bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Cnm dediğin ateş ölçeri eczaneden mi aldın? Fiyatı ne kadar cnm? Temassiz derken nasıl ölçüm yapıyor?
Canim fiyatlari 80 ile 150 tl arasi degisiyor eczanede ve bebek urunleri satan magazalarda bulabilirsin e-bebek gibi..ben eczaneden 100 tl ye aldim alindan ölçüyor temazsiz 10cm felan geriden ölçüyorsun..yani kizilötesi ölçüyor

Doğru diosn cnm.bende bugüne kadar yoğurt yedim.Son 4 5 haftaya kadar.Evde mayaliodm hep.doktorumda süt içmemen sorun değil bol bol yoğurt ye demişti.ama son haftalrda sıkıldım artık.yoruldum.hazirlklr Vs.beslenmeyle ekstra ugrasasim kalmamıştı yani yoğurt mayalamyi birakmstm.ama ona da yine basliicm inşallah canım.biraz daha sabır :)

Insallah canim tabi hergun laylay lom gecmiyor istesen de mutlaka biseylere sinirleniyorsun ama surekli huzursuz bir evde yasiyorsan bebek cok huzursuz oluyor..insallah akilli bidiklarimiz olur ama canlari saolsun huysuzda olsalar o da belli bir zaman sonra geciyor bazen 40 i cikinca bazen 3 ay bazen 6 ayda ........ Geciyor.benim 2. Kiz kolikti simdi 13 aylik nasil akilli teyzesi masallah aksama kadar oylanir gelir sarilir oper balkizim benim..unutuyorsun sadece hayal gibi geliyor...insallah oglumda ablalari gibi akilli olacak

Kefir iceniniz var mi aldim ama cesaret edip icmeye korkuyorum tadi nasil?

Belki alakası yoktur ama dediğin gibi dolar doğmaz bebeğin ağzına limon damlatın derler hem sarılık olmazmış hemde gaz problemi olmazmış ben sezeryan olunca Bebek odaya benden önce gitti ya almışlar ellerine limonu sıkmışlar ağzına eşim diyor ki o da bir yiyor ama şapur şupur tabi çocuk aç hemşire gelmiş o sırada napıyorsunuz siz diye bana sonradan söylediler annem de uymuş kaynanama tabi ben Çan'ımın derdinde olunca hiç birşeyden haberim yok...
Turp benim hep canım çekiyor du çok şükür şimdi baya bollaştı günde bir tane yiyorum mideme de çok iyi geliyor dediğin gibi devam edeyim o zaman

Evet onu ben de duydum ama bebek gazli olmasin diye de bebek dogunca bagirsaklarina ilk giden maddenin anne sutu olmasindan yanayim...senin gibi cesaret edemedim...ya baska sorun cikarsa diye korktum...onun icin veremedim..evet dogurana kadar turp yiyelim bi deneyelim..zaten dogduktan sonra yiyemeyiz gaz yapar..

meleksr evet hamilelikteki yaşananlar bebeği çok etkiliyor sinirli bebeklerin sebebi genelde anneler bende oğlumda aşırı gergindim stres yüklü bir okulda çalıştım o yıl sinirden hatta sınıfın ortasında sandalyeye tekme atmış sandalyeyi duvara yapıştırmışlığım bile var koca göbeğimle :))) oğlum doğunca resmen memeyle kavga ediyordu dokundurtmuyordu kendine ,üzerini bile zor değiştiriyorduk hemen hırçınlaşıyordu çok şükür geçti ama ilk aylar sıkıntılıydı şimdi okulda. Nefret eden bir çocuğum var anaokula gönderemedim :)))) asla okula gitmeyeceğim diyor :))))) millet seminerde çocuğunu okula götürür ben bahçeye zor sokuyordum çocuğu :)) halada öyle :)) eşimin ailesine karşı uzak oğlum aklına bile gelmiyor babaanne dede hep ittiriyor onlar sevince :))))) ama benim aile aşırı düşkün annemin evini sayıklar hergün :))))) kızımda sinir yok hep kaygı yaşadım kaybetme korkusu endişeli filanım sürekli birde aşırı kin doluyum hep kendimi dolduruyorun sinirli değilim ama ama hep intikam ateşi resmen kalbim kin öfke intikam deposuna döndü içim karardı yemin ederim :)))) bakalım ne olacak kendi aileme eşime bile saat gibi kuruldum çocuk abisi ve benden başka kimseye gitmeyecek herhalde :))) yani haklısın hem pedagoji kitapları hep hamilelikte yaşadıklarının çocukları ne kadar etkilediğini yazıp duruyor ama insanın elinde değil

