- 1 Aralık 2008
- 4.236
- 4.717
- 398
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #54.261
Evet işte diyorum hiç bilmem ben gaz sancısını hatta erkek çocuklar gazlı olur derler ama benim oğlumda hiç gaz olmadı gayet sakin rahat bir bebekti uyanıkken yatırırdım yere öyle bakardı akıllı akıllı uykusundan da hiç öyle çığlık atarak uyanıp saatlerce uyumadığı olmadı şükür emzşrdim yatırdım hatta uykuda emerdi uykusu çok ağır.. gel gör ki şimdi oğlum eke avuca sığmıyor tam tersi bir çocuk olduEeeee limon işe yaradi mi bari?
Ben bir balık delisiyim zaten. Ama somon değil de palamut a ayrı bir zaafım var. Muzu bi tane yedim canım. Zira basur sorunum var kabız olmak istemem doğrusu. Bakalım iyi haberler alırız inşallahÖncelikle herkese günaydın kızlar güzel bir gun gecirsin herkesCanım muz guzel potasyum kaynagı ama gunde bır ye bebişten cok sana kilo yapar yoksa Bebişin kilo alsın istiyorsan son haftalardasın bol kalsiyum alman lazım yogurt ve sutten, onun dısında bol bol bakliyat (mercimek, nohut, barbunya, kurufasulye...) ve bol bol et yemen lazım. en çok somon kilo aldırır bebişine zihin gelişimi için de oldukça etkili İnşallah herşey yolundadır. Güzel haberlerle gel canım
Ay bende mi gariplik var diyodum hep. Ay bende düğün ve doğumu hiç unutamıyorum. İnsanın hayatında bir kere olabilen şeyler diye sanırım. Ben 1. Cide çok ağladım çok üzüldüm. 2. Cide biraz onlar gücense bişey olmaz. Ne kadar gücenseler benim kırgınlıklarımın onda biri olmaz.Zor ozaman gerçekten iş kocalarımızda bitiyor ana hiç dert etme bir kere söyle gücenen gücensin bir kere üzülürsün öbür türlü günlerce yaşayacaksın stresi hadi yaşayıp bitse amenna ama ömür bittse Doğum da düğünde yaşadıkların unutulmuyor... o yüzden söyle hiç düşünme boşuna hatta o kadar acımasız olmamız gerekiyor ki bazen eşleri bile düşünmemeliyiz
günaydın kızlar herkes iyidir umarım. Sayfalar çok birikmiş hoşuma gitti muhabbetleriniz :)) bende tekrar doktorumla görüştüm sık sık takip edecek banada bebek hareketlerine dikkat et dedi. Evet az besleniyormuş ama bebek hareketli kordon düğümü olsa hareketi azalırmış. Sabrederek son 14 günü geçircez inşallah. Beslenme ve kilo alımı durursa hemen alacak ozamanda bi sorun olmazmış inşallah.
