Allahin izniyle sagsalim cikcaz burdan buna inaniyorum.gonulll daha iyisin ins cnm kizini gordun mu o da iyi olacak Allhin izniyle
Kuzenime dün sordum hiç kanaması olmayınca bastrmislar ama yine de kanaması olmams hiç lohusaykenBenim arkadasa da bastirmamislar. Kimseden duymadim ben bole bisi...
Evet cnm esimin arkdsi da 1250 dems o civarlarda demekBen birinden oyle duydum kendim sormadim.en fazla o kadardir tahminim.
İnşallah cnm Allah sana da evladina da şifa versin en kıza zamanda evinize gidersin sağ saglim insallahBugun daha gormedim.ogleden sonra izin var.sutumu sagiyorum hep.kizimdan dun aldigim haberler biraz beni uzdu insallah Allahin izniyle sagsalim cikcaz burdan buna inaniyorum.
Cocuklarim evde bensiz.
Allah yardimcisi olsun bizim gibi zorda olanlarla.Allah sifa versin tum bebislere.
aaa takvimde 8 kasimdi dogumuGunaydin kislarbenseniyerim dogum yapmis dün hayirli saglikli bi bebek olsun insallah darisi bizlere
Maşallah barekallah kuzum senin kizceler uslu çıktı seni uzmediler vakitlerini bekliyorlar. Ben herhalde ilk sen doğum yaparsin diyordum ama çok şükür hala duruyor minnoslarinMutlu pazarlar sevgili annelerimiz saglikla atlatalim haftalarimizi insallah
bugun 35+0 olduk sukur rabbim cumlemize guzel haftalari gormeyi nasip etsin insallah
Aynen iyi gün dostları belli oluyor zor zamanlarda. Bende eşime silincek isimleri söyledim hemde aileden.![]()
[/QUOTE]Aslında söylenecek çokşey varda yazmakla olmuyor işte ... Geçen gün arkadaşım geldi ne kadar temizlik Manyağı olduğumu bilir senin evinide böyle görecekmiydim dedi ki ben okula gidip gelip elinde süpürge ve bezle gezerdim normalde ..eşim zorla hafta da bir silip süpürüyor ben sadece kahvaltı yapıyorum oğlumla birde akşam a yemek oda tek çeşit basit şeyler birde oturarak ütü yapıyorum bu kadar dedim ki arkadaşıma çok hayırlı arkadaşsın gerçekten ortalığa bakınacağına al eline süpürgeyi süpür korkma yapışmaz eline :)) ben olsam sizlerin yerinde elli kere gelmiştim size ki onun ayağı kırılmıştı geçen sene ben her hafta gidip süpürge yaptım yemek götürdüm arabamla onu canı sıkılmasın diye gezdirdim kaç kere söyledim içimden geçenleri ben sana bunları yaptım sen elini kolunu sallaya salaya geliyorsun dedim aldı süpürgeyi süpürdü yüzsüzlükten hiçbirşey olmuyormuş anlamış oldum ...:) kafasına kalkmaksa yaptım ..kara liste oluşturdum kendime ölmezde sağ kalırsam çok kırılacak kalp var sözlerimle ..insanın kötü günümde yanımda olmayacaksa aile eş dost hiç olmasınlar daha iyiymiş anladım maalesef![]()
Yok sen direk aralığa geç zaten onlarda doğurmaya başlamış