bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Arkadaslar muayeneden ciktik.bebisim 2350 gr olmus 48 cm boy.suyu azalmis ama simdilik sıkıntı yok gibi.bi aksilik olmadigi surece 10 gun once alacak sezeryana.haftada bir kontrolumuz olacak.her hafta konyadayiz artik.My moonlight doktoru da sevdim bi sıkıntı olmadi ama insallah sonu da guzel olur

eşine ne kadar ince biriymiş canım benim ki bir gün benim videomu çekmiş bir izletti bana aman allahım nasıl utandım nasıl anlatamam :)
Canım eşim böyle konularda çok hassastır. Kendisine de böyle şeylerin lambur lumbur söylenmesini sevmez

Aminn canım Allah razı olsun eşlerimizden ama ben onun için üzülüyorum benim için bilmediği hiç tanıdığı olmayan bir şehre geldi herkesi geride bırakarak birde işleri pek ii gitmiyor bu ara ona cidden çok üzülüyorum onun için bu tayin işimiz olması lazım hamilenin duası kabul olurmuş derler inş bu defa olacak :)

uzun boylu maşallah :) artık heralde doğuma doğru suyun azalması normaldir. hakkında hayırlısı olsun cnm kasımın ilk haftası gelir ozman senin bebiş :)

Kizlar bugun nst randevum vardii doktor ultrasonda da baktii tosuruk suratimi yine gormuss oldumm hersey yolunda saglikli pasam cok sukur
Oyyh yerim ben bu kuzuyu yaa ne kadar masumlar Maşallah canım

Canım normal doğumda epüdral oluyor spinal olmuyor diye biliyorum ben bi araştır istersen

Ilk gun biraz agrin oluyor ama normal dogumda da o agri oluyor alttan kolay degil canim ama bebisi gorunce unutuyirsun agriyi felan...sezeryanin ilk gunu kalkmak zor oluyor..zaten 1 defa kalkinca sonrasi geliyor...

:) maşallah canım eşine bizimki resmen beni eylencesi yaptı evde göbekli gel göbekli git ama ben bi doğurayım eski halime döneyimde görsün gününü :)
Göbek değil bebek bunlar kuzum de sende. Doğumdan sonra göbek oluyo onlar işte. Benim ikinci olduğu için eşim sürecin nasıl işlediğini biliyor canım.
İnşallah hepimiz doğumdan sonra fit oluruz canım. Önce kendimiz sonra da eşler için

Aynı benimki

sanki spinal dmeişti ama tereddüt ettim sen diyince :) normal doğumda ağrıya dayanamazsan yaparız dedi ama bilemedim şimdi :) neyse fark etmez acımı kessinde :)

:)) evet ikisininde mantığı aynı cnm ben araştırdım da spinalde beldeki iğne kalmıyormuş direk etki yapıyormuş epüdralde bendeki iğne kalıyormuş normal doğum esnasında ordan uyuşturucu veriyorlarmış bildiğim bu kadar bende spinmal mi epüdralmi sezeryan yapsam onun için araştırmıştım spinali daha çok kişi önerdi :)

Maşallah canım bebeğine . Uzun boylu olacak

:)) hhaha ayne öyle ben korse kullanmayı düşünüyorum ama nasıl bişey alsam bilemedim bilen biri varsa yardımlarını bekliyorum :))

:)) hhaha ayne öyle ben korse kullanmayı düşünüyorum ama nasıl bişey alsam bilemedim bilen biri varsa yardımlarını bekliyorum :))
Ben bel destekli çift cırtlı bi korse aldım kendime canım aylar önce. Kızımda kullanmamıştım ama bunda kesinlikle kullanmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…