Ay aynı yaaa. Oğlumun varlığını unuturdum öyle uyurdu. Ağladığını bilmem açlık dışında. Ama kucağına koyardım saatlerce dururdu. Öyle al beni kucağına falan diye ağlamazdı hiç. Sık kalkardı gece ama öyle ağlayıp ortalığı katayım yapmazdı. Fekat Gel gör ki yürümeye nasıl başladı bizim evde maceralar başladı. Tepemizde yürüyor... O kadar hareketli ki. Uyku diyince ağlıyor uyumicam diye. 10 dk sessizce oturduğu görülmemiş.be çenesi duruyor ne eli ayağıEvet işte diyorum hiç bilmem ben gaz sancısını hatta erkek çocuklar gazlı olur derler ama benim oğlumda hiç gaz olmadı gayet sakin rahat bir bebekti uyanıkken yatırırdım yere öyle bakardı akıllı akıllı uykusundan da hiç öyle çığlık atarak uyanıp saatlerce uyumadığı olmadı şükür emzşrdim yatırdım hatta uykuda emerdi uykusu çok ağır.. gel gör ki şimdi oğlum eke avuca sığmıyor tam tersi bir çocuk oldu
Canım ben muz yiyorum ama günde 2_3 bardak kayısı hoşafı içiyorum sende öyle yapabilirsin kabız olmayızBen bir balık delisiyim zaten. Ama somon değil de palamut a ayrı bir zaafım var. Muzu bi tane yedim canım. Zira basur sorunum var kabız olmak istemem doğrusu. Bakalım iyi haberler alırız inşallah
benzer şeyler yasıyoruz sanırım canım..Benimkini de karın ağrısı aldı şimdiden. Dedim söyle baban gelmesin ilk etapta. Annem olacak benim de babam gelmeyecek. Ben rahat edemem ki 1. Doğumda edemedim. adam tam 18 gün tv karşısında yattı. Bi de lohusa tacı tak adama yatır sanki o doğurdu. Ben. Hep tedirgin gezdim. Sürekli eşime arkama bak bişey var mı diye sordum hani leke falan olur olur mu diye. Gece lavaboya kalkmadan kulağımı kapıya dayadım önce tıkır tıkır yoksa çıktım odadan. Tuvalet kapısında kayınpederle karşılaşmamak için. Anneme hele daha zor oldu. Düşünsene kadın pijamayla koridorda karşılaşıyor falan kayınpederle. Dedim ben de eşime. Çünkü kendi bunları asla akıl edemediği için 2. Doğum olmasına rağmen. Hamileliğin başında tamam canım ben sana ilkini yaşatmam diyordu sona doğru şimdi gelecek adama gelme nasıl diyeyim demeye başladı. Bir de toruna düşkün insanlar olsa içim yanmaz. Derim ki adam çok düşkün dayanamıyor. Oğlumun yüzünü geçen Aralık ayında görmüştü ve aynı şekilde sesini de o zaman en son duymuştu. Bir de ramazan bayramında. O arada telefonda bi sesini duyayım bile demedi. Benim babam 1 gün aramasa 2. Günü zor ediyor. Aslında bu lohusalık durumlarını falan Onu bizim demeden karşı tarafın akıl etmesi lazım ama ince fikir yok. Benim açığımız ararken çok ince eleyip sık dokuyorlar ama başka şeyde hiç öyle detaycılıkları yok.
Hadi inşallah canımBen bir balık delisiyim zaten. Ama somon değil de palamut a ayrı bir zaafım var. Muzu bi tane yedim canım. Zira basur sorunum var kabız olmak istemem doğrusu. Bakalım iyi haberler alırız inşallah
Aynı benim oğlan tabi benimki büyük biraz 2. Sınıfa gidiyor gör neler çekiyorum öğretmenin numarasını görünce telefonda yüreğim hopluyor ne yaptı acaba yine adamı zıvanadan çıkarttı diye ödev yapma seanslarımız evlere şenlik karı koca kafayı yiyoruz oda sürekli konuşsun zıplasın yavrum benim ya okulda ya şimdi özledim keratayı gelişinde bi mıncıklayayımAy aynı yaaa. Oğlumun varlığını unuturdum öyle uyurdu. Ağladığını bilmem açlık dışında. Ama kucağına koyardım saatlerce dururdu. Öyle al beni kucağına falan diye ağlamazdı hiç. Sık kalkardı gece ama öyle ağlayıp ortalığı katayım yapmazdı. Fekat Gel gör ki yürümeye nasıl başladı bizim evde maceralar başladı. Tepemizde yürüyor... O kadar hareketli ki. Uyku diyince ağlıyor uyumicam diye. 10 dk sessizce oturduğu görülmemiş.be çenesi duruyor ne eli ayağı
Sağol canım inşallah 14 gün daha durur ciğer gelişimi ve beyin gelişimi için iyi olur.Günaydın canım ohh neyseki drun seni aydınlatmış konuyla alakalı inşş sorunsuz 14 gün geçirirsin canım sağlıcakla al meleğini kucağına
İnş sıkıntısız geçer 14 günün canım , beslenmesi normale donsun Allah yardımcısı olsun kuzucugungünaydın kızlar herkes iyidir umarım. Sayfalar çok birikmiş hoşuma gitti muhabbetleriniz :)) bende tekrar doktorumla görüştüm sık sık takip edecek banada bebek hareketlerine dikkat et dedi. Evet az besleniyormuş ama bebek hareketli kordon düğümü olsa hareketi azalırmış. Sabrederek son 14 günü geçircez inşallah. Beslenme ve kilo alımı durursa hemen alacak ozamanda bi sorun olmazmış inşallah.
