- 26 Ocak 2016

- 5.703

- 11.323

- 248

- Konu Sahibi Ikra meyra
 - 

- #53.681

canım tabiki en güzeli anne sütü ama olmazsa ne yapacağız.Rabbim ilk kızımda emzirme duygusunu yaşattı inşallah bunda da yaşatır hepimize.Âmin
annelik iste ya bütün evlatlarımıza yetişmeye çalışıyoruz.Rabbim kızının kuvozden sağlıklı bi şekilde çıkmasını nasip etsin inşallah canım.İnşallah en kısa surede emzirmeye başlarsın ...
Canim insallah saglikla gelicek kizcen sen isim dusunmeye basla kimligini cikartin kuzunun defne - ezgi guzel rabbim tez vakitte kavustursun yavrunu ... ecmain
Ahaa ilk randevu senden geldi hadi hayırlı olsun canım:)))) en azından hazırlıklı olacaksın allah sağlıkla kavuştursun:)))) terazi bebişin olacak bende terazi olsun çok istiyorum bakalım ne olacak.
Bende istiyorum daha bir tane hastane çıkışı aldım Onuda oğlum oyuncaklarına giydirdi daha onlar yıkanacak ütülenecek Doğum falan olursa oğlanın oyuncaklarını bulmamız lazım
Dediğin gibi bez falan da alınacak daha
Bizim bugun hastaneden cikisimiz yapildi ama bebegim kuvozde hemen hemen 10 gun kalcak gibi.suan icin iyiye gidiyor durumu.hersey yolunda olursa hafta sonu emzirmeye baslayabilirim.o zmn bebegimin yanina gidicem.suan evime geldim cocuklarimi goreyim diye.burda cocuklarima kavustum ama yavrum orda kaldi.hakkimizda hayirlisi insallah.kuvozden saglikla cikmak nasip olur insallah.
Valla kuzu düzenli kasılman sancın var dogum kanalının üstünde ama girmemiş deyince benim kafa oraya gitti tam dinlememişimeşim bi 2570 lafı ediyo bi 2670 de olabilir diyo ama büyük ihtimal 2570 civarı dedi. Çiroz biraz yani :) 2700 2800 beklioduk :) biraz keyfim kaçtı. Kilo takıntım yok ama sancı varsa yakınsa dogum bari 3 ü geçeydi :) gerçi daha doguma var gibi dedi. Haftaya cagırdı sancıların devam ederde muayene ederiz dedi. Catıya bakcak herhal catıdarlıgı falan karıstırmadı hiç acılmayı kontrol etmekten bahsetti oda haftaya belki dedi. Nst ye göre bakcak. Birde bugün yogundu biraz randevu cok uzun sürmedi acıkcası tam kesin sonucu ne o verdi ne ben aldım 
İtim deme şu çocuğa yaa :))) sen dedikçe ben sinir oluyorum güzel an herşey daha güzel olsun:)))) kızım akrepten yırttı yay oldu oğlumda akrepten önce terazi olur inşşşşaaallllaaahhhSorma kuzu gunu belli oldu itiminbenim koca akrep oglusum da akrep olsun dedim ama 1 guncuk ile terazi olcak burclardan anlamam ama iyidir ins 
İtim deme şu çocuğa yaa :))) sen dedikçe ben sinir oluyorum güzel an herşey daha güzel olsun:)))) kızım akrepten yırttı yay oldu oğlumda akrepten önce terazi olur inşşşşaaallllaaahhhakrep le anlaşamam nedense bi kaç tanıdığım var. Terazi iyidir candır:)))) geçen gün doktor sancıyı bekleyelim dedi ben 23 ü geçmeyelim bariiii terazi olsun dedim sonraki burç neydi dedi akrep dedim:))) inşallah seni dinler oğlun dedi doktorun burcu akrep değildi umarım küfür eder gibi gelmiştir 
Oyy kuzum ya çok şükür atlattı.. ya benim kızımda bazen acayip huysuz oluyor bu yaşlarda normal mi artık bilmiyorum ki..inşallah geçerAmin canım sende güzel haberlerle gel
Kızım da iyi canım çok şükür ama acayip huy değiştirdi. Resmen canıma okuyor. Geçecek bu huysuzlukları da inşallah
Ya sorma ne bombe ne bombe :))) bidaha konu açılırsa kibarca sorup terazi olması için lafı dolandırcam artıkcidden doktor akrep olsaymis bombe gaf olurmus. Ayy ben oglusuma kotu bise demek ister miym hic cook sevdigim icn oyle diyorm bikeree 
