- 23 Eylül 2014
- 10.859
- 13.197
- 298
- Konu Sahibi Ikra meyra
- #53.281
Yok sen direk aralığa geç zaten onlarda doğurmaya başlamış![]()
Ayy ciddi mi kız hiç bakmadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok sen direk aralığa geç zaten onlarda doğurmaya başlamış![]()
Canım kaçıncı haftada doğmuş kuzu?benseniyerim Canım gözün aydın. Allah evladina hayırlı uzun ömür versin hayırlı evlat olsun ınş.
Canım sana noldu yaaaa. Boşanmak nedir hormonların taban yapmış galiba zaten sorunları 10 kat zor atlatıyoruz yıpratıyoruz bu dönem ama ne olur sen bari böyle deme. Sen herkese odaları ayırmayın kocaları uzaklaştırmayın boşanmak demeyin diye kızıyordun bukadar kötü ne yaşamış olabilirsin kuzum yaaaaGünaydın herkese.. Dün akşam burda eşler aileler nankör arkadaşlar vs. Konuşulmuş hepsine tek tek katılıyorum söylenenlerin.. @vildan_drs özellikle senin kıvamına geleceğim şu her defasında aptalsın sen dediğim hareketlerimden kurtulacağım günü iple çekiyorum.. Dün geceden beri çok kötüyüm.. Hala ağlayamadım boğazıma bişey oturdu sanki ağlasam rahatlıcam gibi.. Her şeyden çok sevdiğim eşimden boşanıcam sanırım yok artık yapamıyorum.. Başkalarına küçük gelebilir belki benim taktığım şeyler ama elimde diil ben sinir hastası olucam bu şekilde devam ederse ve yavrum da bu ortamda büyüyecek.. Bakalım allah hakkımızda hayırlısını versin herşeyin.. Bugün konuşucam onunla da.. Annemlere nasıl açıklarım bi de milletin yorumlarını bu dönem çekebilir miyim bilmiyorum.. Valla çocuğu kimsenin bilmediği bi yerde doğurup büyütsem keşke..
34+4 de doğmuş canimCanım kaçıncı haftada doğmuş kuzu?
.kizlar bebeleri biraz daha tutun bolca besleyin oyle dogurun...biz kasım analariyiz zinciri bozmayalim
saglikla gelsin insallah yavrularimiz ben de 2 kizimi erken dogurdum 35. Haftada bakalim beyfendi ne zaman gelir?Bebeklerimizle geliyor teker teker.Allah sağlıklı uzun ömürler versin.34+4 de doğmuş canim
Silgi dayanmaz be bacımen başta kendi annem gelmek istemediği için bu hayatta kimse yapmadı etmedi ses etmem. Biz zeyneplerin bir özelliği de müdanasız oluruz
Ayy onun kaç haftalıktı? Hayırlı olsun inşallah küvez gerekmemiştir. Hergün duycaz artık galiba bu haberleri alışmak lazım.Gunaydin kislarbenseniyerim dogum yapmis dün hayirli saglikli bi bebek olsun insallah darisi bizlere
Iyiymis canim yarin taburcu olcaklarmis 2460 imis bebis dua edin dio
Canim eşim de arkdsina sorms 1250 demisler o civarda hrhlde ama bana doğumda miyom ameliyti yaparsa ondan da bi ücret alacak 2 mlyr dan fazla oderiz biz öyle olursa.A Askina eskiya gecen gün üniversitede hastanede bir kadın gördüm Sevgi'de sezeryan Nurettin beyde 1000 dışardan doktor gelirse 1.500 sorduk dedi ama bende bilmiyorum
[/QUOTE]Oy canım seninki derdin belki benimkinden daha katmerli bilemicem ama işte herkesin kendi çektiği bi yerde. Benim kızdığım kişiler ister gelsin ister gelmesin fayda istemem zarar etmesinler yeter ama silinecek dediklerim arayıp sorup derdimizi dinlemeyip sadece kendi menfaatlerini düşünen insanlar. Benim bugünümde stres yapıp ağlatan insanlar. Hergün her sorunda bizi arayıp çağıran işlerini yaptıran ama şimdi eşim yok yalnızım.diye bizi arayıp sormayan yurtdışından gelen misafirlerle yiyip içip gezip torun ve gelinlerini aramayan ama dopurmamı dört gözle bekleyen bazı şeyleri mecburbuşum gibi dayatan insanlar. Daha çok şeyler var ama sayfalar yetmez zaten gerek bile yok değmezler eşim bile üzüldü anlattıklarıma dönüşü muhteşem olacak
Silgi dayanmaz be bacımen başta kendi annem gelmek istemediği için bu hayatta kimse yapmadı etmedi ses etmem. Biz zeyneplerin bir özelliği de müdanasız oluruz
Günaydın herkese.. Dün akşam burda eşler aileler nankör arkadaşlar vs. Konuşulmuş hepsine tek tek katılıyorum söylenenlerin.. @vildan_drs özellikle senin kıvamına geleceğim şu her defasında aptalsın sen dediğim hareketlerimden kurtulacağım günü iple çekiyorum.. Dün geceden beri çok kötüyüm.. Hala ağlayamadım boğazıma bişey oturdu sanki ağlasam rahatlıcam gibi.. Her şeyden çok sevdiğim eşimden boşanıcam sanırım yok artık yapamıyorum.. Başkalarına küçük gelebilir belki benim taktığım şeyler ama elimde diil ben sinir hastası olucam bu şekilde devam ederse ve yavrum da bu ortamda büyüyecek.. Bakalım allah hakkımızda hayırlısını versin herşeyin.. Bugün konuşucam onunla da.. Annemlere nasıl açıklarım bi de milletin yorumlarını bu dönem çekebilir miyim bilmiyorum.. Valla çocuğu kimsenin bilmediği bi yerde doğurup büyütsem keşke..
Allah akıl fikir versin seni anlamayı idrak etmeyi rabbim nasip etsin insallah bol dua canım ben gece gündüz dua ediyorum rabbim halimi gör bana bırakmadan kendin çöz diye. Yoksa ufak tefek değil sorunlar kendilerinin büyük problemleri var şimdiye kadar çok uğraştık yardım ettik şimdi bize bılaştırıyorlar dertlerini. Elimde olsa şehir değiştirmek istiyorum uzaklaşmak için o derece yani.bende öncedenKızlar valla ben bi kendimi dertli bilirdim herkes dertliymiş. Herkes kv tarafıyla problemler yaşıyor galiba ama siz problem yaşarken eşiniz onların yanında değilde eğer sizin yaninizdaysa yapılan haksızlığı görüp size hakveriyorsa hiç takmayın. Benim herif gibi daha ailesini pohpohlayip sen de ne kadar fitnecisin demiyorsa ne ala

Bi bakayım merak ettim konu sahibi yazmışmı bişeyler.My moonlight bdv konu vardı ya konu açılmış. Dün gece gördüm.
Benim herif hicbisey demiyor ne haliniz varsa gorun diyor...buna ne demeli...ara cagir gelsin diyor.Kızlar valla ben bi kendimi dertli bilirdim herkes dertliymiş. Herkes kv tarafıyla problemler yaşıyor galiba ama siz problem yaşarken eşiniz onların yanında değilde eğer sizin yaninizdaysa yapılan haksızlığı görüp size hakveriyorsa hiç takmayın. Benim herif gibi daha ailesini pohpohlayip sen de ne kadar fitnecisin demiyorsa ne ala