bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Canim insallah saglikla gelicek kizcen sen isim dusunmeye basla kimligini cikartin kuzunun defne - ezgi guzel rabbim tez vakitte kavustursun yavrunu ... ecmain

Sagolun arkadaslarim.sizlerden boyle guzel sozler duymak iyi geliyor bana.moral oluyor.insanin boyle zamanlarda destege cok ihtiyaci var.Allah razi olsun hepinizden.

Ahaa ilk randevu senden geldi hadi hayırlı olsun canım:)))) en azından hazırlıklı olacaksın allah sağlıkla kavuştursun:)))) terazi bebişin olacak bende terazi olsun çok istiyorum bakalım ne olacak.

Sorma kuzu gunu belli oldu itimin benim koca akrep oglusum da akrep olsun dedim ama 1 guncuk ile terazi olcak burclardan anlamam ama iyidir ins

Oyuncakları atarsınız valize siz de :))) Epey eksik tamamladık bugün şükür oğlumdan kalma da var kıyafet yeter şimdilik inşallah ütüsünü de yapar kapatırım çantayı bu hafta Allahın izniyle.

Allah sağlıkla huzurla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım. Küvözden de çıkar inşallah en kısa zamanda.

Kilosu az diye üzülme sakın benim oğlum 2800gr doğdu ama çabucak büyüdü hatta akranlarından önde gitti hep. Tek sorun doğduğunda kıyafetlerin üstünde emanet gibi durmasıydı :) Sağlıklı olsunlar da varsın zayıf olsunlar..

Sorma kuzu gunu belli oldu itimin benim koca akrep oglusum da akrep olsun dedim ama 1 guncuk ile terazi olcak burclardan anlamam ama iyidir ins
İtim deme şu çocuğa yaa :))) sen dedikçe ben sinir oluyorum güzel an herşey daha güzel olsun:)))) kızım akrepten yırttı yay oldu oğlumda akrepten önce terazi olur inşşşşaaallllaaahhh akrep le anlaşamam nedense bi kaç tanıdığım var. Terazi iyidir candır:)))) geçen gün doktor sancıyı bekleyelim dedi ben 23 ü geçmeyelim bariiii terazi olsun dedim sonraki burç neydi dedi akrep dedim:))) inşallah seni dinler oğlun dedi doktorun burcu akrep değildi umarım küfür eder gibi gelmiştir

cidden doktor akrep olsaymis bombe gaf olurmus. Ayy ben oglusuma kotu bise demek ister miym hic cook sevdigim icn oyle diyorm bikeree

Amin canım sende güzel haberlerle gel
Kızım da iyi canım çok şükür ama acayip huy değiştirdi. Resmen canıma okuyor. Geçecek bu huysuzlukları da inşallah
Oyy kuzum ya çok şükür atlattı.. ya benim kızımda bazen acayip huysuz oluyor bu yaşlarda normal mi artık bilmiyorum ki..inşallah geçer

gonulll canimm sen nasilsin minnosumuz nasil? Sagliginiz keyfiniz yerindedir umarim aklimiz sizdee bebisini kucagina alip evinize tez zamanda donersiniz ins diye dua ediyoruz canimm

cidden doktor akrep olsaymis bombe gaf olurmus. Ayy ben oglusuma kotu bise demek ister miym hic cook sevdigim icn oyle diyorm bikeree
Ya sorma ne bombe ne bombe :))) bidaha konu açılırsa kibarca sorup terazi olması için lafı dolandırcam artık annesi küçücük minicik mis gibi kokuyor daha güzel şeyler hakediyor doğunca anlarsın şöyle 1.5 2 yaşına gelip seni delirtmeye başlayınca zaten herşeyi diceksin

Saglik ocagi kizinda almamasi cok garip.dogar dogmaz yapilan test guvenilir sonuc vermeyebiliyormus.bunu bana oglum dogdugu zamn hemsire soylemisti.kuvozden cikarken 8.gun topuk kani alindi.saglik ocaginin almasina gerek kalmadi suan cok gec alindi kani bu saglikli sonuc verir saglik ocaginada gec alindigini soyledinmi onlarda yapmaz dedi.oylede oldu.

Hiç duymadım öyle bişey sormadılar ilkinde sadece ilk aşıya götürdüm sağlık ocağına okadar. Şimdi bu hemşirede öyle açıklamadı zaten. Bidaha alıcaz iyi yapamıyorlar falan dedi. Birde topuk kanı ile neye bakıyorlar biliyormusun sen canım.

