bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Erkek çocukların da bu sorun daha fazla canım kızlar daha uzun süre otururabikiyorlar ama bizim haylaz resmen amuda kalkıyor ödev yaparken yok tuvaleti gelir yok acıkır bisiklete binöek ister dün çok bunaldım diye okul çıkışı parka gidelim dedim annemle hem oğlan enerjisini atarsa rahat yapar. Saat altı da evdeydik. Bir oturduk bşr saat yemek molası verik 10:30 da ancak bitti.. bu ödevler konusu çok zor gerçekten bir de bebekle hiç düşünemiyorum

İnşallah canım sürekli konuşuyorum oğluşumla tembihliyorum zamanını bekle canın ne istiyorsa bana bildir çabuk büyü diye
Canım için rahatlamış hissettim seni çok şükür hareketleri düzenliyse korkma çok şükür sık sım kontrol edecekmiş zaten dediğin gibi kordon da düğüm vardı benim oğlumun da ama şükür sağlıkla aldık kucağımıza.. sen de alacaksın inşaallah ay çok az kaldı ya senin heyecan yaptım

kp sessiz kalıkyor bu konularda çok bilgisi yok çunku neler yasanacagına dair. hernekadar kendi cocugu olmus olssada 40 sene kadar once kv. sağolsun herseye yetiştiği için onu da dolduruyor kendi istekleri dogrultusunda .Düşününce nerden bilsin kanamam olacak cekinicem gaz cıkarmam gerekicek yapamıcam yanlarında sancılarım olurken orda bagırmak yerıne kasılıcam bu tip şeyleri erkek olarak dusunemez analayamazda .. gecen gittiğimizde adamcagız suratımıza bakmadı kımbılır hangı konuda nasıl doldurdu adamcagızı.. Yok ısrar ederlerse daha fazla soylıcem zaten bır kac kez o duruma soktular beni evde ustaların yanında kp. e kıbarca acıklamalarımın uzerıne hala ısrara devam ettiklerinde utancımdan yerin dibine de girsem kadındogumcuma gıdıcem oyuzden temızlenicem demek zorunda kalmıstım laftan anlamadıklarında ustalar da nereye bakacaklarını şaşırdı dusun durumu

Son düzenleme:
Canım benim taşikardi var anlatmıştım önceden doğumdan sonra kardiyolojiye gidip önemli bi sorun mu var diyr baktırcaz. Ama bu aralar ataklarım arttı geceleri bayılcak gibi oluyorum nefes alamıyorum kalbim çarpıyor terliyorum elim ayağım boşalıyor. Eşim işyerinde yakın bi arkadaşıyla paylaşmış hanım rahatsız diye. Ailecek tanıştığımız biri. Onun eşide bi ara benim gibi olmuş psikoloğa kardiyolojiye gitmiş panik atak demişler. Eşine biraz daha ilgili ol tartışma ortamı yaratmayın daha çok artıyor ataklar demiş. Doktor ismi falan vermiş. Dün üzüntüden yine gece çarpıntım vardı. Doğumdan sonra ilk işimiz kardiyoloji ve psikolog. Sende eşinle git içini dök o size bi çözüm bulsun canım. En iyisini düşünmüşsün sende. İnşallah o bari faydalı olur size.

En guzel yıllarımız nasıl bir psikoloji ile geciyor Allah yardımcıın olsun canım senın de gerçi normal şu hamilielkte panik yaşamak çarpıntın olmasıİnşallah iyi bir psikologtur da rahatlatır canım çarpıntın kalmaz

Bende ki heyecanı sor bide eşim dün gün belli olunca "zaman ne çabuk geçiyor. Başında 9 ay çok gibi geliyor ama şimdi bakıyorum su gibi geçmiş gibi diyor" tabi bu arada ömrümüzden 9 ay bitti oda ayrı bir konu inşallah sağ salim kavuşuruz hepimiz canım. Biz iyileşip sizin doğumları beklicez inşallah merakla.

Benimki panik atak mı bilmiyoruz şuan canım ama inşallah kalbimde rahatsızlık olmasında psikoloji düzelir bi şekilde inşallah tabi sonradan bozan olmazsa yine. Sende araştır iyi bi doktor canım inşallah bulursunuz

Kizlar bebegim 5 haftadr gelismemis dualarinizi eksik etmeyin lutfen
Çok geçmiş olsun. Arkadaşımın kızı da öyleydi. 30. Haftadan sonra kg almadı hatta vermeye başladı anne karnında. Sezeryan la aldılar bebeği kısa bir küvöz maceraları oldu ama şimdi çok iyi. 2.5 yasında bıcır bıcır. Rabbim şifa versin senin bebişine de

Ahh kuzummm bunlar cidden adamı deli ederler ama sen en iyisini yapmışsın bunlar belliki kibarlıktan anlamıyorlar. Bende kb çok resmiyim nasıl beraber kalacaz bir süre bilemiyorum ki zaten lohusayız bi sürü sıkıntımız var ağrımız var ben bide sezeryan olacam gerçi eşim kalmaz babam diyor ama yoldan gelecek adam hemen gidecek değil ya. Hayır birde şimdi hiçç umursamadılar bir ker sormadılar bişey lazımmı vs vs diye ancak kv bi telde aradı 1 dkdan az konuşmamız nasılsın bebek nasıl hepsi bu şimdide de oğlumun oğlu diye beni sinir edermi acaba ki zaten çok doluyum kesin cvp veririm. Annecim yazık herşeyime o koşturdu maddi manevi sanki tek onun torunu. ayy bir doğsada sevsek diye bekliyor kv benim eşim tek erkek birde ama hiçç bir yardımlarını görmedik

Ben normal yaglı yagsız süt hiç içemem kuzu laktoz alerjim var sanırım davul gibi olurum normalde bile süt sütlü kahve vs içsem. Tek içebildiğim laktozsuz, hatatta rahatsız etmez tadı da süt gibi merak etme :) gerçi ben süt sevmediğimden içemiyorum onuda pek ama normal sütü seviyorsan yadırgamaZsın laktozsuzu :)

Ya aslonda biraz pahali ama pinner tetsmi ne var neye alerjimiz var bize kilo aldirqn gidalar ne hepsini listeliyormus ben de yapmadim hic ama yapanlar memnunmus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…