- 1 Aralık 2008
- 4.236
- 4.717
- 398
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #54.281
Erkek çocukların da bu sorun daha fazla canım kızlar daha uzun süre otururabikiyorlar ama bizim haylaz resmen amuda kalkıyor ödev yaparken yok tuvaleti gelir yok acıkır bisiklete binöek ister dün çok bunaldım diye okul çıkışı parka gidelim dedim annemle hem oğlan enerjisini atarsa rahat yapar. Saat altı da evdeydik. Bir oturduk bşr saat yemek molası verik 10:30 da ancak bitti.. bu ödevler konusu çok zor gerçekten bir de bebekle hiç düşünemiyorumAyni durum bizde de var.oglum sabah yataktan kalkamaz kahvakti giyinme vs iskence oldu resmen.odev yapmalarimizi hic anlatmayayim.zaten odev zamanimizda zeynep zumra hemen basliyor bende bende diyip onada kalem defter verip birde onunla ugrasiyoruz.cok zor cocuklara odev yaptirmak.bu kis zor gecicek bize.
İnş annesinin sözünü dinler Mehmet giray paşaİnşallah canım sürekli konuşuyorum oğluşumla tembihliyorum zamanını bekle canın ne istiyorsa bana bildir çabuk büyü diye
Canım için rahatlamış hissettim seni çok şükür hareketleri düzenliyse korkma çok şükür sık sım kontrol edecekmiş zaten dediğin gibi kordon da düğüm vardı benim oğlumun da ama şükür sağlıkla aldık kucağımıza.. sen de alacaksın inşaallah ay çok az kaldı ya senin heyecan yaptımİnşallah canım sürekli konuşuyorum oğluşumla tembihliyorum zamanını bekle canın ne istiyorsa bana bildir çabuk büyü diye
kp sessiz kalıkyor bu konularda çok bilgisi yok çunku neler yasanacagına dair. hernekadar kendi cocugu olmus olssada 40 sene kadar once kv. sağolsun herseye yetiştiği için onu da dolduruyor kendi istekleri dogrultusunda .Düşününce nerden bilsin kanamam olacak cekinicem gaz cıkarmam gerekicek yapamıcam yanlarında sancılarım olurken orda bagırmak yerıne kasılıcam bu tip şeyleri erkek olarak dusunemez analayamazda .. gecen gittiğimizde adamcagız suratımıza bakmadı kımbılır hangı konuda nasıl doldurdu adamcagızı..ayy canım sende bu kadar strese sokma kendini bunlar işi yüzsüzlüğe vurmuşlar sende ona göre davran kp ne işi var yaa doğum yapacak kadının yanında tövbee bunu direk söyle zaten canım alınan da alınsın çüşş yani
benimde eşim kv sormuş ne zaman geleceksiniz diye oda doğumun ertesi günü geliriz demiş ii bari hastanede olmayacaklar bu benim için iyide kb gelecek evde ben nasıl onla rahat edecem bilemiyorum eşim çok kalmaz dedi babamda zaten kalamsın dedim içimden benim annemde olacak kv yeterli kb olmasın zaten ki kv de çok kalmasına gerek yok annem olacak 40 ıma kadar bakalım gelene sorulmuyor kaç gün kalacaksın diye
Canım benim taşikardi var anlatmıştım önceden doğumdan sonra kardiyolojiye gidip önemli bi sorun mu var diyr baktırcaz. Ama bu aralar ataklarım arttı geceleri bayılcak gibi oluyorum nefes alamıyorum kalbim çarpıyor terliyorum elim ayağım boşalıyor. Eşim işyerinde yakın bi arkadaşıyla paylaşmış hanım rahatsız diye. Ailecek tanıştığımız biri. Onun eşide bi ara benim gibi olmuş psikoloğa kardiyolojiye gitmiş panik atak demişler. Eşine biraz daha ilgili ol tartışma ortamı yaratmayın daha çok artıyor ataklar demiş. Doktor ismi falan vermiş. Dün üzüntüden yine gece çarpıntım vardı. Doğumdan sonra ilk işimiz kardiyoloji ve psikolog. Sende eşinle git içini dök o size bi çözüm bulsun canım. En iyisini düşünmüşsün sende. İnşallah o bari faydalı olur size.ahh keşke canım çokk masraf yaptık bebeğe tasınacak kadar harcama yapacak durumumuz hiç yok şuanEşime de ev bulup gösteriyordum bu kadar harcama yapmadan once kimini begeniyordu ama kımıldamıyordu niyeyse yapıstık kaldık buraya Valla en sonunda çirkinleşicem sanırm sonrada çirkinleştim diyip üzülücem acaba bir psikologtan yardım mı alsam bu konuda dıye dusunur oldum eşimle gidip ne yapmamız nasıl davranmamız gerektiği konusnda içime sinecek şekilde bana uygun bir şekilde çözüm bulabilsem sonrada gerekirse kv.yi gotursek ama gitmez kabul etmez o bakalım nasıl cozucez
En guzel yıllarımız nasıl bir psikoloji ile geciyorCanım benim taşikardi var anlatmıştım önceden doğumdan sonra kardiyolojiye gidip önemli bi sorun mu var diyr baktırcaz. Ama bu aralar ataklarım arttı geceleri bayılcak gibi oluyorum nefes alamıyorum kalbim çarpıyor terliyorum elim ayağım boşalıyor. Eşim işyerinde yakın bi arkadaşıyla paylaşmış hanım rahatsız diye. Ailecek tanıştığımız biri. Onun eşide bi ara benim gibi olmuş psikoloğa kardiyolojiye gitmiş panik atak demişler. Eşine biraz daha ilgili ol tartışma ortamı yaratmayın daha çok artıyor ataklar demiş. Doktor ismi falan vermiş. Dün üzüntüden yine gece çarpıntım vardı. Doğumdan sonra ilk işimiz kardiyoloji ve psikolog. Sende eşinle git içini dök o size bi çözüm bulsun canım. En iyisini düşünmüşsün sende. İnşallah o bari faydalı olur size.