zaten benim memleketim de yaşıyoruz canım. Ama onun ailesi de 1.5 saat mesafede uzak değil yani. İnsan ne zaman istese gelir. Bunlarınki lüzumsuzluk.. Düşüncesizlik... Tabi bana gelince. Kızı söz konusu olunca psikolog kesiliyor mübarek. Kasıtlı düşüncesizlik yani. Ay daha hamile olduğumu duyar duymaz dedim hayatım onları. Ama iç Anadolu kültürü bunlar. Oğlanlar dilsiz uşak. Kızlarda full özgüven. Daha dün de söyledim ama hiç umudum yok. Öyle arkamda duracak bi koca değil bu konularda

Eeeee limon işe yaradi mi bari?

Maşallah cnm balkizina.Ne yardımlar ederler şimdi annelerine kuzular :)
İnşallah oğlun da akıllı uslu olur cnm.ihtiyacina binaen Rabbim kolay bi evlat nasip etsin.3.gelioms.düşününce zor ama Rabbim kolaylgni verir İnşallah

Kefir iceniniz var mi aldim ama cesaret edip icmeye korkuyorum tadi nasil?

Ben tadını hiç sevmiyrm cnm.Bana çok kötü gelio.Şimdi tam da hatrlayamadm ama ekşi acı gibi falandi.Bana baya kötü gelmişti yani.artik denemeye bile cesaret edemiyrm.
komşum bütün hamileliği boyunca içti.gayet de severek içio hâlâ :)

Insallah akilli olur bidigin annesi kizlar erkeklere nazaran daha sakin..bebegi cok etkiliyor her hareketimiz onun icin sabirli ve dikkatli olalim mutlu olup gulucuk sacalim diyecem ama gülecek yerimiz mi kalmis dimi.?

Amin canim cumlemizin insallah.Zor ama zor oldugu kadar da sevgileri var anlatamam yaşanir yani durumum daha da iyi olsa cidden 4 bile dusunurum..cok seviyorum cocuklari..bir gulusleri bile herseyi unutturuyor..kucuk kizimla oglumun arasinda 14 ay olacak arkadas gibi olacaklar..buyuk kizimda kucuk anneleri olur onlarin arasin da 8 yas oluyor..

Benim de son zamnlar dislerim sizliyordu.sutu ihmal ettigim icin.bebis bizim depodan aliyor kendine.sen sutu ihmal etme ic muhakkak.sen sıkintilarindan kurtulacaksin bu sfer.

Günaydın hanimlar...
herkeslere güzel bir gün diliyorum

Bugün kontrol günümüz. Saat 1 de. İnşallah herşey yolundadır. Erken doğum riskim var o yüzden endişeliyim yani. Bakalım kg alımı nasıl. Sizlerden okuya okuya dayandım muza.
hayırlı haberlerle gel insallah canım

Bugün kontrol günümüz. Saat 1 de. İnşallah herşey yolundadır. Erken doğum riskim var o yüzden endişeliyim yani. Bakalım kg alımı nasıl. Sizlerden okuya okuya dayandım muza.
Öncelikle herkese günaydın kızlar güzel bir gun gecirsin herkes Canım muz guzel potasyum kaynagı ama gunde bır ye bebişten cok sana kilo yapar yoksa Bebişin kilo alsın istiyorsan son haftalardasın bol kalsiyum alman lazım yogurt ve sutten, onun dısında bol bol bakliyat (mercimek, nohut, barbunya, kurufasulye...) ve bol bol et yemen lazım. en çok somon kilo aldırır bebişine zihin gelişimi için de oldukça etkili İnşallah herşey yolundadır. Güzel haberlerle gel canım

Zor ozaman gerçekten iş kocalarımızda bitiyor ana hiç dert etme bir kere söyle gücenen gücensin bir kere üzülürsün öbür türlü günlerce yaşayacaksın stresi hadi yaşayıp bitse amenna ama ömür bittse Doğum da düğünde yaşadıkların unutulmuyor... o yüzden söyle hiç düşünme boşuna hatta o kadar acımasız olmamız gerekiyor ki bazen eşleri bile düşünmemeliyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…