Saglik ocagi kizinda almamasi cok garip.dogar dogmaz yapilan test guvenilir sonuc vermeyebiliyormus.bunu bana oglum dogdugu zamn hemsire soylemisti.kuvozden cikarken 8.gun topuk kani alindi.saglik ocaginin almasina gerek kalmadi suan cok gec alindi kani bu saglikli sonuc verir saglik ocaginada gec alindigini soyledinmi onlarda yapmaz dedi.oylede oldu.@sinemnur canım bugün sağlık ocağına gittim son kontrol için.bundan sonra bebek doğunca 4. Gün gel topuk kanı alıcaz dedi. Bende kızımda hastanede aldılar başka almadılar gerek var mı dedim. Oda onlar tam yapamıyorlar sonuç kesin çıkmıyor yapmak zorundayız falan dedi. Bu işin tam olamaması ne demek anlamadım saçma değilmi el kadar bebek tekrar tekrar acı çekeceksen ne yaptın anlatır mısın lütfen kafam karıştı 
Hiç duymadım öyle bişey sormadılar ilkinde sadece ilk aşıya götürdüm sağlık ocağına okadar. Şimdi bu hemşirede öyle açıklamadı zaten. Bidaha alıcaz iyi yapamıyorlar falan dedi. Birde topuk kanı ile neye bakıyorlar biliyormusun sen canım.Saglik ocagi kizinda almamasi cok garip.dogar dogmaz yapilan test guvenilir sonuc vermeyebiliyormus.bunu bana oglum dogdugu zamn hemsire soylemisti.kuvozden cikarken 8.gun topuk kani alindi.saglik ocaginin almasina gerek kalmadi suan cok gec alindi kani bu saglikli sonuc verir saglik ocaginada gec alindigini soyledinmi onlarda yapmaz dedi.oylede oldu.
Ben canim baya baya toparladim sayilir kendimi.gonulll canimm sen nasilsin minnosumuz nasil? Sagliginiz keyfiniz yerindedir umarim aklimiz sizdee bebisini kucagina alip evinize tez zamanda donersiniz ins diye dua ediyoruz canimm 
Ben canim baya baya toparladim sayilir kendimi.
Bugun eve cocuklarimin yanina geldim.kizim manisada kaldi icim buruk tabi.
Kizimin cigerleri gelissin diye ctesi gunu cigerlerine hortum salindi ve ilac verildi.2 gun boyunca uyutuldu ve o sekilde nefes aldi.bugun cigerlerinden hortum cikartilip burnundan oksijen takviyesine baslandi.suan icin kendi nefes alabiliyor ama oksijen takviyesiyle.yarin sute gecilcek bu zmana kadar serumla beslendi.ve zayiflamis yavrum.daha sonra kendi nefes almaya baslayinca emmesini sagliycaklar.daha 1 hafta 10 gunluk bir surec var onumuzde.tabi hersey yolunda giderse.
Cuma veya ctesi doktorumuz gelirsiniz hersy yolunda olursa emzirme denemelri yapacagiz.hergun doktorumzdan bilgi alcam.insallah hicbir sorun cikmadan kademe kademe ilerler en sonunda da evimize kardeslerine getirebilirim yavrumu.
Ciger gelistirici igne atildik diye icim rahatti aklimin ucundan bu kadar sorun yasayabilcegimiz asla gecmedi gecmezdide.
Bunada sukur diyoruz vardir bunda da bir hayir.Allah hakkimzda hayirlisini ihsan etsin.
Sizlerin dualarina ihtiyacimiz var.baska elden gelen birsey yok.
Amin cnm insallah:)ikeadakını gördüm çok guzeldi.görümcemle yaptık dikiş fln geliyor elinden.Yorgancıdan elyaf aldık kumascidan polar aldık Kndimiz yaptık canim:)Çok güzel canım güle güle kullanmak nasip olsun inşaallah bulut yastığını aldın mı kendin mi yaptın ikea da da var ondan çok beğeniyorum bende işleri biraz yoluna sokayım yapmak istiyorum bende
kııızzz sahi bak adı nolucak bu prensesin dün de aklımdaydı unuttum sormayıSagolun arkadaslarim.sizlerden boyle guzel sozler duymak iyi geliyor bana.moral oluyor.insanin boyle zamanlarda destege cok ihtiyaci var.Allah razi olsun hepinizden.
Sağ ol cnm teşekkür ederm:) bzm 2.de olursa bunu kullanr inşallah. Aynen canım olmasa alırdin çok yer de kaplamadı da iyi oldu odayaA Askina eskiya canım yatak süper beğendim kızımın ahşap yatağı olmasaydı kesinlikle park yatak almak istiyordum rengide şıkmış güle güle kullan:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?