bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Dikiş dikebilen insanlara hayranım valla.
Çok isterdim yaa ucuza ucuza güzel kumaşlar alıp bir şeyler üretebilmek.
Çok keyifli gerçekten ya ben herşeye meraklıyım dikiş örgü zevk alıyorum yaparken hatta kendime hobi odası düzenliyorum şimdi onun tadilatı var öyle daha iyi olacak düzenli bir şekilde

Benim sancılar yine çıkmayabaşladı galiba beklemicek bu oğlan.bugünde yarında buradasın diyo dr um sonraki güne Allah Kerim sancın artarsa alcaz diyo.yarın sabahta eşim İstanbul'a toplantıya gidiyor.kv geliyor onsundaki hiç Doğum yapmak istemiyorum.anlıyacağınız stres tavan bende

Ya bende de tık yok. Ne bi ağrı sızı, ne bi şişme ne de süt gelmesi. Hamileyken fazla yeşillik falan da yemedim, gerçi o emzirmeye başladıktan sonra mı etkili bilmiyorum ama tırsıyorum işte bende.

Aynen onlara işimiz kaldiysa yandık zaten.arkadan bi daha toparlamak lazm kndimiz yapalım daha iyi:)çok kaliteli canm çok güzel taş gibi ama çok büyük. aynen kış bebeği olduğu için bz de istedik asiya fln giderken koyarz dedik.

Ah canım. Millet şöyle uyudum böyle uyudum hamileyken diye anlatıyor bende bi tuhaflık var heralde.. Resmen gece olsun istemiyorum yine uyuyamicam nasıl olsa diye
Oyle uyudum söyle uyudum diyenlerden biri de bnm:)sağ tarafıma yatiyorm genelde de öyle kalkyrm. tuvalete bile kalkmiyorm gece bazen:)

Ben ev temizliğini 2 hafta önce hallettim. İyice büyüyünce hiç yapamam diye. Son 2 hafta kala annem gelecek zaten, üstten bir de o aldı mı tamamdır :) Ben de daha valizi hazırlamadım. Eşyaları hazır zaten, bir tek valize koyması kaldı. Onu da bir kaç haftaya yaparım Allah'ın izniyle. Zaten sezaryen olacak mecbur :)

Günaydın canım.Bende kıyafetleri yıkayıp ütüledim.Çarşafı kaldı sadece onuda bugün yikamayi düşünüyorum.Herşey hazır olsun.

Hem çok zor hem de çok eğlenceli değil mi kıyafetleri ütüleyip, yerine yerleştirmek. Hepsini öpe koklaya yerleştirdim. İnşallah bu defa her şey güzel olacak...

Canım stres yapma. Babasını bekleyecek inşallah oğlun. Öyle motive et kendini. Erken gelmeyecek oğlum, bekliycek babasnı de kendi kendine. Güzel düşünelim ki güzel olsun. Evrene pozitif mesaj gönderelim

Sen stres yaptıkça hem sancıların daha da artar...

Evet cnm en güzeli o eşyaları yıkayıp utulemek ti o koku çok güzeldi. İnşallah çok güzel olacak canm doya doya koklamak nasip olur insallah evlatlarimizi

Çok keyifli gerçekten ya ben herşeye meraklıyım dikiş örgü zevk alıyorum yaparken hatta kendime hobi odası düzenliyorum şimdi onun tadilatı var öyle daha iyi olacak düzenli bir şekilde
ben çok seviyorum el işlerini yaa.
örgü, kanaviçe filan.
amigurumi oyuncaklara bayılıyorum mesela.
ama çok maymun iştahlı olduğum için sıkılıyorum yaparken
ahh ne güzel hobi odası olarak düzenli bir şekilde olur eşyaların, bunaldıkça kaçarsın stres atma yeri olur :)

korkma canım 35. haftadasın, iğneler de yapıldı zaten, Allah'ın izniyle erken gelse bile problem olmaz bebişine.

Cnm stres yapma herseyin hayirlisi haftan iyi nasilsa .kocanda gitmese olmaz mi acba toplantiya bilmem ki

Canım geldi kocacım dün izinliydi akşama kadar dışardaydık zaten yatmadan ne var ne yok diye baktım size benim oğlanda bi yukarı çıkıp nefes aldırmıyor midemi tekmeliyor bi aşağı toplanıp sancı kasılma başlatıyor canımı çok fena yakıyor. Artık çıkabilecek yer arıyorlar bence zaman azaldı

Bu arada grip olan kızlar dün sağlıkocapında bana ıhlamur içme açılmanı başlatır dedi. Son zamanlarda içilmememiymiş. Sadece ılık ballı limonlu su ve mandalina önerdi

Leen terazi dengesiz mi bunu bilmiyodum ilk senden duydum. Ama inatçılıktan iyi dimi ama:)))

Tansiyonlarim ciksa da cok guzeldi evet, daha var biraz ütü bitmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…