- 27 Şubat 2016
- 1.323
- 3.047
- 53
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #53.761
senin günün mü belli oldu anneeeeeeeemmm duygulandım lanben de görücek miyim bu günleri inşallah sağlıkla sıhhatle al oğluşu kucağına datlım ha burçlara gelince biri dengesiz biri inadım inat dötüm iki kanat burcu seç beğen al
Benim sancılar yine çıkmayabaşladıgaliba beklemicek bu oğlan.bugünde yarında buradasın diyo dr um sonraki güne Allah Kerim sancın artarsa alcaz diyo.yarın sabahta eşim İstanbul'a toplantıya gidiyor.kv geliyor onsundaki hiç Doğum yapmak istemiyorum.anlıyacağınız stres tavan bende
Canım inşallah bebeğin beklemeye devam edecek babası yanındayken. 1_2 hafta sonra doğacak allahın izniyle.Benim sancılar yine çıkmayabaşladıgaliba beklemicek bu oğlan.bugünde yarında buradasın diyo dr um sonraki güne Allah Kerim sancın artarsa alcaz diyo.yarın sabahta eşim İstanbul'a toplantıya gidiyor.kv geliyor onsundaki hiç Doğum yapmak istemiyorum.anlıyacağınız stres tavan bende
Muhteşem gözüküyor ellerine saglik. Kumasi polar mi?ay ben de mi yapsam. Kece ile yapiyorum ama cocugu yakar, elleyemez.:)Kızlar bende kendi çapımda bulut yastık yapmaya calismstm.seri üretim gibi oldu biraz :) gorumceme ve kardeşime de vermek istyrm bakalım.
arka taraflri düz kumaştan.oralara göz falan yapcam inşallah.kenarlra da kurdele dikcm beşiği Yan korumalik olarak takcm inşallah.
Dur bakalim hemen canını sıkma arkadaşım.aniden heyecan yapmissindir belki ondan yuksek cikmistir ankik bisey de olabilir.onceden var miydi rahatsizligin peki
Evet bende biraz sen gibiyim herşeyi yapmak istiyorum ama hamilelik en az üretim yaptığım dönem oldu çok fenayım hiç elim kolum kalkmıyor inşallah bebiş uslu uslu durur da bende keyifli bir Doğum sonrası geçiririm tabi hepimiz için öyle...ben çok seviyorum el işlerini yaa.
örgü, kanaviçe filan.
amigurumi oyuncaklara bayılıyorum mesela.
ama çok maymun iştahlı olduğum için sıkılıyorum yaparken
ahh ne güzel hobi odası olarak düzenli bir şekilde olur eşyaların, bunaldıkça kaçarsın stres atma yeri olur :)
korkma canım 35. haftadasın, iğneler de yapıldı zaten, Allah'ın izniyle erken gelse bile problem olmaz bebişine.
Çok şirin olmuş eline sağlık cnm..benimde fazladan kadife kumaşım var yapsam olur mu acaba zaten süs amaçlı konuluyor beşiğineKızlar bende kendi çapımda bulut yastık yapmaya calismstm.seri üretim gibi oldu biraz :) gorumceme ve kardeşime de vermek istyrm bakalım.
arka taraflri düz kumaştan.oralara göz falan yapcam inşallah.kenarlra da kurdele dikcm beşiği Yan korumalik olarak takcm inşallah.
Ay ben de sana yazacaktım şimdi. Benim de Çankaya İMKB mesleki ve teknik Anadolu lisesigamzedd sinav yerleri aciklandi cnm. Benim mimar sinan mesleki ve teknik anadolu lisesi
Çok şık olmuş birinide bize gönder bari:)))) bayaa var ordaKızlar bende kendi çapımda bulut yastık yapmaya calismstm.seri üretim gibi oldu biraz :) gorumceme ve kardeşime de vermek istyrm bakalım.
Ama çok tatlılar bunlar ya maşallah sana da çok hamaratsın birde kendi yetmezmiş gibi görümceye kardeşe yapmışsın tebrik ettim şu yıldızlı kumaşlar favorim internetten mi aldın herhangi bir kumaşçıdan mıKızlar bende kendi çapımda bulut yastık yapmaya calismstm.seri üretim gibi oldu biraz :) gorumceme ve kardeşime de vermek istyrm bakalım.
Muhteşem gözüküyor ellerine saglik. Kumasi polar mi?ay ben de mi yapsam. Kece ile yapiyorum ama cocugu yakar, elleyemez.:)
Çok şirin olmuş eline sağlık cnm..benimde fazladan kadife kumaşım var yapsam olur mu acaba zaten süs amaçlı konuluyor beşiğine
Çok şık olmuş birinide bize gönder bari:)))) bayaa var orda
Ama çok tatlılar bunlar ya maşallah sana da çok hamaratsın birde kendi yetmezmiş gibi görümceye kardeşe yapmışsın tebrik ettim şu yıldızlı kumaşlar favorim internetten mi aldın herhangi bir kumaşçıdan mı
Burdayim kuzum ara ara bakiyorummm sen nasilsin biz iyiyiz buyuyoruz bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?