bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar hangi bebek bezini almalıyım karar veremedim. Siz hangizini tercih ettiniz?
Canım migrosta indirim vardı ben prima pampers yeni bebek yazıyo ondan aldım.. Premium care diildi yani.. Çünkü bebişin totişi hangisini beğenir belli olmazmış :)) benim aldığım 138taneydi 1ay yeter galiba

teşekkür ederim canım deneyeceğim

Ben aylardır çekiyorum canım diş ağrısını karanfil iyi gelir yine sarımsak ezip koy ağrıyan dişin yanına o da çok rahatlatıyor. Sirkeli veya karbonatlı suyla da gargara yap arada ağzında da beklet biraz hemen tükürme. Geçer inşallah. Benimki yirmilik diş ameliyatla alınması lazım o da şu an mümkün değil son aylarda olduğumuz için En olmadı parol veya minoset çok ağrın olduğunda günde 4 defa bile içebilirsin demişti doktorum. Allah şifa versin inşallah

O buyume bende de var canim masallah kuzuna yaaa cok guzel kilosu doguma kadar boyle guzel devam eder insallah

Ya evet birde o acı tarafı var her geçen gün ömrümüzden kalan günlerin bir tanesi.. oh valla siz alın kucağınıza mis kokulu yavruları biz bekleyelim karnınburnunda, birde siz bırakırsınız da buraları doğdu diye iş güç giremezseniz çok kızarım bak bizi yalnız komayın buralarda almayız tekrar aramıza...İnan çok heyecanlıyım ilk bebekten daha fazla hatta yarın temizlik başlayacak benim de bu gün kılıkları çıkarttık elimle halılar geldi temizlik bitti mi sercem halıları başlıcam bebiş hazırlıklarına

Maşallah kızına canım gayet güzel sanada geçmiş olsun.

Canım olur mu öyle şey bırakmayız merak etme ilk hafta sezeryan sancısı ev kalabalığı yoğun geçer anlarsınız artık. Ama sonrasında döneriz inşallah aranıza. Gerçekten ilkinden daha heyecanlı sanki bu defa. Hem büyük ablayı düşünüp hem yeni bebeği düşünüyoruz ev hali nasıl olacak acaba? İlk sezeryanda sadece bebeğimi düşünerek girmiştim şimdi kapının dışındaki kızımı düşünerek gireceğim ayyy o gün nasıl olacak kalbim çıkacak yerinden

maşallah canım kuzucuğa benim oğlan da tek kale maç yapıyo sağ böbrekle benimkinde de büyüme var biraz.. ama şükür hiç ağrı yapmadı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…