- 14 Ekim 2014
- 4.935
- 4.445
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #53.961
Evet kuzum bende öyle umuyorumYagmur8991 canım stres yapma bazen banada oluyor o hatta korkuyordum ama yerleri daraldı eskisi gibi rahat hareket edemiyorlar
@because of you canım sen nasıl oldun daha iyisindir inşallah
Gunaydin kizlar. 3 aydir ellerim uyusuk karincali. Normale döneceği günü sabirsizlikla bekliyorum. Hissetmek istiyorum...
Selam, benim doktorumun bana dediği ise 38. haftadan önce doğan her bebeğin premature kabul edildiği. Bu nedenle öyle diyorlardır. Algı problemi yüzünden. 37 bitti mi, sonrası zaten 38 :) Aslında haklısın. Ama şu da var ki ( Normal doğum için konuşuyorum) bebek ne kasar kalmak istiyorsa,zaten o kadar kalıyor. Sezeryan için gelişimi takip ediliyor ve gün belirleniyor vs.Kızlar 37 haftadan sonra artık doğum beklenmiyor mu? Ben hayırlısıyla doğsun dediğim de sanki aylar önce doğsun demişim gibi tepki veriyor insanlar. Sen nasıl 37den sonra çok bekletmesin diyorsun nasıl annesin 1 gün bile çok kıymetli bebek için gelişimini tamamlamadan doğarsa çocuk vicdan azabı çekersin...vs vs vs
Kızlar 37 den sonrası için bebek gelişimini tamamlanıyor mu zaten ya?
Evet benim de sezercik olacak genelde 10 gün öncesine gün verilince öyle oluyor 40 gün var Doğuma... nilke ninde allah yardımcısı olsun inşaallahSezaryendi dmi
TaMAM cnm güzel haberlerle gel bekliyrzInsallah cnm simdi ac karnina gitcem 9da dahiliyede randevum var tahlil fln ister muhtemelen cunku. Tahlilleei tamamladiktan sonra karnimo doyurup nst ye gircem bakalim yazarim belli olunca zaten
Prima premium care aldım bende 50tane herkes cok alma bebeğinin kılosuna göre alırsın dedi 15gun sonra 2numaraya geçen varmış sıkıyormuş bezKızlar bir de ben yenidoğan prima aldım bugün 156 tane var içinde. Prima iyidir inşallah? Siz hangi bezi kullanacaksiniz acaba?
Canim aslinda cok da dikkat ettin bu hafta bildigim kadariyla. Bebisin neden kilo alamadi ki acaba? Ama haftasına göre de fena gorunmuyo kilosu. Doguma kadar alır inşallah.Kızlarrrrrrr ben geldim doktordan. Bebeğim 2627 gr olmuş 2545 gr idi geçen hafta.yani 1 haftada 82 gr almışboy 50 cm. Sol böbrek genişliği 13 mm. Yüzünü göremedik enseyi gördük. Kafa aşağı yüzü içe dönük. Doktor 21 Ekim cumaya gün verdi AMA nst de sancı 20 ile 40 arası çıktı hep. Doktor eğer sancın artarsa kanama vs olursa erken alırız ve kilo alımı durma noktasına gelirse haftaya bile alabilirim her an hazır ol dedi. Kızlar bebeğim niye kilo alamıyor olabilir çok üzgünüm kızımda böyle olmamıştı. Kalp atışı ve hareketleri güzel takma kafana dedi doktor ama niye yavaşladı acaba diyr sordum kordon normal görünüyor ama çok hareketli sıkıyormu dolanıyor mu bilemeyiz dedi. urashaa böyle işte canım.
üzülme canım, sonuçta ultrasonda da her zaman objektif olmuyor, pozisyona göre bile değişiyor ölçümler.Kızlarrrrrrr ben geldim doktordan. Bebeğim 2627 gr olmuş 2545 gr idi geçen hafta.yani 1 haftada 82 gr almışboy 50 cm. Sol böbrek genişliği 13 mm. Yüzünü göremedik enseyi gördük. Kafa aşağı yüzü içe dönük. Doktor 21 Ekim cumaya gün verdi AMA nst de sancı 20 ile 40 arası çıktı hep. Doktor eğer sancın artarsa kanama vs olursa erken alırız ve kilo alımı durma noktasına gelirse haftaya bile alabilirim her an hazır ol dedi. Kızlar bebeğim niye kilo alamıyor olabilir çok üzgünüm kızımda böyle olmamıştı. Kalp atışı ve hareketleri güzel takma kafana dedi doktor ama niye yavaşladı acaba diyr sordum kordon normal görünüyor ama çok hareketli sıkıyormu dolanıyor mu bilemeyiz dedi. urashaa böyle işte canım.
