bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Günaydın kızlar....
herkes iyidir umarim..
dün akşam nasıl güzel uyumusum yaa keşke hep böyle kalsa..1 haftadir gece nobetinden iflahim kesilmişti...
darısı uyuyamayan herkese diyorum...

K kahve_delisi canım tebrik ederim...
ikinizde iyisinizdir umarım...
Sağlıklı huzurlu mutlu bir ömür dilerim minik kuzuna..

günaydın cnm ben 37. haftayı doldurana kadar çalışcam mecbur mecburiyetin yoksa dinlen tabi tam bi eziyet işş

:)) yani hem kolay mı can taşıyoruz biz çekiyoruz onlarda bi zahmet horlamayı çeksinler :)) ama ilk dediğinde çok utandım :)

İçinde tutaymış iyiymiş acaba bende horluyor muyum bak içime kuşku düştü amannn canımız saolsun

günaydın cnm ben 37. haftayı doldurana kadar çalışcam mecbur mecburiyetin yoksa dinlen tabi tam bi eziyet işş

Canım zaten ücretsiz alacam bir süre ama o iş biraz karışık bizde ben bahar ayında yine tayin işi için uğraşacam eğer kabul alırsam mecbur işe dönecem yol olmadı kendim bakacam izin alıp yani bende bilmiyorum ne kadar izinli olacağımı memlekete dönersem annem kv bi süre onlar bakar ama eğer ank kalırsam bakacak kimse yok o zaman evdeyim hayırlısı bakalım hakkımızda ama çok dönmek istiyorum memlekete inş bu defa olur kızlar ya çok dua ediyorum olsun diye

Ay canım inş duaların kabul olur bunları düşünmek bile insanda endişe yaratıyor hayırlısı olsun inş hakkınızda

Hahaa geçenlerde de eşim bana uyuyunca nefes alışverişlerin değişiyor diyordu kibarca. Uykuya dalarken ben de duyuyorum horlamalarımı ama olacak o kadar ne yapalım.

Ay canım inş duaların kabul olur bunları düşünmek bile insanda endişe yaratıyor hayırlısı olsun inş hakkınızda

Amin canım biz çok uğraştık olmayınca eşimin bütün düzeni bozuldu o özeldeydi işini bıraktı mecbur buraya geldi burda işe girdi ama sevmedi memlekete dönse eski işine de kavuşacak kocacım benim yüzümden işinden oldu arkadaşsız kaldı burda oda çok bunaldı bizim dönmemiz lazım ya bu ülkede torpilsizinde işleri olsa hakkaniyetle rabbim bu mübarek güne kabul etsin duamı inş

Hahaa geçenlerde de eşim bana uyuyunca nefes alışverişlerin değişiyor diyordu kibarca. Uykuya dalarken ben de duyuyorum horlamalarımı ama olacak o kadar ne yapalım.

eşine ne kadar ince biriymiş canım benim ki bir gün benim videomu çekmiş bir izletti bana aman allahım nasıl utandım nasıl anlatamam :)

Ikra meyra canım doğum sıranı kapan kapana :):) Artık bu sefer sıra sendedir heralde :)
bugun randevumuz var canim bakalim hangi tarihe gun vericek canim :)) sirasi gelene rabbim saglik sihatli bebisler nasip etsin vakti gelen dogar .... ecmain

Canim insallah doktorun yaniliyordur bir doktora daha gorun derim.daha 33+ haftadasiniz kilosu cok guzel neden gelismi neden yavaslamis dedi anlamadim benim 33+4 2.205 ve 2.100 kilodalardi canim seninkide cok iyi bence ciger gelistiriciyi vurul rahat ol canim o igne iyidir korkma rabbim sifa versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…