- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #53.781
Canım inşallah bişey yoktur bebişin belki göbeğini iteklemiştir sonra göbek içeri girince pıt yapmıştır doktor kontrolün ne zaman?Kızlar az önce o kadar rahatsz oldum ki anlatamam.
Malum göbek deliğimle başım dertte.pörtlemk için bahane ario resmen ve dışarı çıkınca çok acio.arada bebeğim de bi taraflrni cikario ordan ama azıcık oksaynca geri gidio.
Az önce bi çıktı göbek deliğim nasıl bir acı anlatamam.Bişey çıkmış sert elliyrm geri gitsin Die gitmio.bebegm zannettm.iyice bastirio acio.bişey yokmuş gibi davranayım dedim ama yok.En sonunda gecmiick galiba başka bişey mi var Die endişe ettim uzandım elimi koydum falan yine dışarda.Tam eşime soyluodm ki pıt dedi bişey attı sanki içeri girdi acı da anında geçti.
Sonra da bebegimn hareketlri başladı.
Önemli bişey yoktur inşallah dimi
Neden böyle bişey oldu anlamadm
Artık 2500 olmuştur kızların korkma bence canım ciğer geliştirici iğnede yapıldı galiba. Hayırlısıyla gelsinler kızların dinlenirken 1 hafta daha beklerler sanırım. Bizim topik bebeleri çok aceleci zaten tekler doğuyor seninkiler yine iyi aferin onlara annesiBenim sancilar ara ara yoklamaya basladi bu haftayida bitirseydik 36+ dan sonra gelsinler kizcelerim daha kucukler saglikla gelin prenseslerimmm .... rabbim cumlemize 36+ dan sonra kucagimiza gelmelerini nasip etsin rabbim insallah... ecmain
Kızlar az önce o kadar rahatsz oldum ki anlatamam.
Malum göbek deliğimle başım dertte.pörtlemk için bahane ario resmen ve dışarı çıkınca çok acio.arada bebeğim de bi taraflrni cikario ordan ama azıcık oksaynca geri gidio.
Az önce bi çıktı göbek deliğim nasıl bir acı anlatamam.Bişey çıkmış sert elliyrm geri gitsin Die gitmio.bebegm zannettm.iyice bastirio acio.bişey yokmuş gibi davranayım dedim ama yok.En sonunda gecmiick galiba başka bişey mi var Die endişe ettim uzandım elimi koydum falan yine dışarda.Tam eşime soyluodm ki pıt dedi bişey attı sanki içeri girdi acı da anında geçti.
Kızlar az önce o kadar rahatsz oldum ki anlatamam.
Gecmis olsun canim. Benim derin olmasina ragmen az kaldi cikmasina. Yemek sonrasi iyice azaliyor derinligi. Wc.de zorlayinca korkuyorum disari firlayacak diye. Son haftalar, napicaz artik...Kızlar az önce o kadar rahatsz oldum ki anlatamam.
Evet canim hazirliklarla ugrasiyorum heycanliyim stresliyim bakalim 40 gunum filan var ptesi netlik kazanirAllah iyilik saglik versin canim sanada kuzularinida denk gelmedim sana meraketim gunlerimizde epey azaldi
Evet canim hazirliklarla ugrasiyorum heycanliyim stresliyim bakalim 40 gunum filan var ptesi netlik kazanir
arkadaşlar merhaba ben uzun zamandır ziyaret edemedim grubu inş hepinizin ve bebişlerinizin sağlıkları iyidir birçok arkadaşımın şafağı bayağı azalmıştır:)))Rabbim hepimize tamamına ermeyi nasip etsin.benimde size hatta tecrübeli anne arkadaşlarıma sorum olacaktı 33+5 günlük hamileyim son bes altı gundur bel ve sırt ağrılarım oluyo fakat bugun bel ağrım biraz daha fazla gibi bu bi tehlike sıkıntı durumumu merak ediyorum en son 31 haftalıkken kontrolüm vardı bebegğim 1900 grdı ağırlığı arttıkça bel ağrısı olabilirmi sizlere sormak istedim
Canım arkadaşım benim Rabbim en kısa zamanda yavruna güç kuvvet versin hep beraber evinize dönün. Ben kalpten inanıyorum canım bu hafta yavrunu öpüp koklayıp besleyeceksin.Ben canim baya baya toparladim sayilir kendimi.
Bugun eve cocuklarimin yanina geldim.kizim manisada kaldi icim buruk tabi.
Kizimin cigerleri gelissin diye ctesi gunu cigerlerine hortum salindi ve ilac verildi.2 gun boyunca uyutuldu ve o sekilde nefes aldi.bugun cigerlerinden hortum cikartilip burnundan oksijen takviyesine baslandi.suan icin kendi nefes alabiliyor ama oksijen takviyesiyle.yarin sute gecilcek bu zmana kadar serumla beslendi.ve zayiflamis yavrum.daha sonra kendi nefes almaya baslayinca emmesini sagliycaklar.daha 1 hafta 10 gunluk bir surec var onumuzde.tabi hersey yolunda giderse.
Cuma veya ctesi doktorumuz gelirsiniz hersy yolunda olursa emzirme denemelri yapacagiz.hergun doktorumzdan bilgi alcam.insallah hicbir sorun cikmadan kademe kademe ilerler en sonunda da evimize kardeslerine getirebilirim yavrumu.
Ciger gelistirici igne atildik diye icim rahatti aklimin ucundan bu kadar sorun yasayabilcegimiz asla gecmedi gecmezdide.
Bunada sukur diyoruz vardir bunda da bir hayir.Allah hakkimzda hayirlisini ihsan etsin.
Sizlerin dualarina ihtiyacimiz var.baska elden gelen birsey yok.
Ben bayılırım Gülsüm ismine canım. Bir de Gülseli ismi çok hoşuma gidiyor.Hic dusunmedim canim.evimize gelelim oyle karar veririz.bizim diger cocuklarda erken dogdugu icin hep dogduktan sonra isim dusunduk.buncazimda boyle olcak.dogmadan bi kac gun once oglum dusunuyordu isim gulsum demisti.bakalim ogluma bi daha sorup 2 isim koyariz nasipse yavruma.
Canım doğumdan önce anlaşılan birşey değilki zaten bu süt işi. Hatta şöyle ki ilk çocuğunu doya doy emzirip ikinci çocuğunda sütü olmayan tanıdıklarım varya bu süt olayından ben de çok korkuyorum canımdaha bende tık yok süt olduğuna dair.. ama senin söylediğin bişey umutlandırdı beni bu hamilelik süreci anneye benziyo ya süt olması durumu da annemize çekiyo mu benim annemin ablamın sütü bol bol vardı çünkü??
çok teşekkür ederim canım tecrübesiz olunca bazen endişeleniyorum Allah hepimizi sağlıkla kurtarsınSon haftalar artık ağrılar çok normal canım. Düzenli aralıklarla gelip giden ağrılara dikkat etmek gerekli sadece. Ağrın oldukça dinlenmeye çalış fırsatın varsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?