Tatlim ne guzel iste sagligi sihhati yerinde kilosuna takilma.dogduktan sonra annesi büyütür tatli minik erkegi... Simdiden hayirli dogumlar olsun insallahKızlarrrrrrr ben geldim doktordan. Bebeğim 2627 gr olmuş 2545 gr idi geçen hafta.yani 1 haftada 82 gr almışboy 50 cm. Sol böbrek genişliği 13 mm. Yüzünü göremedik enseyi gördük. Kafa aşağı yüzü içe dönük. Doktor 21 Ekim cumaya gün verdi AMA nst de sancı 20 ile 40 arası çıktı hep. Doktor eğer sancın artarsa kanama vs olursa erken alırız ve kilo alımı durma noktasına gelirse haftaya bile alabilirim her an hazır ol dedi. Kızlar bebeğim niye kilo alamıyor olabilir çok üzgünüm kızımda böyle olmamıştı. Kalp atışı ve hareketleri güzel takma kafana dedi doktor ama niye yavaşladı acaba diyr sordum kordon normal görünüyor ama çok hareketli sıkıyormu dolanıyor mu bilemeyiz dedi. urashaa böyle işte canım.
Yinede kilosu iyi canim.uzulme sen.her bebek bir degil.sende muzu dene canim.dondurma Bunlar bebise kilo aldiriyor.Kızlarrrrrrr ben geldim doktordan. Bebeğim 2627 gr olmuş 2545 gr idi geçen hafta.yani 1 haftada 82 gr almışboy 50 cm. Sol böbrek genişliği 13 mm. Yüzünü göremedik enseyi gördük. Kafa aşağı yüzü içe dönük. Doktor 21 Ekim cumaya gün verdi AMA nst de sancı 20 ile 40 arası çıktı hep. Doktor eğer sancın artarsa kanama vs olursa erken alırız ve kilo alımı durma noktasına gelirse haftaya bile alabilirim her an hazır ol dedi. Kızlar bebeğim niye kilo alamıyor olabilir çok üzgünüm kızımda böyle olmamıştı. Kalp atışı ve hareketleri güzel takma kafana dedi doktor ama niye yavaşladı acaba diyr sordum kordon normal görünüyor ama çok hareketli sıkıyormu dolanıyor mu bilemeyiz dedi. urashaa böyle işte canım.
Canım benim belki de kordondan kaynaklıdır benim ilk oğlumda kordona düğüm atmış Bebek ama bunu ultrasonda göremedi doktorlar hiç endişelenme boyu da gayet iyi doğsa da küveze gerek kalmaz inşallah doğduktan sonra besler büyütürsün sana tavsiyem çok fazla beklemeyin derim inşaallah sağlıkla al kucağına bebeğiniKızlarrrrrrr ben geldim doktordan. Bebeğim 2627 gr olmuş 2545 gr idi geçen hafta.yani 1 haftada 82 gr almışboy 50 cm. Sol böbrek genişliği 13 mm. Yüzünü göremedik enseyi gördük. Kafa aşağı yüzü içe dönük. Doktor 21 Ekim cumaya gün verdi AMA nst de sancı 20 ile 40 arası çıktı hep. Doktor eğer sancın artarsa kanama vs olursa erken alırız ve kilo alımı durma noktasına gelirse haftaya bile alabilirim her an hazır ol dedi. Kızlar bebeğim niye kilo alamıyor olabilir çok üzgünüm kızımda böyle olmamıştı. Kalp atışı ve hareketleri güzel takma kafana dedi doktor ama niye yavaşladı acaba diyr sordum kordon normal görünüyor ama çok hareketli sıkıyormu dolanıyor mu bilemeyiz dedi. urashaa böyle işte canım.
Canım bizde de aynısı oldu, sağlık ocağı son kontrole gittiğimizde normal doğum olursa 3. Gün, sezaryen olursa 6. gün gelin hastane alsa dahi topuk kanı biz de alacağız demişti, hastane de onayladı aynı işlemi, biz alıyoruz ama sağlık ocağı da alacak dedi, bizim hem başkentte alındı, bayram tatiline denk geldiği için doğumdan 10 gün sonra sağlık ocağında da alındı.Neyse ki Selim Tuna babasına çekmiş çok ağlamıyor, acı ağrı eşiği daha yüksek sanırım. İnşallah sizin bebişinki de kolay olur canım.sinemnur canım bugün sağlık ocağına gittim son kontrol için.bundan sonra bebek doğunca 4. Gün gel topuk kanı alıcaz dedi. Bende kızımda hastanede aldılar başka almadılar gerek var mı dedim. Oda onlar tam yapamıyorlar sonuç kesin çıkmıyor yapmak zorundayız falan dedi. Bu işin tam olamaması ne demek anlamadım saçma değilmi el kadar bebek tekrar tekrar acı çekecek sen ne yaptın anlatır mısın lütfen kafam karıştı
Gecms olsun cnm insallah en kisa zamanda düzene girer stres yapma sen yeter ki.A Askina eskiya dahiliyeden ciktim simdi insulin verdi yaaa bide su cubuk mudur bedir savah oglen aksam olccekmisim rapor duzenletti. Diyetisyene yonlendirdi simdi onu bekliorum ordanda jurettin beye gitcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?