- 1 Aralık 2008
- 4.236
- 4.717
- 398
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #53.741
Çok keyifli gerçekten ya ben herşeye meraklıyım dikiş örgü zevk alıyorum yaparken hatta kendime hobi odası düzenliyorum şimdi onun tadilatı var öyle daha iyi olacak düzenli bir şekildeDikiş dikebilen insanlara hayranım valla.
Çok isterdim yaa ucuza ucuza güzel kumaşlar alıp bir şeyler üretebilmek.
Ya bende de tık yok. Ne bi ağrı sızı, ne bi şişme ne de süt gelmesi. Hamileyken fazla yeşillik falan da yemedim, gerçi o emzirmeye başladıktan sonra mı etkili bilmiyorum ama tırsıyorum işte bende.ya bu süt olayından ben de çok korkuyorum canımdaha bende tık yok süt olduğuna dair.. ama senin söylediğin bişey umutlandırdı beni bu hamilelik süreci anneye benziyo ya süt olması durumu da annemize çekiyo mu benim annemin ablamın sütü bol bol vardı çünkü??
Aynen onlara işimiz kaldiysa yandık zaten.arkadan bi daha toparlamak lazm kndimiz yapalım daha iyi:)çok kaliteli canm çok güzel taş gibi ama çok büyük. aynen kış bebeği olduğu için bz de istedik asiya fln giderken koyarz dedik.hoşbulduk datlım :)) dertliyim yineama hep aynı şeyler.. portbebe o kadar büyük müymüş canısı be ben 100e aldım.. bi ara almıyım boşver bile dedim eşim çok ısrar etti mnatıklı da geldi kış bebeği olucak neticede.. eşimin dikkatsizliğinden hiiiiç bahsetmiyeyim.. ilk atama için okulları araştırırken şehirleri aramızda bölüştük antep bunundu sen kalk benim tercih edeceğim okul için antep merkezdeki okulu bul onun fotolarını gösterdi bana.. koccccaman yepyeni okul!! oooo iyiymiş dedim yazdım ne çıktı 1937den kalma bi okul
Ama sütün de kalitelisi kalitesizi varms canom.misafr lige gttm kadın anlattı çocuğun kakası ndan doktor anlams sütün kalitesiz dems kadinayarayıp yaramaması sizin probleminiz anam kadıncağızın sütü varmıymış ivitt olay bu
Burdayim kuzum ara ara bakiyorummm sen nasilsin biz iyiyiz buyuyoruz bakalimTatlim nerelerdesin sen
Oyle uyudum söyle uyudum diyenlerden biri de bnm:)sağ tarafıma yatiyorm genelde de öyle kalkyrm. tuvalete bile kalkmiyorm gece bazen:)Ah canım. Millet şöyle uyudum böyle uyudum hamileyken diye anlatıyor bende bi tuhaflık var heralde.. Resmen gece olsun istemiyorum yine uyuyamicam nasıl olsa diye
Ohh ne güzel... Ellerine sağlık canım.. Ben daha bebeğe gecemedim.. Haftasonu ev temizlendi.. Cam perde tül silindi yıkandı.. Halılar ve storlar yıkamaya gitti. Haftaya da artık bebeğin eşyaları ve valiz hazırlığı..
Günaydın canım.Bende kıyafetleri yıkayıp ütüledim.Çarşafı kaldı sadece onuda bugün yikamayi düşünüyorum.Herşey hazır olsun.
Benim sancılar yine çıkmayabaşladıgaliba beklemicek bu oğlan.bugünde yarında buradasın diyo dr um sonraki güne Allah Kerim sancın artarsa alcaz diyo.yarın sabahta eşim İstanbul'a toplantıya gidiyor.kv geliyor onsundaki hiç Doğum yapmak istemiyorum.anlıyacağınız stres tavan bende
Sag ol cnm:)oooo iyi elinden de geliyorsa çok kolay yaparsın dikmesi zor zaten başka zor bsy yokÇok güzel olmuş gerçekten ellerinize sağlık benimde gelir elimden dikiş makinam da var bakslım yapmak istiyorum iki tane ama bir tane de abisinin yatağına
Evet cnm en güzeli o eşyaları yıkayıp utulemek ti o koku çok güzeldi. İnşallah çok güzel olacak canm doya doya koklamak nasip olur insallah evlatlarimiziBen ev temizliğini 2 hafta önce hallettim. İyice büyüyünce hiç yapamam diye. Son 2 hafta kala annem gelecek zaten, üstten bir de o aldı mı tamamdır :) Ben de daha valizi hazırlamadım. Eşyaları hazır zaten, bir tek valize koyması kaldı. Onu da bir kaç haftaya yaparım Allah'ın izniyle. Zaten sezaryen olacak mecbur :)
Hem çok zor hem de çok eğlenceli değil mi kıyafetleri ütüleyip, yerine yerleştirmek. Hepsini öpe koklaya yerleştirdim. İnşallah bu defa her şey güzel olacak...
