bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Günaydın herkese.. Dün akşam burda eşler aileler nankör arkadaşlar vs. Konuşulmuş hepsine tek tek katılıyorum söylenenlerin.. @vildan_drs özellikle senin kıvamına geleceğim şu her defasında aptalsın sen dediğim hareketlerimden kurtulacağım günü iple çekiyorum.. Dün geceden beri çok kötüyüm.. Hala ağlayamadım boğazıma bişey oturdu sanki ağlasam rahatlıcam gibi.. Her şeyden çok sevdiğim eşimden boşanıcam sanırım yok artık yapamıyorum.. Başkalarına küçük gelebilir belki benim taktığım şeyler ama elimde diil ben sinir hastası olucam bu şekilde devam ederse ve yavrum da bu ortamda büyüyecek.. Bakalım allah hakkımızda hayırlısını versin herşeyin.. Bugün konuşucam onunla da.. Annemlere nasıl açıklarım bi de milletin yorumlarını bu dönem çekebilir miyim bilmiyorum.. Valla çocuğu kimsenin bilmediği bi yerde doğurup büyütsem keşke..
Canım sana noldu yaaaa. Boşanmak nedir hormonların taban yapmış galiba zaten sorunları 10 kat zor atlatıyoruz yıpratıyoruz bu dönem ama ne olur sen bari böyle deme. Sen herkese odaları ayırmayın kocaları uzaklaştırmayın boşanmak demeyin diye kızıyordun bukadar kötü ne yaşamış olabilirsin kuzum yaaaa:KK43: üzüldüm bak şimdi:KK19:

Aayyy herkes 35. Hafta da dogurmaya basladi..:duduk:.kizlar bebeleri biraz daha tutun bolca besleyin oyle dogurun...biz kasım analariyiz zinciri bozmayalim:dua: saglikla gelsin insallah yavrularimiz ben de 2 kizimi erken dogurdum 35. Haftada bakalim beyfendi ne zaman gelir?

Silgi dayanmaz be bacım :KK12: en başta kendi annem gelmek istemediği için bu hayatta kimse yapmadı etmedi ses etmem. Biz zeyneplerin bir özelliği de müdanasız oluruz

Cnm sende mi zeynepsn.bende zeynep m de zeyneplrn öyle bi özelliği oldgnu bilmiodm ama dediğin gibi annemden bile beklemem.bisey yapmadgi halde.tüyden nem kaparım.
Maalesef bu şehirde yalnzm ve mecbur kaldım bi dönem ve doğum sonrasindnda korkuyrm gelmesni istyrm ama nasıl diyrm ikina sıkıla bi bilsen.istersen gelme.ben hallederim.islrn vardr senin falan.doğum sonrası gel şimdiden gelip yorulma sıkılma o zaman kalman daha iyi falan.yani.annem sagolsun gelmek ister gibi de.ben rahat edemyrm.yük olmuş hissedyrm.çok garip yani.
Allah m kimseyi kimseye muhtaç etmesn.aynı evin içinde oldgmz esimize bile. Inşallah[/QUOTE]

Amin canım aynen öyle biz karşı taraf için hep iyisini fazlasını isteriz. Biri bişeyi yapmasa bile hep nedenleri vardır ve biz en başta hak veririz. Çünkü kendimiz için bişeyi istemeyiz he biz demeden yapan olursa ömür boyu minnet duyarız he yapmayan için de aynı. Herkese hak verecek kendimce nedenler bulurum.. KV geldi ama sürekli gitmek istedi kızdım içimden ağladım çünkü ben kendim onlar için fazlasını yaptım torunları söz konusu diye boyun büktüm ama sonra o da haklı düzeni var işleri var cart curt işte. Dönüpte e ben ne olacağım yok..
Ne diyim ya hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim kimseye muhtaç etmesin

Kızlar valla ben bi kendimi dertli bilirdim herkes dertliymiş. Herkes kv tarafıyla problemler yaşıyor galiba ama siz problem yaşarken eşiniz onların yanında değilde eğer sizin yaninizdaysa yapılan haksızlığı görüp size hakveriyorsa hiç takmayın. Benim herif gibi daha ailesini pohpohlayip sen de ne kadar fitnecisin demiyorsa ne ala

A Askina eskiya gecen gün üniversitede hastanede bir kadın gördüm Sevgi'de sezeryan Nurettin beyde 1000 dışardan doktor gelirse 1.500 sorduk dedi ama bende bilmiyorum
Canim eşim de arkdsina sorms 1250 demisler o civarda hrhlde ama bana doğumda miyom ameliyti yaparsa ondan da bi ücret alacak 2 mlyr dan fazla oderiz biz öyle olursa.

