bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Benim sancilar ara ara yoklamaya basladi bu haftayida bitirseydik 36+ dan sonra gelsinler kizcelerim daha kucukler saglikla gelin prenseslerimmm .... rabbim cumlemize 36+ dan sonra kucagimiza gelmelerini nasip etsin rabbim insallah... ecmain

Canım inşallah bişey yoktur bebişin belki göbeğini iteklemiştir sonra göbek içeri girince pıt yapmıştır doktor kontrolün ne zaman?

Benim sancilar ara ara yoklamaya basladi bu haftayida bitirseydik 36+ dan sonra gelsinler kizcelerim daha kucukler saglikla gelin prenseslerimmm .... rabbim cumlemize 36+ dan sonra kucagimiza gelmelerini nasip etsin rabbim insallah... ecmain
Artık 2500 olmuştur kızların korkma bence canım ciğer geliştirici iğnede yapıldı galiba. Hayırlısıyla gelsinler kızların dinlenirken 1 hafta daha beklerler sanırım. Bizim topik bebeleri çok aceleci zaten tekler doğuyor seninkiler yine iyi aferin onlara annesi

Benzer durum bende de var. Önce taş gibi oluyor göbek deliğimin oralar oraya dayandığını hissediyorum ama çok da Can'ım acıyor. Sanki karnım yırtılacakmış gibi bir acı. Anneme sordum korkma olur öyle arada dedi. Bir de sabah köpeklerimi gezdirirken de oldu aynı acı üzerine bir de tam oraya pati yedim ömrümden ömür gitti acıdan

Benim de durduk yere acımaya başlamıştı göbek deliği cumartesiden beri.
Dün gittim meğer oğlum popoyu yaslamış oraya ondanmış. Belki senin de öyle bişidir.
Fıtık filan da olması Bi ihtimal ama düşük ihtimal. Olmazsa Bi görün bence.

Gecmis olsun canim. Benim derin olmasina ragmen az kaldi cikmasina. Yemek sonrasi iyice azaliyor derinligi. Wc.de zorlayinca korkuyorum disari firlayacak diye. Son haftalar, napicaz artik...

arkadaşlar merhaba ben uzun zamandır ziyaret edemedim grubu inş hepinizin ve bebişlerinizin sağlıkları iyidir birçok arkadaşımın şafağı bayağı azalmıştır:)))Rabbim hepimize tamamına ermeyi nasip etsin.benimde size hatta tecrübeli anne arkadaşlarıma sorum olacaktı 33+5 günlük hamileyim son bes altı gundur bel ve sırt ağrılarım oluyo fakat bugun bel ağrım biraz daha fazla gibi bu bi tehlike sıkıntı durumumu merak ediyorum en son 31 haftalıkken kontrolüm vardı bebegğim 1900 grdı ağırlığı arttıkça bel ağrısı olabilirmi sizlere sormak istedim

arkadaşlar merhaba ben uzun zamandır ziyaret edemedim grubu inş hepinizin ve bebişlerinizin sağlıkları iyidir birçok arkadaşımın şafağı bayağı azalmıştır:)))Rabbim hepimize tamamına ermeyi nasip etsin.benimde size hatta tecrübeli anne arkadaşlarıma sorum olacaktı 33+5 günlük hamileyim son bes altı gundur bel ve sırt ağrılarım oluyo fakat bugun bel ağrım biraz daha fazla gibi bu bi tehlike sıkıntı durumumu merak ediyorum en son 31 haftalıkken kontrolüm vardı bebegğim 1900 grdı ağırlığı arttıkça bel ağrısı olabilirmi sizlere sormak istedim

Son haftalar artık ağrılar çok normal canım. Düzenli aralıklarla gelip giden ağrılara dikkat etmek gerekli sadece. Ağrın oldukça dinlenmeye çalış fırsatın varsa.

Bizim de kontrolümüz vardı bugün 2kiloya dayanmış çok şükür cadı kızım :) Her şey yolunda görünse de başından itibaren riskli gebe olduğum için izne ayrıldım. Zaten çalışmak zor geliyordu artık evde doğum öncesi hazırlıkları tamamlıycam yavaş yavaş :))

Canım arkadaşım benim Rabbim en kısa zamanda yavruna güç kuvvet versin hep beraber evinize dönün. Ben kalpten inanıyorum canım bu hafta yavrunu öpüp koklayıp besleyeceksin.

Ben bayılırım Gülsüm ismine canım. Bir de Gülseli ismi çok hoşuma gidiyor.

Canım doğumdan önce anlaşılan birşey değilki zaten bu süt işi. Hatta şöyle ki ilk çocuğunu doya doy emzirip ikinci çocuğunda sütü olmayan tanıdıklarım var

Son haftalar artık ağrılar çok normal canım. Düzenli aralıklarla gelip giden ağrılara dikkat etmek gerekli sadece. Ağrın oldukça dinlenmeye çalış fırsatın varsa.
çok teşekkür ederim canım tecrübesiz olunca bazen endişeleniyorum Allah hepimizi sağlıkla kurtarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…