bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım yalnız gitmiştim doktora. Eşim aradı az önce bir sürü kızdı. Çocuğun plasentası kordonu nasıl görmez diye. Sence başka doktora gideyim mi. Zaten üzgünüm birde eşim gerdi moralim çok kötü anlayamadım da boğazım acıyor artık bişey olurmu kordon yüzünden falan

My moonlight kuzum stress yapma kendine her bebek aynı olamazki senin bebeğinin bunyeside böyle demek maşallah sağlığı yerinde ya kilo kafaya takilicak birşey değil, dogurunca bi güzel beslersin o zaman aldirirsin kilolari haa o zamanda az alıyorsa gerçekten yapısı boyleymis uzun ve fit bir bebek olucak maşallah kuzuya 21 ekimde dogarsada çok sevinicem yanı

Masallah cnm.Uzun boylu bi oğlun olcak demek ki :) çok takma kafana sağlıkla gelsin alır kilo annesi.

Sağol canım sağlıklı doğsun da inşallah artık başka bişeye bakıcam.

Herkese merhabalar. My moonlight bebeğinin kilosu gayet güzel maşallah. 36dan sonra bebegin kilo alımı yavaşlıyormus onunla ilgisi olabilir mi acaba? Bu hafta süt, muz ve kaşar tüket bakalım nasıl etki edecek.

Kızlar hepiniz sağolun.1 haftada 100 gr bile alamamış bi sorun var ama tam belli değil nedeni üzgünüm malesef. Ha doktor herşey normal sadece zayıf dese okadar takmıcam ama kilo alımı yavaşladı dedi. Belki haftaya alacak belli değil inşallah kordon düğümü falan yoktur hayati tehlike olmasın yeter diye dua ediyorum. Şimdi aradım tekrar doktoru. Eşim de biraz tedirgin kordon düğümü gördünüz mü dedim. Hayır görmedim sebebini bilmiyorum hareketleri rahat ama kilo alamama sebebini bilmiyorum dedi. Haftaya net karar verecekmiş kilo alımına göre.

Canım eğer mümkünse peritanoloji doktoruna git bugun çünkü kordon düğümlendiyse gerçekten çok tehlikeli eğer istanbuldaysan acıbadem e giderbilirsin ultrasonları çok iyi benim kordonumdan akan kan hacmini falan bile ölçüyor doktorum.. bu arada 39 haftalık doğum yapan arkadaşımın bebeği 2.500 gr çok güzel bi bebek kilosu iyi yani maşallah doğsada çabuk toparlar korkma eğer gerekiyorsa gelsin bebeğin...

O zaman başka doktora gitsen nasıl olur canım doktor da resmen soru işareti bırakmış kafanizda hey allahım ya

Günaydın kızlar, benim bebiş dünden beri pek güçsüz hareket ediyor anlamadım neden, cuma günü randevumuz var iple cekiyorum vallahi buyudude sigamamaktan mi yavasladi anlamıyorum hiç

Bizde durum 3 gündür öyle. Hareket var ama elimle bakarsam hani hissedilir değil ama baktığımda deri altında hafif dalgalanma var. Bende ilk 2 gün korktum hareket saydım. Değişiklik gösteriyor galiba zaman zaman bizim de haftaya kontrolümüz

Evet benimde öyle maalesef elimi koyup ancak anlıyorum dalgalanmayi tekme desen o hiç yok desem yeridir cokmu derinlere girdiler ne ,Allah yardım etsin kuzularimiza cuma günü randevumuz var iple cekiyorum valla

Canım zaten hamilelik kartında bile ortalama kg 2700 yazıyor e senin oğluş 2627 73 gr için dert mi ettin sen kıyamam sana :) doktorda iyi demiş.Doktorları kendimiz gibi düşünmeyelim onlar zaten acımasız kötü bişi olsa sakınmaz söylerler yani :) iyi demiş ya o yüzden doktora güven canım. bişi kalmadı yani doğumaa hadi hayırlısı cnm

Kuzumm bebisnn saglikli olmasina cok sevindim. Oglusun haftasina gore zayif degil aslinda ama dedign gibi gr olarak az almis yaramazlik yapip yediklerini eritiyordur icerde dopplerde mi ne kordonda bebegu besleyen damarlara bakiyorlar keske ona baksaydi acaba onlarda mi bise var ama yine diyorm haftasina gore kilosu gayet normal kuzum. 21 ekim senin gun 22 ekim benim gun pespese mi doguriciizz leyn

Allahım ne kötü bir uygulama çoğu yerde desene keyfe keder ameliyat yaoiyorlar. Birazda biz kadınlarında işine geliyor vallahi benim doğum yaptığım hastanede Türkde vardı almanda Almanlar çok rahat normal doğum yapıyorlar çünkü çok bilgililer okuyorlar ne bilim eğitim alıyorlar başlarına ne gelicek biliyorlar biz Türk kadınları biraz Nazliyiz galiba

Canim aslinda cok da dikkat ettin bu hafta bildigim kadariyla. Bebisin neden kilo alamadi ki acaba? Ama haftasına göre de fena gorunmuyo kilosu. Doguma kadar alır inşallah.

Canim nickini mi degistirdin sen dun bise yazcaktm bulup etiketleyemedim. Bugun A Antihindistancevizi ve pdr55 ile yesilyurtta buluscaz kahve iccez saat 2 de uygun olursan sen dr kac gel :)

aynen benimde aklıma o damarlar geldi My moonlight bazılarında damarlar eksik mi oluyormuş neymiş o yüzden normale göre daha yavaş kg alınıyormuş ama başka bir sıkıntı yaratmıyormuş

My moonlight canım maşallah kuzuna. Neden kendini üzüyorsun canım kilolar ultrason ölçümünde çok yanıltıcı olabiliyor. Bak benim kızımda zayıf doğdu diyorum ya kuzum kordon dolanmış boynuna 2 tur doğumum da bu yüzden zor olmuştu biraz zaten ve gittiğim doktor bunu farketmemişti. Hem oğlunun kilosu öyle çok da düşük değil ki kuzum. Sen elinden geleni yapıyorsun gerisi Rabbimin takdiri
Ben de hastanedeyim şu an doktor yemeğe gitti onu bekliyorum

Kuzum aslında kilo olarak baktığında kilosu normal bir de başlarda fazla aldı bizim ufaklıklar şimdi bize ondan tuhaf geliyor galiba. Bizim de yavaşlama olmuştu. Doktor 31. Hafta da iri önde gidiyor demişti ama sonra ki aylarda bilemeyiz belki de almıcak kilo haftasına gelecek demişti 33. Te öyle oldu.. Sağlık olarak sorun yoksa bozma moralini ama için rahat etsin istiyorsan başka doktora da görünebilirsin.. Stres yapıp sancılarını tetikleme sağlıkla büyüsün paşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…