bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Gunaydin kizlar. 3 aydir ellerim uyusuk karincali. Normale döneceği günü sabirsizlikla bekliyorum. Hissetmek istiyorum...

Günaydın cnm.
Aynen benmde son günlerde öyle oluo.şişiyrm bi de galiba Gece yastgmi bile tutmaya calistgmda tutamiyrm.İlk öyle farkettim zaten.sabahları kalktgmda elimi yumruk yapamiyrm taş gibi oluo.hâlâ parmak uclrmda var uyuşuk

Selam, benim doktorumun bana dediği ise 38. haftadan önce doğan her bebeğin premature kabul edildiği. Bu nedenle öyle diyorlardır. Algı problemi yüzünden. 37 bitti mi, sonrası zaten 38 :) Aslında haklısın. Ama şu da var ki ( Normal doğum için konuşuyorum) bebek ne kasar kalmak istiyorsa,zaten o kadar kalıyor. Sezeryan için gelişimi takip ediliyor ve gün belirleniyor vs.
O yuzden, bekletmesin deme bence de, sağlıkla gelsin de. Vaktinde gelsin de Hepimiz sabırsızlanıyoruz ama inan onları içimizde taşımanın keyfi geri gelmeyecek, bir kez çıktıklarında ( Geceleri çektiğimiz tüm o berbat mide yanmalarına rağmen)
Hepimize hayırlı doğumlar.

Günaydın kızlar...
Ben neden bu eşimle kavga olaylarını abartıyorum sanki ama çok sinir oluyorum artık dayanamıyorum tahammülüm kalmadı hayatımın belki de son hamilelik günleri tadını çıkartmak nazlanmak kapris yapmak hakkım değil mi ama hiç birine izin vermiyor bu odundan üretim erkekler... yontmak için yıllarını veriyorsun en ufak bir kavganda sana hakkımı helal etmiyorum diyor çıldırıyorum zıvanadan çıkıyorum allahım dün gece boyu kavga ettik uyumaya çalıştıkça deli gibi kelimeler dökülüyor ağzımdan... söyledikçe söyledim söyledikçe sinirlendim sinirlendikçe tutup kıllarından balkondan fırlatıp atmak geldi içimden.. sonra dedim adam 2 metre kilosu 90 otur oturduğun yere bi daha evlenirsem ufak tefek birini bulup canım sıkıldıkça hırpalamak istiyorum.. sabah kalmış kahvaltı hazırlamış termosa çay bile koymuş bi uyandım masanın üstünde arkasından seslendim aman yapmasaydın sonra hakkını helal etmezsin falan.. çok doldum kızlar sabahtan akşama kadar şakta sümük ağlamak istiyorum ama tek balına tadı çıkmıyor..

Kızlarrrrrrr ben geldim doktordan. Bebeğim 2627 gr olmuş 2545 gr idi geçen hafta.yani 1 haftada 82 gr almış boy 50 cm. Sol böbrek genişliği 13 mm. Yüzünü göremedik enseyi gördük. Kafa aşağı yüzü içe dönük. Doktor 21 Ekim cumaya gün verdi AMA nst de sancı 20 ile 40 arası çıktı hep. Doktor eğer sancın artarsa kanama vs olursa erken alırız ve kilo alımı durma noktasına gelirse haftaya bile alabilirim her an hazır ol dedi. Kızlar bebeğim niye kilo alamıyor olabilir çok üzgünüm kızımda böyle olmamıştı. Kalp atışı ve hareketleri güzel takma kafana dedi doktor ama niye yavaşladı acaba diyr sordum kordon normal görünüyor ama çok hareketli sıkıyormu dolanıyor mu bilemeyiz dedi. urashaa böyle işte canım.

Kızlar bir de ben yenidoğan prima aldım bugün 156 tane var içinde. Prima iyidir inşallah? Siz hangi bezi kullanacaksiniz acaba?
Prima premium care aldım bende 50tane herkes cok alma bebeğinin kılosuna göre alırsın dedi 15gun sonra 2numaraya geçen varmış sıkıyormuş bez

Canim aslinda cok da dikkat ettin bu hafta bildigim kadariyla. Bebisin neden kilo alamadi ki acaba? Ama haftasına göre de fena gorunmuyo kilosu. Doguma kadar alır inşallah.

üzülme canım, sonuçta ultrasonda da her zaman objektif olmuyor, pozisyona göre bile değişiyor ölçümler.
yine ölçülenden fazladır muhtemelen gerçek kilosu.
doppler, kalp atışı filan normalmiş bak maşallah, üzülme sen.

Tatlim ne guzel iste sagligi sihhati yerinde kilosuna takilma.dogduktan sonra annesi büyütür tatli minik erkegi... Simdiden hayirli dogumlar olsun insallah

Yinede kilosu iyi canim.uzulme sen.her bebek bir degil.sende muzu dene canim.dondurma Bunlar bebise kilo aldiriyor.
21 ekime cok bisey kalmadi.hayirli saglikli dogumalar.

Canım benim belki de kordondan kaynaklıdır benim ilk oğlumda kordona düğüm atmış Bebek ama bunu ultrasonda göremedi doktorlar hiç endişelenme boyu da gayet iyi doğsa da küveze gerek kalmaz inşallah doğduktan sonra besler büyütürsün sana tavsiyem çok fazla beklemeyin derim inşaallah sağlıkla al kucağına bebeğini

[QUOmoonlight, post: 48313160, member: 732710"]Kızlarrrrrrr ben geldim doktordan. Bebeğim 2627 gr olmuş 2545 gr idi geçen hafta.yani 1 haftada 82 gr almış boy 50 cm. Sol böbrek genişliği 13 mm. Yüzünü göremedik enseyi gördük. Kafa aşağı yüzü içe dönük. Doktor 21 Ekim cumaya gün verdi AMA nst de sancı 20 ile 40 arası çıktı hep. Doktor eğer sancın artarsa kanama vs olursa erken alırız ve kilo alımı durma noktasına gelirse haftaya bile alabilirim her an hazır ol dedi. Kızlar bebeğim niye kilo alamıyor olabilir çok üzgünüm kızımda böyle olmamıştı. Kalp atışı ve hareketleri güzel takma kafana dedi doktor ama niye yavaşladı acaba diyr sordum kordon normal görünüyor ama çok hareketli sıkıyormu dolanıyor mu bilemeyiz dedi. urashaa böyle işte canım.[/QUOTE]
Cnm aslinda kilosu iyi de neden bir haftada bu kadar az aliyor kismina takildin sen insallah sorun olmaz cnm bi arkadasim da boyleydi 35 .haftada aldi bebegi doktor senin ki yine iyi masallah.bebegi su an iyi massllah sadece biraz minyom tipli bi cocuk.

Canım bizde de aynısı oldu, sağlık ocağı son kontrole gittiğimizde normal doğum olursa 3. Gün, sezaryen olursa 6. gün gelin hastane alsa dahi topuk kanı biz de alacağız demişti, hastane de onayladı aynı işlemi, biz alıyoruz ama sağlık ocağı da alacak dedi, bizim hem başkentte alındı, bayram tatiline denk geldiği için doğumdan 10 gün sonra sağlık ocağında da alındı.Neyse ki Selim Tuna babasına çekmiş çok ağlamıyor, acı ağrı eşiği daha yüksek sanırım. İnşallah sizin bebişinki de kolay olur canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…