Ayyyy bu yapışık yapışık ilişki kurma istekleri beni öldürecek... Benimkiler de başta öyleydi.yapışık olcak tabi bu samimiyetin verdiği güçle herşeyi rahat rahat dicekler bana. Damatlarına şu an onu yapıyorlar ve damat çok kıymetli. Ben olayı erken çaktım ve mesafemi koydum.bem eşim öyle aile delisi değil. Ben derim anneni aradın mı diye. Ama tavır da koyamaz hele bişey demek ölüm onun için. Ailesine hiçbişey anlatmaz asla açık vermez. Belki de o yüzden bizi çok sevmiyorlar. Görümcemleri çok sever. Onların evine bizim ev çocuklarına bizimkiler diyorlar. Ama çocuklar hissediyor oğlum diyor ki benim babaannem yokki o kuzenimin ananesi o kadar. Benim bitek ananem var diyor. Valla çocuğu kucağına alınca kırk yıllık tecrübeli gibi oluyorsun. Onlar eskiden miş 15 yaşında evleniyormuş millet. Ne internet ne tv ne dergi ne kitap. Cahilmiş insanlar. Şimdi herşey var. Ya bu tip insanları ben çözdüm. Hayatın başka alanlarında değer görmeyen aşağılık duygusu içinde olan kendi gibi varolamamış insanlar bunlar. Ön plana çıkmaya çalışarak rol edinmeye çalışıyorlar hayatta. Sende bebeğinle odanda takılırsın. Zorla mı alacak kucağından. Ona da iş ver. Madem çok heves. Anne canım şunu çekti de. Bi banyoyu yıkar mısın. Bi süpürge yapar mısın. Gelenlere de azcık översin ay temizledi bende bebeğime zaman ayırıyorum dersin o da öyle varolsunbenzer şeyler yasıyoruz sanırım canım..Benimkiler dibimde oturuyr yatak odama kadar goruyorlar camlarından.. daha gecen ben toparlanmadan insanları evımde ıstemıyorum dedım.40ımız cıksın oyle dedım.tamam demedi işne gelmediği için ama geçiştirdi yok gelme denmez ben catkapı gitmiştim onlar da gelecek dedi(senin gunahını ben mi çekicem diyemedim) neyse eşimle bunu tekrarladık ama eşim bir sorun olsa bana dikleniyor ailesine karsı kibarcık . Kibar kibar soyluyor. Yine anlattık dealarca bu kez lohusa yatagından gırdı konuya. Eşim de banu istemiyor odasında sergilenmek lohusa lohusa ınsanlar mı gelip seyredecek odasında dedi. Annesi yok oyle olmaz ben gelirim misafirleri agırlarım gormek isteyen bakarsa hazır olur dedi. Yani bizim sorunun cevabı hernekadar hayırla baslamıs olsa da dolaylı yoldan evet oldu. bebeği alırım gazını cıkarırım gezdırırım altını degıstırırım filan diyor daha ılk haftadan ben dogurucam inek gibi sut emziricem yatıcam bebegime o alısacak benim yerime!!!! ben istemiyorum oyle sozu cıkabildi anca agzımdan eşimde anne ben zaten evde olucam 3 hafta biz bakarız bebege dedi hayır ben bakarım diyor ınatla... Eşimde anne biz bakarız zaten bebek bir alışsın bze dedi bu kez sesi titredi ayy lohusa atesı olur dedı benim için! Çocuk kandırır gibi lohusa atesi nedne olur: hijyenini saglayamazsan içeride bir komplikasyon olusmussa dogum sırasında ve dfıkkat edilmediyse, psikolojik olarak ve ev temizliği yemek gibi seylere kosturyurken asırı yorulmussan elden ayaktan dusersen olursun... Bebebğine bakıorsun diye lohusa atesi olan anne duyulmus şey değğil cocuk kandırır gibi... 