Canım stres yapma. Babasını bekleyecek inşallah oğlun. Öyle motive et kendini. Erken gelmeyecek oğlum, bekliycek babasnı de kendi kendine. Güzel düşünelim ki güzel olsun. Evrene pozitif mesaj gönderelim
Sen stres yaptıkça hem sancıların daha da artar...
Evet canımSen hangi doktora gidiyordun canım? Feyzaya mı?
ben çok seviyorum el işlerini yaa.Çok keyifli gerçekten ya ben herşeye meraklıyım dikiş örgü zevk alıyorum yaparken hatta kendime hobi odası düzenliyorum şimdi onun tadilatı var öyle daha iyi olacak düzenli bir şekilde
korkma canım 35. haftadasın, iğneler de yapıldı zaten, Allah'ın izniyle erken gelse bile problem olmaz bebişine.Benim sancılar yine çıkmayabaşladıgaliba beklemicek bu oğlan.bugünde yarında buradasın diyo dr um sonraki güne Allah Kerim sancın artarsa alcaz diyo.yarın sabahta eşim İstanbul'a toplantıya gidiyor.kv geliyor onsundaki hiç Doğum yapmak istemiyorum.anlıyacağınız stres tavan bende
Cnm stres yapma herseyin hayirlisi haftan iyi nasilsa .kocanda gitmese olmaz mi acba toplantiya bilmem kiBenim sancılar yine çıkmayabaşladıgaliba beklemicek bu oğlan.bugünde yarında buradasın diyo dr um sonraki güne Allah Kerim sancın artarsa alcaz diyo.yarın sabahta eşim İstanbul'a toplantıya gidiyor.kv geliyor onsundaki hiç Doğum yapmak istemiyorum.anlıyacağınız stres tavan bende
Hay maaşaalah... Benim yerime de uyu tatlım... Ne güzellllOyle uyudum söyle uyudum diyenlerden biri de bnm:)sağ tarafıma yatiyorm genelde de öyle kalkyrm. tuvalete bile kalkmiyorm gece bazen:)
Canım geldi kocacım dün izinliydi akşama kadar dışardaydık zaten yatmadan ne var ne yok diye baktım sizekızlar iyi geceler.. A Askina eskiya ayşeeemm burdayım kuzum arada bir bakıyorum şimdi de oğlanın son alışverişlerini tamamladım.. son mu dedim ay yok anam yok kesin gene çıkar bişeylersenin bıdığın portbebesinin kahverengisini aldım.. aslında hepsiburada da laciverdi de vardı bi satıcıda aynı fiyata ama baktım yanına koyduğum ufal tefek ürünler yüzünden hem kargo ödicem hem de ürünler 5 bin parçada gelicek gittim civilimden aldım.. kahverengi de nadide bi rengimizdir sonuçta
ateş ölçeri medifine temassız ateş ölçer aldım sankigonulll cüm bunu tavsiye etmişti umarım doğru hatırlıyorumdur.. bu arada sen nasılsın canım o minik kuzunun ciğerlerini yerim ben yavrum ya.. sen merak etme allahın izniyle çıkıcak kuzun ordan kucağına alıcaksın inşallah annesi.. hepimiz dua ediyoruz o buranın ilk bebeklerinden bizimkilere diycek ki siz yokken ben vardım burdaaaa
My moonlight aşkitom kocacın geldi mi ben seni bir iki gün buralara uğramaz sanıyodum benim de midem çok yanıyo bu arada bi de dün ve bugün artarak canımı yakıyo çocuk benim şeyime sokuyo ayaklarını resmen napıyo şimdi bu doğum kanalına mı giriyo ne halt ediyo yaa
Leen terazi dengesiz misenin günün mü belli oldu anneeeeeeeemmm duygulandım lanben de görücek miyim bu günleri inşallah sağlıkla sıhhatle al oğluşu kucağına datlım ha burçlara gelince biri dengesiz biri inadım inat dötüm iki kanat burcu seç beğen al
Canım çok şükür geçmiş sancıların. Allah'ın izniyle, gününde kavuşursun bebeğine hayırlısıyla. Çok şükür Rabbim'e ki haftan gayet iyi, korkma sağ salim alacaksın kucağına hayırlısıyla... :)
Canım hayırlı, uğurlu olsun bebeğin. Allah'ın izniyle miniğinle birlikte döneceksiniz evinize. Sen güçlü ol ki kızın da senden güç alsın hemencik çıksın kuvezden annesi. Pozitif düşünelim tamam mı? Yasak sana kötü şeyler düşünmek
Tamam cnm darısı sana olsun:) yaşlı ve hasta tyze gibj hssedyrm kndimi öyle yoğun bi uykum oluyor ki ister istemz uyuyrmHay maaşaalah... Benim yerime de uyu tatlım... Ne güzellll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?