Oy canım seninki derdin belki benimkinden daha katmerli bilemicem ama işte herkesin kendi çektiği bi yerde. Benim kızdığım kişiler ister gelsin ister gelmesin fayda istemem zarar etmesinler yeter ama silinecek dediklerim arayıp sorup derdimizi dinlemeyip sadece kendi menfaatlerini düşünen insanlar. Benim bugünümde stres yapıp ağlatan insanlar. Hergün her sorunda bizi arayıp çağıran işlerini yaptıran ama şimdi eşim yok yalnızım.diye bizi arayıp sormayan yurtdışından gelen misafirlerle yiyip içip gezip torun ve gelinlerini aramayan ama dopurmamı dört gözle bekleyen bazı şeyleri mecburbuşum gibi dayatan insanlar. Daha çok şeyler var ama sayfalar yetmez zaten gerek bile yok değmezler eşim bile üzüldü anlattıklarıma dönüşü muhteşem olacak:cool:

Silgi dayanmaz be bacım :KK12: en başta kendi annem gelmek istemediği için bu hayatta kimse yapmadı etmedi ses etmem. Biz zeyneplerin bir özelliği de müdanasız oluruz
[/QUOTE]

Şafak kaç :KK31: eşin gelsin herşey daha güzel olacak :KK28:

Günaydın herkese.. Dün akşam burda eşler aileler nankör arkadaşlar vs. Konuşulmuş hepsine tek tek katılıyorum söylenenlerin.. @vildan_drs özellikle senin kıvamına geleceğim şu her defasında aptalsın sen dediğim hareketlerimden kurtulacağım günü iple çekiyorum.. Dün geceden beri çok kötüyüm.. Hala ağlayamadım boğazıma bişey oturdu sanki ağlasam rahatlıcam gibi.. Her şeyden çok sevdiğim eşimden boşanıcam sanırım yok artık yapamıyorum.. Başkalarına küçük gelebilir belki benim taktığım şeyler ama elimde diil ben sinir hastası olucam bu şekilde devam ederse ve yavrum da bu ortamda büyüyecek.. Bakalım allah hakkımızda hayırlısını versin herşeyin.. Bugün konuşucam onunla da.. Annemlere nasıl açıklarım bi de milletin yorumlarını bu dönem çekebilir miyim bilmiyorum.. Valla çocuğu kimsenin bilmediği bi yerde doğurup büyütsem keşke..

Canım dur hele bi şu üzerimizde ki fazla hormonlardan bi arınalım şu stresli günler bi geçsin, normal lafa yapımıza bi dönüş yapalım. Şuan böyle kararlar için çok farklı bi zaman.. Güzel yüreğini karamsarlığa düşürme

Kızlar valla ben bi kendimi dertli bilirdim herkes dertliymiş. Herkes kv tarafıyla problemler yaşıyor galiba ama siz problem yaşarken eşiniz onların yanında değilde eğer sizin yaninizdaysa yapılan haksızlığı görüp size hakveriyorsa hiç takmayın. Benim herif gibi daha ailesini pohpohlayip sen de ne kadar fitnecisin demiyorsa ne ala
Allah akıl fikir versin seni anlamayı idrak etmeyi rabbim nasip etsin insallah bol dua canım ben gece gündüz dua ediyorum rabbim halimi gör bana bırakmadan kendin çöz diye. Yoksa ufak tefek değil sorunlar kendilerinin büyük problemleri var şimdiye kadar çok uğraştık yardım ettik şimdi bize bılaştırıyorlar dertlerini. Elimde olsa şehir değiştirmek istiyorum uzaklaşmak için o derece yani.bende önceden yaren92 yaren92 gibi iyi niyetli düşünüp onlar için üzülürdüm eşimden önce ben koşar bana gelmediklerinde anlayışla karşılar çağırdıklarında her işlerini yapardım tabi ozaman hiç sorunumuz yoktu. İnsanoğlu nankör olamaya görsün şu 1 ay içinde düşman olduk sanki. bir Hamilenin duası kabul olur çok dua et sende eşin ve kendin için canım.

Benim herif hicbisey demiyor ne haliniz varsa gorun diyor...buna ne demeli...ara cagir gelsin diyor.

Back
X