40 yasında esım ya ben de 33 salak mıyız bız Sanki bebeği kaçırıyoruz ondan yerini bil babanne olcaksan da babanne gibi gelir ziyaret eder yemege temizliğe yardım edersin bebek altı değiştirmek yardım değil sonra da gidersin evine! haa cok mudehaleci olmadıgına kurallarımıza saygı duyacagına bebegi elimden kapmaya calısmayacagına gercekten ınanırsam zaten seve seve ben veririm senin kucagına bebeğimi sev diye ama yok illla sıkıntı yaratacaklar kp in yanında konusunu actık suyum gelince 8 saatte surebilir doguma almaları 15 saatte dedık ilk dogumda uzun oluyormus bu sure dedim gelmesinler bekleyip tepemde beni strese sokmasınlar dıye dusunsene altına kacırıcan baskıdan gaz kacırıcan yanında kayınpeder olacak ıs deıl ama kendisini kp getirecegi için orda sırf kayınpederi kandırma pahasına ayy yok yarım saatte de doguyor belli olmuyor o dedi. Yaaa doktorumla konustuk bu konuyu doktorum dedi dedik ama kendsi doktorumdan daha doktor kesildi hurafelerle... daha sonra evde yalnızken konustuk kp yokkken dediği tabı canım ne kadar surecegı hıc bellı olmaz benim de 8 saat surmustu demez mi
suit oda tutacakmısız bide hastanede kendisi de yan odada yatıya kalacak orda bana huzur vermicek hastanede bile yaa aynı sehırdeyız gıt evıne ne kalıyorsun az rahat edeyım rahat rahat dus alıcaksam alıım osurayım sıcayım bebeğime bakıım rahat rahat emzireyim bir git cıldırmak uzereyım ben de canım ceneme vurdu cenem elime vurdu suan resmenKafasını şişirdim herkesin özür diliyorum oyuzden
Allah tüm bu sorundan muzdarip lohusalara yardım etsin huzurlu bir süreç geçirmesini sağlasın ve kimseyi kırmayayım diye içine atmak yerine yüzleşecek güç versin
benzer şeyler yasıyoruz sanırım canım..Benimkiler dibimde oturuyr yatak odama kadar goruyorlar camlarından.. ısıklar yanmadıgında arayıp hemen nerdesınız dıye hesap soruyorlar doguma yakında arabanız yok nerdesınız hastanedemısınız dıye aramalara baslar kesin
daha gecen ben toparlanmadan insanları evımde ıstemıyorum dedım.40ımız cıksın oyle dedım.tamam demedi işne gelmediği için ama geçiştirdi yok gelme denmez ben catkapı gitmiştim onlar da gelecek dedi(senin gunahını ben mi çekicem diyemedim) neyse eşimle bunu tekrarladık ama eşim bir sorun olsa bana dikleniyor ailesine karsı kibarcık . Kibar kibar soyluyor. Yine anlattık defalarca bu kez lohusa yatagından gırdı konuya.Eşim de persefon istemiyor odasında sergilenmek lohusa lohusa ınsanlar mı gelip seyredecek odasında dedi. Annesi yok oyle olmaz ben gelirim misafirleri agırlarım gormek isteyen bakarsa hazır olur dedi. Yani bizim sorunun cevabı hernekadar hayırla baslamıs olsa da dolaylı yoldan evet oldu. bebeği alırım gazını cıkarırım gezdırırım altını degıstırırım filan diyor daha ılk haftadan ben dogurucam inek gibi sut emziricem yatıcam bebegime o alısacak benim yerime!!!! "ben istemiyorum oyle" sozu cıkabildi anca agzımdan eşim de anne ben zaten evde olucam 3 hafta biz bakarız bebege dedi hayır ben bakarım diyor