bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326

Ahaha burclar iki ucu poklu degnek modundaymis sagol kuzumm bu ayin ortasindan sonra patir patir baslar dogumlar allahin izniyle atraksiyona hazir olunn

Kızlar bende kendi çapımda bulut yastık yapmaya calismstm.seri üretim gibi oldu biraz :) gorumceme ve kardeşime de vermek istyrm bakalım.
arka taraflri düz kumaştan.oralara göz falan yapcam inşallah.kenarlra da kurdele dikcm beşiği Yan korumalik olarak takcm inşallah.

Eklentiler

• 1475570021127-34247089.webp
    26 KB · Görüntüleme: 85

Kiyamam canim ya, sakin kalmaya calis desem de ne kadar gercekcim olur bilemiyorum ama bebeklerimizi düşünüp kendimize iyi davranmamiz lazimmis ben de dun bunu iyice anladim...

Bebegimin kiyafetlerini yikadim utulemekle mesgulum. Kapi susunu aldim seker ve cikolatasi kaldi. Dolabini duzenledim.Haftaya cantami ve bebek cantasini da hazirlarim insallah

Oglum krese baslaadigi icin daha cok onun hazirliklariyla mesgulum ama bebisime de vakit ayiriyorum. Gece uyuyamiyorum gunduz de aklimda hep bir is oldugu icin uyuyamiyorum

Lohusa taci falan kaldi kendim yapacagim. Bir iki haftaya besigini de kkurar sererim.

Canım inşallah bebeğin beklemeye devam edecek babası yanındayken. 1_2 hafta sonra doğacak allahın izniyle.

Muhteşem gözüküyor ellerine saglik. Kumasi polar mi?ay ben de mi yapsam. Kece ile yapiyorum ama cocugu yakar, elleyemez.:)

Dur bakalim hemen canını sıkma arkadaşım.aniden heyecan yapmissindir belki ondan yuksek cikmistir ankik bisey de olabilir.onceden var miydi rahatsizligin peki

21.haftadan 32.ye kdr coraspin kullandim. Annem ve ablam yüksek tansiyon hastasi zaten. Sifir tuzlu yemiyorum ama cok da abarmiyorum, zaten az tuzlu yiyen bi insanim. Ama kiloluyum. Neyse. Tansiyon icin ilac verdi, Alfamet. Evde duzenli olcuyorum. Idrar verdim dun. Bugun de bi kaba yapiyorum, 24 saat biriktircem, protein var mi ona bakilacak. Durumlar tersse tansiyon dusmezse 2 hafta sonra sezaryanla almak gerekiyormus. Preaklamsi gebelik zehirlenmesine karsi önlem mi anlamadim, soylemedi...

Evet bende biraz sen gibiyim herşeyi yapmak istiyorum ama hamilelik en az üretim yaptığım dönem oldu çok fenayım hiç elim kolum kalkmıyor inşallah bebiş uslu uslu durur da bende keyifli bir Doğum sonrası geçiririm tabi hepimiz için öyle...

Çok şirin olmuş eline sağlık cnm..benimde fazladan kadife kumaşım var yapsam olur mu acaba zaten süs amaçlı konuluyor beşiğine

Çok şık olmuş birinide bize gönder bari:)))) bayaa var orda

Ama çok tatlılar bunlar ya maşallah sana da çok hamaratsın birde kendi yetmezmiş gibi görümceye kardeşe yapmışsın tebrik ettim şu yıldızlı kumaşlar favorim internetten mi aldın herhangi bir kumaşçıdan mı

Ay ev hanımlığı sıktı beni yaaa... Erken doğum korkusundan aman aman da iş yapamıyorum. Yoksa evde bi iş mutlaka bulurdum kendime oyalanacak. zaten haftasonu annemle eşim temizledi. Temizlicek bişey de yok. Üfff pufff offf. Daral geldi. Ne yapsam kine

Muhteşem gözüküyor ellerine saglik. Kumasi polar mi?ay ben de mi yapsam. Kece ile yapiyorum ama cocugu yakar, elleyemez.:)

Kırlent kumaşı Die aldım cnm.dijital baskılı kumaş diolar.baya kalın bi kumaş.içine astar yapmaya uğraşamam Die bende onu tercih ettim.kalın biraz.inceleri daha uygundu ama sıkıntı olur düşüncesiyle bende bunları tercih ettim.

Int. Sitesi de var cnm.burdan da bakablrsn

Eklentiler

• Screenshot_20161004-124614.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 67
Çok şirin olmuş eline sağlık cnm..benimde fazladan kadife kumaşım var yapsam olur mu acaba zaten süs amaçlı konuluyor beşiğine

Cnm ben takı yastığı için falan kadife almak istemstm.kumasci kadife kumaştan olmaz likrali esner falan dedi.bende saten almstm.Yine de sen bilirsn istersen dene

Kardeşim geldgnde birlikte yapmstk cnm.sağolsun yardm etti yalnız değildm.o gidince yalnız son dokunslri yaptım.
Ben dükkandan aldım ama aldgm yerin int.sitesi var. intaslar .com Die gecio.instagrmda da varlar.müşteri fotoğraflrni da paylasiolar fikir oluo ordan da bakablrsn :)

Benm kumaşlar dijital baskılı kumaş Die gecio

Kızlar az önce o kadar rahatsz oldum ki anlatamam.
Malum göbek deliğimle başım dertte.pörtlemk için bahane ario resmen ve dışarı çıkınca çok acio.arada bebeğim de bi taraflrni cikario ordan ama azıcık oksaynca geri gidio.
Az önce bi çıktı göbek deliğim nasıl bir acı anlatamam.Bişey çıkmış sert elliyrm geri gitsin Die gitmio.bebegm zannettm.iyice bastirio acio.bişey yokmuş gibi davranayım dedim ama yok.En sonunda gecmiick galiba başka bişey mi var Die endişe ettim uzandım elimi koydum falan yine dışarda.Tam eşime soyluodm ki pıt dedi bişey attı sanki içeri girdi acı da anında geçti.
Sonra da bebegimn hareketlri başladı.
Önemli bişey yoktur inşallah dimi
Neden böyle bişey oldu anlamadm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…