bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Maşallah çok tatlı tombişim benim yanaklar tam ısırmalık:))) kilo verdimi canım ne kadar olmuş ateş paşamız?

Maşallah çok tatlı tombişim benim yanaklar tam ısırmalık:))) kilo verdimi canım ne kadar olmuş ateş paşamız?

Valla kuzu düzenli kasılman sancın var dogum kanalının üstünde ama girmemiş deyince benim kafa oraya gitti tam dinlememişim eşim bi 2570 lafı ediyo bi 2670 de olabilir diyo ama büyük ihtimal 2570 civarı dedi. Çiroz biraz yani :) 2700 2800 beklioduk :) biraz keyfim kaçtı. Kilo takıntım yok ama sancı varsa yakınsa dogum bari 3 ü geçeydi :) gerçi daha doguma var gibi dedi. Haftaya cagırdı sancıların devam ederde muayene ederiz dedi. Catıya bakcak herhal catıdarlıgı falan karıstırmadı hiç acılmayı kontrol etmekten bahsetti oda haftaya belki dedi. Nst ye göre bakcak. Birde bugün yogundu biraz randevu cok uzun sürmedi acıkcası tam kesin sonucu ne o verdi ne ben aldım

ahmoz canım gözün aydın gününü almışsın :)
K kahve_delisi geçmiş olsun sana da canım.
Arada kaçırdığım rahatsız olan arkadaşım varsa geçmiş olsun. Telefon çekmeyen biryerdeyim. Mesajların tamamını okuyamadım
Ben de yarım kontrole gidicem inşallah kilolanmıştır sıpam :)

Ateş beyle m.giray tam ikiz olacak sanırım :)))) kilolar baştan beri aynı gidiyor:))) çarşamba bana ne diyecek bakalım? Geçen perşembe 2545 idi hayırlısı artık bende doğuma kadar 3 ü yakalamak yeter diyorum artık. Muz başladım kahvaltıda bal tüketiyorum aralarda ev yapımı yoğurt yiyorum bolca. Proteinli yemeklere dikkat ediyorum bakalım 1 haftada ne olmuşuz merak ediyorum. Sende korkma benimde kasilmam var ama inşallah 20 sine kadar beklicek bebişlerimiz benimkide aşağı dönmüş secde vaziyetindeydi foto alamadık o yüzden.

Hayırlı haberlerle gel canım bende perşembe gidicem inşallah bir ay oldu gitmeyeli..senin kızın Nasıl oldu canım?

Aynen canım. Benim de sütüm çoktu oğlum emmedi. Bu işler kurallı sıralı olmuyor yaa. Bir sürü şartı var. Aman her türlü büyüyorlar valla. Allah dert vermesin yeterli. Kasmaya gerek yok

Hayırlı haberlerle gel canım bende perşembe gidicem inşallah bir ay oldu gitmeyeli..senin kızın Nasıl oldu canım?
Amin canım sende güzel haberlerle gel
Kızım da iyi canım çok şükür ama acayip huy değiştirdi. Resmen canıma okuyor. Geçecek bu huysuzlukları da inşallah

Aynen canım. Benim de sütüm çoktu oğlum emmedi. Bu işler kurallı sıralı olmuyor yaa. Bir sürü şartı var. Aman her türlü büyüyorlar valla. Allah dert vermesin yeterli. Kasmaya gerek yok
Kesinlikle biz rahat olmalıyız önce ve her kafadan bir ses çıkacak boşverip en doğru kararı yine biz veririz hiç dert değil mamaylada büyüyor çocuk anne sütüyle de ben iki sene emzirdim ama çöp adam Benim oğlan çubuk krakerim diye severim rabbim acılarını göstermesin

Yatağımizi kurduk teyzeleri kirptim ancak bu kadarını yukleyebildim:)
Çok güzel canım güle güle kullanmak nasip olsun inşaallah bulut yastığını aldın mı kendin mi yaptın ikea da da var ondan çok beğeniyorum bende işleri biraz yoluna sokayım yapmak istiyorum bende

sinemnur canım bugün sağlık ocağına gittim son kontrol için.bundan sonra bebek doğunca 4. Gün gel topuk kanı alıcaz dedi. Bende kızımda hastanede aldılar başka almadılar gerek var mı dedim. Oda onlar tam yapamıyorlar sonuç kesin çıkmıyor yapmak zorundayız falan dedi. Bu işin tam olamaması ne demek anlamadım saçma değilmi el kadar bebek tekrar tekrar acı çekecek sen ne yaptın anlatır mısın lütfen kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…