ınatla... Eşim de anne biz bakarız zaten bebek bir alışsın bze dedi bu kez sesi titredi ayy lohusa atesı olur dedı benim için! Çocuk kandırır gibi lohusa atesi nedne olur: hijyenini saglayamazsan içeride bir komplikasyon olusmussa dogum sırasında ve dfıkkat edilmediyse, psikolojik olarak ve ev temizliği yemek gibi seylere kosturyurken asırı yorulmussan elden ayaktan dusersen olursun... Bebebğine bakıorsun diye lohusa atesi olan anne duyulmus şey değğil cocuk kandırır gibi... 40 yasında esım ya, ben de 33 salak mıyız bız Sanki bebeği kaçırıyoruz ondan yerini bil babanne olcaksan da babanne gibi gelir ziyaret eder yemege temizliğe yardım edersin bebek altı değiştirmek yardım değil sonra da gidersin evine! haa cok mudehaleci olmadıgına kurallarımıza saygı duyacagına bebegi elimden kapmaya calısmayacagına gercekten ınanırsam zaten seve seve ben veririm senin kucagına bebeğimi sev diye ama yok illla sıkıntı yaratacaklar kp in yanında konusunu actık suyum gelince 8 saatte surebilir doguma almaları 15 saatte dedık ilk dogumda uzun oluyormus bu sure dedim gelmesinler bekleyip tepemde beni strese sokmasınlar dıye dusunsene altına kacırıcan baskıdan gaz kacırıcan yanında kayınpeder olacak ıs deıl ama kendisini kp getirecegi için orda sırf kayınpederi kandırma pahasına ayy yok yarım saatte de doguyor belli olmuyor o dedi. Yaaa doktorumla konustuk bu konuyu doktorum dedi dedik ama kendsi doktorumdan daha doktor kesildi hurafelerle... daha sonra evde yalnızken konustuk kp yokkken dediği tabı canım ne kadar surecegı hıc bellı olmaz benim de 8 saat surmustu demez mi
suit oda tutacakmısız bide hastanede kendisi de yan odada yatıya kalacak orda bana huzur vermicek hastanede bile yaa aynı sehırdeyız gıt evıne ne kalıyorsun az rahat edeyım rahat rahat dus alıcaksam alıım osurayım sıcayım bebeğime bakıım rahat rahat emzireyim bir git cıldırmak uzereyım ben de canım ceneme vurdu cenem elime vurdu suan resmenKafasını şişirdim herkesin özür diliyorum oyuzden
Allah tüm bu sorundan muzdarip lohusalara yardım etsin huzurlu bir süreç geçirmesini sağlasın ve kimseyi kırmayayım diye içine atmak yerine yüzleşecek güç versin
Allah yardımcın olsun canım ama okuduklarıma dayanarak şunu söylemeliyim ki senin kv yüzsüzün önde gideni. Sen ağzını açmazsan hep onun dediği ve istediği olacak malesef. Yüzleşip içinden ne geçiyorsa hayır böyle olacak demelisin kibarlıktan falan anlamaz o kadın. 33 yaşında kadınsın şimdi 20 yaşında yeni geline bile böyle baskı yapamıyor çoğu kv. Sen kırgınlık olmasın derken kendine eziyet ediyorsun. Keşke o evden taşınmanın bir yolunu bulabilsen.benzer şeyler yasıyoruz sanırım canım..Benimkiler dibimde oturuyr yatak odama kadar goruyorlar camlarından.. ısıklar yanmadıgında arayıp hemen nerdesınız dıye hesap soruyorlar doguma yakında arabanız yok nerdesınız hastanedemısınız dıye aramalara baslar kesin
