bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aman canim ya takma hicbiseyi millet simdiden konusmaya baslar...bana simdiden akil veriyorlar sinir oluyorum benim ki 3. Bebegim profesyo el oldum artik en azindan ben oyle hissediyorum..yok kucagina alma yok mama verme yok emzik verme!..3. Bebek ya millet bana korunma yontemi sayiyor...hey Allahimmm

Yok canim ben coraspin kullanmadim hic...hep son haftalarda cikiyor 35 den son ra bebek gelismiyor bende...ya tek saglikli dogsunlarda kilolari eksik olsun hic onemli degil...Allah dan 20. Haftalarda felan cikmiyor preklamsi..sana gecmis olsun canim Allah yavrularimizi kucagimiza saglikla hayirlisi ile almayi nasip etsin

Evet 1 numara canım. İndirim varmış bir markette eşim almış inşallah ogluşumun poposuna iyi gelir
Canım bende onu aldım indirimden, bizimkinin totosu sever umarım, sevmezsede artık başka alıp denicez yapçak bişi yok :)))

Canim hicbir belirti gostermiyor aslinda benim ki tuhaf olanda o tansiyonum da normal ama idrar da protein cok yuksek cikti yuksek deger 140 benim ki 360 cikti...doktorum 300 ustu cikarsa tehlikeli dedi 360 cikti benim ki...insallah bisey cikmaz sende

Günaydın kızlar, benim bebiş dünden beri pek güçsüz hareket ediyor anlamadım neden, cuma günü randevumuz var iple cekiyorum vallahi buyudude sigamamaktan mi yavasladi anlamıyorum hiç

10gundur cam acik. Yikadim utuledim yerlestirdim hala koksa da cok uzun zaman lazim sanirim. Sabun koyacagiz dolaplara. Belki bi fark yaratir...
yok canım ben herşeyi koydum koku keskin bir koku oldugu ıcın sabun da ıse yaramadı balkona koydum cekmeceleri dun akşam bakalım ne kadar havalanabilecek

Günaydın kızlar, benim bebiş dünden beri pek güçsüz hareket ediyor anlamadım neden, cuma günü randevumuz var iple cekiyorum vallahi buyudude sigamamaktan mi yavasladi anlamıyorum hiç
Yoruldunmu canım senden etkilenmiştir bir de stres yapma o da etkıler.için rahat degılse aıle hekımıne gıt kalp atışı dınle canım

Canım gün verdi mi doktorun bende Şen'inle aynıyım soranlara 40 gün diyorum ama dün doktor daha 8 hafta var deyince moralim bozuldu bu arada @Nilke den haber var ne durumda
Tam olarak su gun demedi kuzum 19 u gibi dedi sadece... ptesi belki soyler net bisey aslinda 40 kusur gunumuz var dogru nilke halen hastanede canim iyi olcak insallah

Yoruldunmu canım senden etkilenmiştir bir de stres yapma o da etkıler.için rahat degılse aıle hekımıne gıt kalp atışı dınle canım
Aslında yorulmadim şuara ama bilemiyorum hiç hareket etmese stress yapicam canim ama az buçuk hareket ediyor Allaha şükür bekliycem bakalım bi sıkıntı olursa napiyim doktoruma gidicem artik randevusuz olunca 2 saat ten fazla bekliyorum kapıda oda ayrı mesele

Ayni sitresi bende yapıyorum çoğu kez ama büyüdükçe alan daralıyor daha az hareket ediyormuş inşallah bişi yoktur sitres yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…