bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
ebyar bende anlamıyorum insanları 38+5 te doğmuş bebeğe erken doğdu filan diyolar bence 36 haftadan sonra erken değil bebek gelişimini tamamlıyor zaten

Bence yakında bi hastane varsa görün canım aklında soru işareti kalmaz rahat edersin

Doppler ile 20. Haftasında bakmıştı damarlar normal demişti. Ya doktor bana kilosu bu doğum 21 Ekim haftaya kontrole gel deseydi. Ben niye zayıf dediğimde senin bebişde bukadar kilo alıyor korkulacak bişey yok deseydi bişey yoktu zaten kızlar. Yok kilo alımı yavaşlamış 21 ekimde düşünüyorum doğumu ama sancın artarsa kanama olursa hemen gel zaten haftaya tekrar bakarım kilo alımı durursa alırız demesi ben niye kilosu yavaşladı dediğimde bilemeyiz içerde kordonunu mu sıkıyor plasenta ne durumda demesi bizi işkillendirdi. Kordonunu sordum az önce tekrar düğüm yokmuş zaten hareketleri normalmiş niye kilo almamış haftaya netleşirmiş. Şimdi benmi boşuna üzülüyorum sizce. Eşim yarın başka doktora bi gösterelim dedi. Aslında doktorumla iyi anlaşıyorduk ne olacak son dakika bilemiyorum. Kafam ağrıyor biraz uyusam iyi olacak sanırım.

Tansiyonun oynamistir kuzum azcik uyu dinlen yarin da esinin de senn de icinin rahat etmesi icin baska doktora gorunursunuz giray pasanin keyfi yerinde hareketler o bicimm hic skma canini sen olumsuz bise cikmicak canim

Herkese merhaba kızlar cumadan beri yokum pazartesi itibariyle izne ayrıldım evdeyim dinleniyorum evimle uğraşıyorum yemek yapıyorum oğlumla ilgileniyorum şimdilik iyiyim ama sanki biraz sıkılacak gibiyim evde kızımın çantasını hazırlamaya basaldım sizler kaç tane kıyafet koydunuz cantaya

Ben 2 takım koydum

Bu arada günlerimiz ayni

Korkma güzelim hareketlerini hissediyorsun sürekli zaten ama istersen bir başka doktora git kordonun tamamı görünmeyebilir bu doktorun hatası değil dedim ya Doğum anında gördüler benimkini ili gündür besin gitmiyormuş bebeğe dedi ebe o yüzden öyle bir aç doğdu ki ben ayılıp emzirene kadar yıktı ortalığı sonra üç gün uyandıramadık. Bak şöyle düşün az da olsa kilo almış bu da demek oluyor ki besin gidiyor ama yetersiz bu arada kordon dopleri isteyebilirsin. Benim doktorum bende pıhtılaşma olduğu için her gittiğimde kordon dopleri yapıyor yani bebeğe giden besin.. eller böyle durumlarda destek olacaklarına daha çok sinir bozuyorlar

Yeter mi acaba başka neler koydunuz 2. Gebeliğim ama şaşırdım ne koyacagimi bilemedim
Zıbın koydum 3 tane filan yedek çorap koydum şu hastane çıkışının içinden çıkan çapraz gelen iç kıyafet var ismini bilmiyorum uzun kollu atlet niyetine ondan koydum bebiş için bunları koydum çok fazla koymadım

A Askina eskiya dahiliyeden ciktim simdi insulin verdi yaaa bide su cubuk mudur bedir savah oglen aksam olccekmisim rapor duzenletti. Diyetisyene yonlendirdi simdi onu bekliorum ordanda jurettin beye gitcem

Geçmiş olsun canım. Allah dermansız dert vermesin. Geçici bir durum bu üzülme

Geçmiş olsun canım

Nazdan değil aslında bizimki korku politikasından. Kimse aman bu kadın hamile kötü etkilenmesin diye düşünmez korku filminden fırlamış gibi doğum hikayeleri anlatırlar. Falanca şöyle olmuş fişmanca böyle olmuş diye. İşin kötüsü çocukluğumuzdan beri bu tarz hikayelere maruz kaldığımız için haliyle doğumdan korkuyoruz. Korkudan dolayı sezaryen olanı anlıyorum ben açıkçası. Bu hususta en kızdığım doktorlar. Normal doğum yapabilecek durumdaki insanlara bile bir kulp takıp sezaryene alıyorlar bir şekilde

Yeter mi acaba başka neler koydunuz 2. Gebeliğim ama şaşırdım ne koyacagimi bilemedim
Pisık kremi koydm bez koydum.kndime depend koydum iç çamaşır koydm bi gecelik 2 pijama koydm.oğluma 5 takım koydum nrdeyse evdekilerin yarısını koymusum.ince orta ve kalın 3 tane battaniye koydum.tacimi terligimi koydum.emzik biberon koycam.yastık koydm bi tane bebişe.2 bavul oldu bnm karışık koymstum düzenlicem en son.

Canım arkadaşlar seni rahatlatmak telaşlandırmamak istiyorlar ama ben başımdan geçtiği için söylüyorum sen yinede bir perinotoloğa görün derim çünkü konu bebeğin zayıf yada kilolu olması değil bu kiloda doğan çok Bebek var ama eğer kan akışında yada plesanta yaşlanması gibi bir problem varsa eğer beklemeden bebeğin alınması en doğru karardır.. sonuçta doktorun bir sorun yok dememiş sorunun ne olduğunu anlayamadım demiş.. haklı olabilirsiniz kilo alımının yavaş olması belki hiç bir sorun teşkil etmez ama eden durumlarda mutlaka vardır be çok şükür elimizde imlan varsa doktora gidip gerekenin yapılması gereklidir.. şimdi uyu dinlen hareketlerini takip et dediğin gibi ama ama yarın bir görün tekrar doktora alınsın diyorlarsa da sağlıkla al bebişini kucağına doğduktan sonra zaten güzel güzel beslersin

Evet cnm ben sezeRyan olucam doktorum 22 kasımda alalım dedi benim kız acele edip gelmezse
22 kasım çok geç değil mi sanki çünkü en azından 10 gün önceden alırlar diye tahmin etmiştim ben mi çok sabırsızım acaba bakalım bana ne diyecek üç hafta sonra kontrol var benim o zaman gün veririm dedi

Bilmiyorum ki cnm pazartesi gittim doktora doğum tarihimi sordum öyle söyledi kızım sabrederse iyi abisi sabredememisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…