Bu arada sen nasıl oldun daha iyimisin?

gonulll canimm sen nasilsin minnosumuz nasil? Sagliginiz keyfiniz yerindedir umarim aklimiz sizdee bebisini kucagina alip evinize tez zamanda donersiniz ins diye dua ediyoruz canimm
Ben canim baya baya toparladim sayilir kendimi.
Bugun eve cocuklarimin yanina geldim.kizim manisada kaldi icim buruk tabi.
Kizimin cigerleri gelissin diye ctesi gunu cigerlerine hortum salindi ve ilac verildi.2 gun boyunca uyutuldu ve o sekilde nefes aldi.bugun cigerlerinden hortum cikartilip burnundan oksijen takviyesine baslandi.suan icin kendi nefes alabiliyor ama oksijen takviyesiyle.yarin sute gecilcek bu zmana kadar serumla beslendi.ve zayiflamis yavrum.daha sonra kendi nefes almaya baslayinca emmesini sagliycaklar.daha 1 hafta 10 gunluk bir surec var onumuzde.tabi hersey yolunda giderse.
Cuma veya ctesi doktorumuz gelirsiniz hersy yolunda olursa emzirme denemelri yapacagiz.hergun doktorumzdan bilgi alcam.insallah hicbir sorun cikmadan kademe kademe ilerler en sonunda da evimize kardeslerine getirebilirim yavrumu.
Ciger gelistirici igne atildik diye icim rahatti aklimin ucundan bu kadar sorun yasayabilcegimiz asla gecmedi gecmezdide.
Bunada sukur diyoruz vardir bunda da bir hayir.Allah hakkimzda hayirlisini ihsan etsin.
Sizlerin dualarina ihtiyacimiz var.baska elden gelen birsey yok.

Canimm Allahin izniyle bitecek bu sikintilar sagligina kavuscak minnosun gelcek kucagina. Evinde diger 2 kuzun vardi bak onlara da kavustun minnosundan da hergun haber alcaksin haftasonu da gorceksin dualarim sizinle hersey cook cok guzel olcakk

kızlar iyi geceler.. A Askina eskiya ayşeeemm burdayım kuzum arada bir bakıyorum şimdi de oğlanın son alışverişlerini tamamladım.. son mu dedim ay yok anam yok kesin gene çıkar bişeyler senin bıdığın portbebesinin kahverengisini aldım.. aslında hepsiburada da laciverdi de vardı bi satıcıda aynı fiyata ama baktım yanına koyduğum ufal tefek ürünler yüzünden hem kargo ödicem hem de ürünler 5 bin parçada gelicek gittim civilimden aldım.. kahverengi de nadide bi rengimizdir sonuçta
ateş ölçeri medifine temassız ateş ölçer aldım sanki gonulll cüm bunu tavsiye etmişti umarım doğru hatırlıyorumdur.. bu arada sen nasılsın canım o minik kuzunun ciğerlerini yerim ben yavrum ya.. sen merak etme allahın izniyle çıkıcak kuzun ordan kucağına alıcaksın inşallah annesi.. hepimiz dua ediyoruz o buranın ilk bebeklerinden bizimkilere diycek ki siz yokken ben vardım burdaaaa
My moonlight aşkitom kocacın geldi mi ben seni bir iki gün buralara uğramaz sanıyodum benim de midem çok yanıyo bu arada bi de dün ve bugün artarak canımı yakıyo çocuk benim şeyime sokuyo ayaklarını resmen napıyo şimdi bu doğum kanalına mı giriyo ne halt ediyo yaa

Çok güzel canım güle güle kullanmak nasip olsun inşaallah bulut yastığını aldın mı kendin mi yaptın ikea da da var ondan çok beğeniyorum bende işleri biraz yoluna sokayım yapmak istiyorum bende
Amin cnm insallah:)ikeadakını gördüm çok guzeldi.görümcemle yaptık dikiş fln geliyor elinden.Yorgancıdan elyaf aldık kumascidan polar aldık Kndimiz yaptık canim:)

A Askina eskiya canım yatak süper beğendim kızımın ahşap yatağı olmasaydı kesinlikle park yatak almak istiyordum rengide şıkmış güle güle kullan:)))
Sağ ol cnm teşekkür ederm:) bzm 2.de olursa bunu kullanr inşallah. Aynen canım olmasa alırdin çok yer de kaplamadı da iyi oldu odaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…