Bende ki heyecanı sor bideCanım için rahatlamış hissettim seni çok şükür hareketleri düzenliyse korkma çok şükür sık sım kontrol edecekmiş zaten dediğin gibi kordon da düğüm vardı benim oğlumun da ama şükür sağlıkla aldık kucağımıza.. sen de alacaksın inşaallah ay çok az kaldı ya senin heyecan yaptım
Benimki panik atak mı bilmiyoruz şuan canım ama inşallah kalbimde rahatsızlık olmasında psikoloji düzelir bi şekilde inşallah tabi sonradan bozan olmazsa yine. Sende araştır iyi bi doktor canım inşallah bulursunuzEn guzel yıllarımız nasıl bir psikoloji ile geciyorAllah yardımcıın olsun canım senın de gerçi normal şu hamilielkte panik yaşamak çarpıntın olması İnşallah iyi bir psikologtur da rahatlatır canım çarpıntın kalmaz
Rabbim.sifa versin insallah kac kiloydu 5 hafta once simdi kac kilo canim insallah yaniloyordur doktorunKizlar bebegim 5 haftadr gelismemis dualarinizi eksik etmeyin lutfen
Geçmiş olsun canım. Nasıl gelişmemiş anlamadım organ olarak mı kilo olarak mı?Kizlar bebegim 5 haftadr gelismemis dualarinizi eksik etmeyin lutfen
Çok geçmiş olsun. Arkadaşımın kızı da öyleydi. 30. Haftadan sonra kg almadı hatta vermeye başladı anne karnında. Sezeryan la aldılar bebeği kısa bir küvöz maceraları oldu ama şimdi çok iyi. 2.5 yasında bıcır bıcır. Rabbim şifa versin senin bebişine deKizlar bebegim 5 haftadr gelismemis dualarinizi eksik etmeyin lutfen
kp sessiz kalıkyor bu konularda çok bilgisi yok çunku neler yasanacagına dair. hernekadar kendi cocugu olmus olssada 40 sene kadar once kv. sağolsun herseye yetiştiği için onu da dolduruyor kendi istekleri dogrultusunda .Düşününce nerden bilsin kanamam olacak cekinicem gaz cıkarmam gerekicek yapamıcam yanlarında sancılarım olurken orda bagırmak yerıne kasılıcam bu tip şeyleri erkek olarak dusunemez analayamazda .. gecen gittiğimizde adamcagız suratımıza bakmadı kımbılır hangı konuda nasıl doldurdu adamcagızı..Yok ısrar ederlerse daha fazla soylıcem zaten bır kac kez o duruma soktular beni evde ustaların yanında kp. e kıbarca acıklamalarımın uzerıne hala ısrara devam ettiklerinde utancımdan yerin dibine de girsem kadındogumcuma gıdıcem oyuzden temızlenicem demek zorunda kalmıstım laftan anlamadıklarında ustalar da nereye bakacaklarını şaşırdı dusun durumu
Kizlar bebegim 5 haftadr gelismemis dualarinizi eksik etmeyin lutfen
Çok sağol cnm.bugün alayım inşallah.daha almaya bile cesaret edemedm.sanki tadı süt gibi olmiickms gibime gelio.böyle yeni şeylere çok açık olamiyrm.Her zaman orjinalden yanayım
Gerçi şuan ağrı yapsa bile yatarken normal süt de olsa içmeye karar verdim.Çünkü el parmaklrm acayip ağrıo.sırtımda dün çok rahatsızdı.süt icmedgm için mi Die düşündüm artık.bebeğim Allah korusun eksik beslenirse Die endişelndm biraz.bu arada bi tane dişim daha kırıldı.dişçi hiç ellemedi.doğumdan sonra yapılması lazım dedi.o da süt icemedm alakalı olablr.gerçi süt içen arkadslrmn da hamilelikte diş problemlri oldu.problemli dişin varsa hamilelikte genelde ilerlio deneblr de.öyle işte yine uzattım :)
Allah sifa versin canim.doktor ne diyor durumla ilgiliKizlar bebegim 5 haftadr gelismemis dualarinizi eksik etmeyin lutfen
Ya aslonda biraz pahali ama pinner tetsmi ne var neye alerjimiz var bize kilo aldirqn gidalar ne hepsini listeliyormus ben de yapmadim hic ama yapanlar memnunmusBen normal yaglı yagsız süt hiç içemem kuzu laktoz alerjim var sanırım davul gibi olurum normalde bile süt sütlü kahve vs içsem. Tek içebildiğim laktozsuz, hatatta rahatsız etmez tadı da süt gibi merak etme :) gerçi ben süt sevmediğimden içemiyorum onuda pek ama normal sütü seviyorsan yadırgamaZsın laktozsuzu :)
Ben prima aldim bide buara migrosta indirmdeydi bicok bebek magzasinda da setini satiyorlarKızlar hangi bebek bezini almalıyım karar veremedim. Siz hangizini tercih ettiniz?
Hep primaydi tercihim ama zeynep zumraya pisik yapinca molfix kullanadim suan supriz yumurtamada molfix aldimKızlar hangi bebek bezini almalıyım karar veremedim. Siz hangizini tercih ettiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?