daha gecen ben toparlanmadan insanları evımde ıstemıyorum dedım.40ımız cıksın oyle dedım.tamam demedi işne gelmediği için ama geçiştirdi yok gelme denmez ben catkapı gitmiştim onlar da gelecek dedi(senin gunahını ben mi çekicem diyemedim) neyse eşimle bunu tekrarladık ama eşim bir sorun olsa bana dikleniyor ailesine karsı kibarcık . Kibar kibar soyluyor. Yine anlattık defalarca bu kez lohusa yatagından gırdı konuya.Eşim de persefon istemiyor odasında sergilenmek lohusa lohusa ınsanlar mı gelip seyredecek odasında dedi. Annesi yok oyle olmaz ben gelirim misafirleri agırlarım gormek isteyen bakarsa hazır olur dedi. Yani bizim sorunun cevabı hernekadar hayırla baslamıs olsa da dolaylı yoldan evet oldu. bebeği alırım gazını cıkarırım gezdırırım altını degıstırırım filan diyor daha ılk haftadan ben dogurucam inek gibi sut emziricem yatıcam bebegime o alısacak benim yerime!!!! "ben istemiyorum oyle" sozu cıkabildi anca agzımdan eşim de anne ben zaten evde olucam 3 hafta biz bakarız bebege dedi hayır ben bakarım diyor ınatla... Eşim de anne biz bakarız zaten bebek bir alışsın bze dedi bu kez sesi titredi ayy lohusa atesı olur dedı benim için! Çocuk kandırır gibi lohusa atesi nedne olur: hijyenini saglayamazsan içeride bir komplikasyon olusmussa dogum sırasında ve dfıkkat edilmediyse, psikolojik olarak ve ev temizliği yemek gibi seylere kosturyurken asırı yorulmussan elden ayaktan dusersen olursun... Bebebğine bakıorsun diye lohusa atesi olan anne duyulmus şey değğil cocuk kandırır gibi... 40 yasında esım ya, ben de 33 salak mıyız bız Sanki bebeği kaçırıyoruz ondan yerini bil babanne olcaksan da babanne gibi gelir ziyaret eder yemege temizliğe yardım edersin bebek altı değiştirmek yardım değil sonra da gidersin evine! haa cok mudehaleci olmadıgına kurallarımıza saygı duyacagına bebegi elimden kapmaya calısmayacagına gercekten ınanırsam zaten seve seve ben veririm senin kucagına bebeğimi sev diye ama yok illla sıkıntı yaratacaklar kp in yanında konusunu actık suyum gelince 8 saatte surebilir doguma almaları 15 saatte dedık ilk dogumda uzun oluyormus bu sure dedim gelmesinler bekleyip tepemde beni strese sokmasınlar dıye dusunsene altına kacırıcan baskıdan gaz kacırıcan yanında kayınpeder olacak ıs deıl ama kendisini kp getirecegi için orda sırf kayınpederi kandırma pahasına ayy yok yarım saatte de doguyor belli olmuyor o dedi. Yaaa doktorumla konustuk bu konuyu doktorum dedi dedik ama kendsi doktorumdan daha doktor kesildi hurafelerle... daha sonra evde yalnızken konustuk kp yokkken dediği tabı canım ne kadar surecegı hıc bellı olmaz benim de 8 saat surmustu demez mi
Ayni durum bizde de var.oglum sabah yataktan kalkamaz kahvakti giyinme vs iskence oldu resmen.odev yapmalarimizi hic anlatmayayim.zaten odev zamanimizda zeynep zumra hemen basliyor bende bende diyip onada kalem defter verip birde onunla ugrasiyoruz.cok zor cocuklara odev yaptirmak.bu kis zor gecicek bize.Aynı benim oğlan tabi benimki büyük biraz 2. Sınıfa gidiyor gör neler çekiyorum öğretmenin numarasını görünce telefonda yüreğim hopluyor ne yaptı acaba yine adamı zıvanadan çıkarttı diye ödev yapma seanslarımız evlere şenlik karı koca kafayı yiyoruz oda sürekli konuşsun zıplasın yavrum benim ya okulda ya şimdi özledim keratayı gelişinde bi mıncıklayayım
ahh onu yapabilsem keske koskoca kadına iş vermeyi nasıl yapıcam hiç bilmiyorumAyyyy bu yapışık yapışık ilişki kurma istekleri beni öldürecek... Benimkiler de başta öyleydi.yapışık olcak tabi bu samimiyetin verdiği güçle herşeyi rahat rahat dicekler bana. Damatlarına şu an onu yapıyorlar ve damat çok kıymetli. Ben olayı erken çaktım ve mesafemi koydum.bem eşim öyle aile delisi değil. Ben derim anneni aradın mı diye. Ama tavır da koyamaz hele bişey demek ölüm onun için. Ailesine hiçbişey anlatmaz asla açık vermez. Belki de o yüzden bizi çok sevmiyorlar. Görümcemleri çok sever. Onların evine bizim ev çocuklarına bizimkiler diyorlar. Ama çocuklar hissediyor oğlum diyor ki benim babaannem yokki o kuzenimin ananesi o kadar. Benim bitek ananem var diyor. Valla çocuğu kucağına alınca kırk yıllık tecrübeli gibi oluyorsun. Onlar eskiden miş 15 yaşında evleniyormuş millet. Ne internet ne tv ne dergi ne kitap. Cahilmiş insanlar. Şimdi herşey var. Ya bu tip insanları ben çözdüm. Hayatın başka alanlarında değer görmeyen aşağılık duygusu içinde olan kendi gibi varolamamış insanlar bunlar. Ön plana çıkmaya çalışarak rol edinmeye çalışıyorlar hayatta. Sende bebeğinle odanda takılırsın. Zorla mı alacak kucağından. Ona da iş ver. Madem çok heves. Anne canım şunu çekti de. Bi banyoyu yıkar mısın. Bi süpürge yapar mısın. Gelenlere de azcık översin ay temizledi bende bebeğime zaman ayırıyorum dersin o da öyle varolsun
İnşallah canım sürekli konuşuyorum oğluşumla tembihliyorum zamanını bekle canın ne istiyorsa bana bildir çabuk büyü diyeİnş sıkıntısız geçer 14 günün canım , beslenmesi normale donsun Allah yardımcısı olsun kuzucugun
ahh keşke canım çokk masraf yaptık bebeğe tasınacak kadar harcama yapacak durumumuz hiç yok şuanAllah yardımcın olsun canım ama okuduklarıma dayanarak şunu söylemeliyim ki senin kv yüzsüzün önde gideni. Sen ağzını açmazsan hep onun dediği ve istediği olacak malesef. Yüzleşip içinden ne geçiyorsa hayır böyle olacak demelisin kibarlıktan falan anlamaz o kadın. 33 yaşında kadınsın şimdi 20 yaşında yeni geline bile böyle baskı yapamıyor çoğu kv. Sen kırgınlık olmasın derken kendine eziyet ediyorsun. Keşke o evden taşınmanın bir yolunu bulabilsen.
Yormayan işler hayatım. Yemek gibi bi toz almak gibi. Şunu çekti canım de. O kadar önem veriyorsa zaten hemen yapayım ye der. Bir de seviyorlar ben onu farkettim. Anne senin şuyun çok güzel oluyor deyince. Ağır şeyleri bende diyemem.ahh onu yapabilsem keske koskoca kadına iş vermeyi nasıl yapıcam hiç bilmiyorumher nekadar o halimdeyken esas ihtiyacım onlar olacagı için ayıp olmasa da oyine de yaslı birine iş yıkıyormus gibi hissedip ayıpmış gibi geliyor şu annemler beni ne biçim yetiştirmiş ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?